Aham, es Cölöp csinalja a bevetelt is? Meg protektorokkal nem lesz gaz, ugyertem, hogy 48 meg 50 es gatyakban a protektor merete ugyanaz csak borbol van kevesebb? Nah ez jo ertelmetlen lett remelem azert megerted...
szia.....amikor kezdtem a pályázást,több mint 116 kiló voltam ........a ruhám akkor vettem, 60-as. ......azóta 88-90 kiló vok.. ..és a ruhámból most legutóbb , (a comb kerületéből) 9 cm lett bevéve...
a púpot nekem annó 18e-ért rakta fel Cölöp Cegléden (tel:06-20/337-23-55)
Az lenne a kerdesem, hogy a pupot hol csinaltattad dzsekidre? Illetvem, hogy gatyabol lehet bevetetni valamennyit? Mert nekem mind2 50 es, dzseki jo is de gatyabol 48 koruli kellene....
ohhhh :) bakker akkor mindegyik motor hibás :))))
A szétesős váltóval mi a helyzet? mert azt mondják h az nem bírja annyira a terhelés, egy kicsit alul tervezték a japó mérnökök :))
Állítólag, lehet cáfolni :)
.......én már láttam mindkét, blokkot szétszedve.......minden ugyan az....század mm-re.....
....más: még azé nem írtam mee lehet , hogy egybe el viszik a mocit....állítólag ezen a héten kiderűl.....(átgondolja ?!)....ha nem , hívlak....
....jaaa , még annyi, hogy én 2008-ban be akartam cserélni egy '07-es re Takibácsinál, (Takober )
szinte lebeszélt róla , mert nekem van a '05-ön pc,sport légszűrő,lánc áttét,WP gátló,stb....és ahhoz , hogy a '07 ezt tudja ugyan úgy fel kell szerelni......
.....a '04-'05-ös -nek nagyobb védelmet nyújt az idomzat esetleges eséskor.....
pályamotorozáskor is a 06-07-es re is gyakran 05-ös idomot kérnek...pont ezért....
amúgy a motorja ugyan az , a futómű ugyan az, fékek uaz., elektronika uaz., egyedül a lánc áttéten növeltek....hátul 42-es van a 40-es helyett,......elöl uaz.......
06-07 500-al többet forog. (Vagy ezerrel?) Erősebb, hátul +2fog van a lánckeréken szóval sokkal faszább gépezet. Külsöre kicsit hegyesebb az új. De majd a szakik megmondják.
Hello!
Hogyan lehet biztosan megállapítani egy 1000-es RR-ről hogy az valódi Repsol-os-e?,mert ugye valaki átfesti ,vásárol Repsolos idomot és ráfogja hogy ez gyári.
Egy motoros találkozón egy srác mutatta ez övét,és ő állítja hogy az eredeti Repsol Hondákon a lengéscsillapító takaró deknijén rajta kell legyen a: LIMITED EDITION felirat + az hogy hányadik volt.
Az övé konkrétan 276/400.
én már láttam jópár "REPSOL HONDAT"---de még csakis ezen az egyen láttam ilyen feliratot.
a púpot nekem annó 18e-ért rakta fel Cölöp Cegléden (tel:06-20/337-23-55)
Az lenne a kerdesem, hogy a pupot hol csinaltattad dzsekidre? Illetvem, hogy gatyabol lehet bevetetni valamennyit? Mert nekem mind2 50 es, dzseki jo is de gatyabol 48 koruli kellene....
Kosz elore is!
szerintem vegyél suzukit.......
A szétesős váltóval mi a helyzet? mert azt mondják h az nem bírja annyira a terhelés, egy kicsit alul tervezték a japó mérnökök :))
Állítólag, lehet cáfolni :)
....más: még azé nem írtam mee lehet , hogy egybe el viszik a mocit....állítólag ezen a héten kiderűl.....(átgondolja ?!)....ha nem , hívlak....
szinte lebeszélt róla , mert nekem van a '05-ön pc,sport légszűrő,lánc áttét,WP gátló,stb....és ahhoz , hogy a '07 ezt tudja ugyan úgy fel kell szerelni......
pályamotorozáskor is a 06-07-es re is gyakran 05-ös idomot kérnek...pont ezért....
amúgy a motorja ugyan az , a futómű ugyan az, fékek uaz., elektronika uaz., egyedül a lánc áttéten növeltek....hátul 42-es van a 40-es helyett,......elöl uaz.......
ez a takaró dekni hol van?
nekem van két '05-ös repsolom , megnézem....
Mi a különbség a 04-05 ös és a 06-07 es között?
Mert most vásárlás előtt állok, és még egyiket sem próbáltam :S
Előre is köszönöm a tanácsokat :)
Hogyan lehet biztosan megállapítani egy 1000-es RR-ről hogy az valódi Repsol-os-e?,mert ugye valaki átfesti ,vásárol Repsolos idomot és ráfogja hogy ez gyári.
Egy motoros találkozón egy srác mutatta ez övét,és ő állítja hogy az eredeti Repsol Hondákon a lengéscsillapító takaró deknijén rajta kell legyen a: LIMITED EDITION felirat + az hogy hányadik volt.
Az övé konkrétan 276/400.
én már láttam jópár "REPSOL HONDAT"---de még csakis ezen az egyen láttam ilyen feliratot.
1 db, 2004-2005-ös CBR 1000 RR-hez.
1 db, 2006-2007-es CBR 1000 RR-hez.
20 9 789 206
Csá
Attila
....légyszi küld el a tel. számod, mee nem találom sehol ....
Reménykedjünk.