Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az okosok szerint van értelme, mert alul és középen nagyobb nyomaték áll rendelkezésre, mint anélkül!
Túrázásnál pl pont jó, nyelelésnél meg mindegy :D
Vedd ki a picsába, minek az bele?
Hellósztok! Hogyan tudom leellenőrizni, hogy az exup működik-e? Mert gyújtásra téve, nem látom, hogy tesztelné az elektornika!
2007-es a gép!
Köszi
Szerintem belefer az osszegbe amit ra akarsz szanni. Ettol olcsobbat mar csak lopottan tudsz szerezni.
06 30 635 93 05
Hmmm és mennyi lenne az a jutányos ár?
valakinek egy Akrapovic dob jutányos áron?
06 30 635 9305
Maradék sérült, és enyhén sérült motyó egyben eladó. Sárvédő repedt (nem hiányos), hasidomon és oldalidomon pici repedés. 70/6321-829
Csak Dunlop...Sportsmart,Sportsmart 2,D211,D212
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne milyen gumit vegyek az 1000rr 07es évjárat nem pályázok vele csak közut. A bridgestone s20 rol mi a véleményetek most 016 ot használok.Szoval kinek mi a tapasztalata
Eladó használt komplett pályaidom 2007 Honda CBR 1000RR !35eft.Tel:06-70-633-6366
Közbe találtam róla infót, hogy csak 2008-as modelltől volt ilyen, meg előtte a 600rr-n.......azt hittem már a 2006-2007-es modellen is van, mert egy totalbike-os cikkben azt írták, de ezek szerint tévedtek!
Sziasztok! Volna egy olyan kérdésem, hogy melyik évjárattól tudja az 1000rr kijelezni, hogy mennyi a kb megtehető út az adott üzemanyaggal? Egyszer olvastam egy cikkben, de nem találom most sehol! Köszi!
Üdv!

Még mindig vihető SC59-hez dob,űlés, markolat. Érdeklődni lehet nyugodtan :)

Csoki
Kösziii
Lenne még kérdésem remélem nem gond.
Alapjáraton hidegen és melegen fordulat növelésekor is ciripelő fémes hangja van ,szerintem szelep hang, neked van ezzel kapcsolatban tapasztalatod,hogy mi lehet?
Azért van az a vonal hogy max addig kell tölteni. De aki nagy egykerék bajnok az még ennél is többet rak bele. Szóval a vonalig töltve tökéletes.
Helló mindenkinek!
Kérdésem az lenne ha Olajcserénél(1000rr 04' ) az olajat max-ig(felső vonalig) öntöm van hátul ütője később? vagy engedjek le kicsit a mennyiségből a min.és max. közé
Köszönöm a válaszaidat
Félreérthettük egymást. Nem kellett állítani a szelephézagon sem 1.5 évvel ezelőtt, sem most. De amikor kell, akkor valóban lapkás a buli.

A vezérműláncot azért cseréltem, mert egy tapasztalt ismerős a futásra való tekintettel javasolta, és volt is már egy kis kezdődő hangja. Egyébként tudtommal nincs előírva x km-nél a cseréje, de én szeretem használni a motoromat, cserébe megadni minden karbantartást meg ilyeneket.
Vezérműlánc cseréje mikor esedékes? futás teljesitmény alapján vagy más szempontok szerint cseréltetted?
Szerinted jól gondolom,h a szelepek ciripelhetnek? (neked mennyi volt a km h már állítanod kellett?)
A hézag állításakor kellet új lapka bele? Hát ha jól számolom kb.50.000ft volt a munkadíj+szerelés
A Te-is-tudod-hol sztem csak 6,300 az óradíj, vagy hasonló.
5x8000ft?
Szia! Nekem másfél éve megvolt. Nem vagyok teljesen biztos, hogy jól emlékszem, de úgy rémlik, 4 vagy 5 óra volt szakszervizben. Persze jó Hondához méltóan minden szelep gyári értéken belül volt (noha egy picit már megkéstem az előírt futáshoz képest). Sőt, most szezon végén vezérműláncot és feszítő patront cseréltettem, aminek során szintén ellenőrizte a mester a hézagokat, és még mindig rendben voltak.
Sziasztok
Kérdésem az lenne volt már valakinek (1000rr 04' )szelephézag állítás?
Körülbelül mennyi idő és mennyibe kerülhet?
( beinditom és ciripelő fémes hangot hallok fordulaton,hidegen ,melegen is, azért is gondolok a szelepekre)
Válaszokat előre is köszönöm!