Nem pályaidomot, hanem festett idomokat hol lehetne nézni 06 07 es 1000RR hez? mert az ebay on néztem csak lövésem sincs mennyi lenne szállítási költség :S
Régebben Hondám volt és kapok Hondás hírlevelet és ott írtak erről a bringáról ,ha esetleg valaki nem olvasta volna...
CBR 1000RR Playboy replica ,de itt nem csak a fényezés van mint a Repsolon! Öhlins futómű ,Brembo monoblock fék ,Leo Vince titán kipufogó... +még az apróságok... Az ára 5,5M Ft...
Eladó egy teljesen új Undertail 09/08 as cbr 1000rr hez ! Piros ! Nekem sajnos nem jó mert az ABS es modelhez nem passzol ! Gyári piros színnek megeggyezik. új ára több mint 60.000 FT + szálítási költség Amerikából! Én szeretném 39.000 FT ért értékesíteni !
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
mi az hogy "betesz"?...
nekem az utcai mocimon -1+2van...
és ugyanilyen a pályamocim is -1+3 áttétel....
semmi gondom nem volt még vele
persze 1000RR-ek
Ma Zircre menet összeakadtunk egy nem kicsit gyors autóval. A 8-as úton Fehérvártól majdnem Veszprémig próbáltuk tartani vele a tempót, de még 3-ból gyorsítva is enyhén távolodott. Aztán 270felett kicsivel szépen elkezdett távolodni és inkább visszavattem a gázt. Nem akartam elhinni.....
Ilyen autót szívesen kipróbálnék....
Amúgy egy Merci SL vagy SLK volt....
.......GYÁRILAG nincs ,ez biztos......2004-ben lett repsol honda a
GP-ben világbajnok ezért gyártották az utcaira is repsol színű idomot....csak 2005-ben.
600-as csak a moviestar van ami ugye kék ... meg asszem a hanspri.. valami......de ebben má nem vagyok biztos.......én az ezrest ismerem inkább....közelebb áll a szívemhez.......
Kisbéren van egy srác,neki van egy repsol színű.Mindíg full polír a motor.De még nem néztem meg közelebbről.
repsol Norbi te hogy látod? Van ilyen motor gyárilag?
Nyilatkozzál
Szevasz!
Nekem is repsol hondám van,az enyém amerikai modell,de azon sincs ilyen szám.
A haverod jól megette ezt a hülyeséget,lehet fizetett egy gravírozásért 1-200 ezret.
Viszont ami engem érdekelne,hogy 600 rr-ben van -e gyárilag repsol színű?
Én már láttam ilyen 600-ast,de már hallottam olyat is ,hogy 600-ban nincs ilyen gyárilag.
? Valaki?
Mit nem lehet ezen érteni ?!?!?!
amúgy meg
Mi a fenét majmoskodjak azzal,hogy kiírom: elektronikus kormánylengés-csillapító!/ Honda Electronic Steering Damper/.
Vagy a "takaró dekni"/esetleg dekli--kinek hogy tetszik/-kifejezést nem érted?
Na mindegy.arra gondoltam ami a képen látható,és bánom már hogy nem fényképeztem le azt amit láttam.
nekem kb. 52-es lett a rucim....60-ból szét szed, össze rak....protik a helyükre.......kafa...hasi-tasi nem kér kódot
az övéké családi vállalkozás......Talma is hozzá hordta a ruciját amíg nem a királyba nyomta....
CBR 1000RR Playboy replica ,de itt nem csak a fényezés van mint a Repsolon! Öhlins futómű ,Brembo monoblock fék ,Leo Vince titán kipufogó... +még az apróságok... Az ára 5,5M Ft...
Érdeklődni: carr.sales@gmail.com
Láttam a hírdetést,rendesen megpakoltad extrákkal.
Csak nem veszel egy 09-est?
nekem az utcai mocimon -1+2van...
és ugyanilyen a pályamocim is -1+3 áttétel....
semmi gondom nem volt még vele
persze 1000RR-ek
A váltok akp sokat vagy a motor?
Tudom, h HONDA, de h viseli, tapasztalatok?
Ilyen autót szívesen kipróbálnék....
Amúgy egy Merci SL vagy SLK volt....
köszi
egyikben sincs
GP-ben világbajnok ezért gyártották az utcaira is repsol színű idomot....csak 2005-ben.
600-as csak a moviestar van ami ugye kék ... meg asszem a hanspri.. valami......de ebben má nem vagyok biztos.......én az ezrest ismerem inkább....közelebb áll a szívemhez.......
repsol Norbi te hogy látod? Van ilyen motor gyárilag?
Nyilatkozzál
Nekem is repsol hondám van,az enyém amerikai modell,de azon sincs ilyen szám.
A haverod jól megette ezt a hülyeséget,lehet fizetett egy gravírozásért 1-200 ezret.
Viszont ami engem érdekelne,hogy 600 rr-ben van -e gyárilag repsol színű?
Én már láttam ilyen 600-ast,de már hallottam olyat is ,hogy 600-ban nincs ilyen gyárilag.
? Valaki?
amúgy meg
Mi a fenét majmoskodjak azzal,hogy kiírom: elektronikus kormánylengés-csillapító!/ Honda Electronic Steering Damper/.
Vagy a "takaró dekni"/esetleg dekli--kinek hogy tetszik/-kifejezést nem érted?
Na mindegy.arra gondoltam ami a képen látható,és bánom már hogy nem fényképeztem le azt amit láttam.
az övéké családi vállalkozás......Talma is hozzá hordta a ruciját amíg nem a királyba nyomta....