Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aham, es Cölöp csinalja a bevetelt is? Meg protektorokkal nem lesz gaz, ugyertem, hogy 48 meg 50 es gatyakban a protektor merete ugyanaz csak borbol van kevesebb? Nah ez jo ertelmetlen lett remelem azert megerted...
szia.....amikor kezdtem a pályázást,több mint 116 kiló voltam ........a ruhám akkor vettem, 60-as. ......azóta 88-90 kiló vok.. ..és a ruhámból most legutóbb , (a comb kerületéből) 9 cm lett bevéve...
a púpot nekem annó 18e-ért rakta fel Cölöp Cegléden (tel:06-20/337-23-55)
Csaoo Repsolnorbi!

Az lenne a kerdesem, hogy a pupot hol csinaltattad dzsekidre? Illetvem, hogy gatyabol lehet bevetetni valamennyit? Mert nekem mind2 50 es, dzseki jo is de gatyabol 48 koruli kellene....

Kosz elore is!
.......hmmmmmm
szerintem vegyél suzukit.......
ohhhh :) bakker akkor mindegyik motor hibás :))))
A szétesős váltóval mi a helyzet? mert azt mondják h az nem bírja annyira a terhelés, egy kicsit alul tervezték a japó mérnökök :))
Állítólag, lehet cáfolni :)
.......talán ha rángatod a csuklód.....
Köszi az instrukciókat, én olyat is hallottam ,h a 04 - 05 nek rángat az injektora az alsó fordulatszámtartományba,
Oks....várom...
.......én már láttam mindkét, blokkot szétszedve.......minden ugyan az....század mm-re.....
....más: még azé nem írtam mee lehet , hogy egybe el viszik a mocit....állítólag ezen a héten kiderűl.....(átgondolja ?!)....ha nem , hívlak....
....jaaa , még annyi, hogy én 2008-ban be akartam cserélni egy '07-es re Takibácsinál, (Takober )
szinte lebeszélt róla , mert nekem van a '05-ön pc,sport légszűrő,lánc áttét,WP gátló,stb....és ahhoz , hogy a '07 ezt tudja ugyan úgy fel kell szerelni......
A www.cbr900.de adatai szerint a sürítést is megnővelték a 2006-on és 5 kilóval könnyebb is. Szóval a motorján is finomítottak.
.....a '04-'05-ös -nek nagyobb védelmet nyújt az idomzat esetleges eséskor.....
pályamotorozáskor is a 06-07-es re is gyakran 05-ös idomot kérnek...pont ezért....
amúgy a motorja ugyan az , a futómű ugyan az, fékek uaz., elektronika uaz., egyedül a lánc áttéten növeltek....hátul 42-es van a 40-es helyett,......elöl uaz.......
"....lengéscsillapító takaró deknijén...."
ez a takaró dekni hol van?
nekem van két '05-ös repsolom , megnézem....
06-07 500-al többet forog. (Vagy ezerrel?) Erősebb, hátul +2fog van a lánckeréken szóval sokkal faszább gépezet. Külsöre kicsit hegyesebb az új. De majd a szakik megmondják.
Szerbusztok

Mi a különbség a 04-05 ös és a 06-07 es között?
Mert most vásárlás előtt állok, és még egyiket sem próbáltam :S
Előre is köszönöm a tanácsokat :)
Ha csak 400db gyártanának a Repsol fényezésű Bladekből akkor nem 2 kiló lenne a felára hanem 1 milla.
Hello!
Hogyan lehet biztosan megállapítani egy 1000-es RR-ről hogy az valódi Repsol-os-e?,mert ugye valaki átfesti ,vásárol Repsolos idomot és ráfogja hogy ez gyári.
Egy motoros találkozón egy srác mutatta ez övét,és ő állítja hogy az eredeti Repsol Hondákon a lengéscsillapító takaró deknijén rajta kell legyen a: LIMITED EDITION felirat + az hogy hányadik volt.
Az övé konkrétan 276/400.
én már láttam jópár "REPSOL HONDAT"---de még csakis ezen az egyen láttam ilyen feliratot.
Csúszókuplung eladó hibátlan állapotban:
1 db, 2004-2005-ös CBR 1000 RR-hez.
1 db, 2006-2007-es CBR 1000 RR-hez.
Hali

20 9 789 206

Csá

Attila
Szia Attila
....légyszi küld el a tel. számod, mee nem találom sehol ....
Repsolfannak
Gépjárművet említ a törvény,ha mázlink van talán csak az autókat értik ez alatt. .
Reménykedjünk.
Én is úgy gondoltam, hogy eleve még nincs is ez az adó de 2010-től is csak az autókra vonatkozik.
Írta Genya hogy 2010.-től!