Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r6_ujhitelbeszamitas
-6520189

600-Ban nekem ez a favorit. Mikor apám ilyennel darált, nagyon megtetszett. De hajszálra annyiba kerül mint egy kawa. Őrület mennyire drágák az új 6 kilósok. Bőven több mint 1 milla a különbség eközött és amit tőled vettem, és a 4000km-et leszámítva az is új, meg még 1000es abs-es is.

Szóval... brutálisak az újmotor árak, emlékszem rá nem is olyan rég, 5-6 évvel még 2,2 2,3ért ment az összes új 600-as, a literesek meg valamivel 3 felett....
Amúgy, a motoroddal megvagyok elégedve, 800at belenyomtam a február legvégi március eleji pár nap jóidőben. Nekem begyere nagyon ez a motor. Jelenleg úgy látom, hogy mint az állapota, mind az ereje, hosszú időre elvet mindenféle motorcserés gondolatot.
Egyre rémisztőbbeket írsz, nehogymár motor nélkül maradj mester... Mostanába nem tűnsz túl motiváltnak sajna.
Valószinü hogy nem lesz semmi az idén .Aztán majd az idő eldönti. . VAGY VISSZA VESZEM A HONDÁT /MÉRADTAM EL/
Adjál csak érte 2 misit, mert honda, és biztos jó, de a másik 1,5 et ne add oda mert rohadt csúnya.....oviba a gyerekek nagyobb fantáziával rajzolták volna meg az elejét
Baszod, mi lesz hétvégén a nyuszis felvonulással?
Voltam de nem segített mert van köztük 1,000,000+ úgy hogy marad a duke próba azt majd elválik. 600sport-ért nem adok 3,500,000. pénzt. akkor inkább átmegyek nyugisba a dukkal. bár még kitudja
Big, voltál fent a kiállításon? Látható volt a DUke meg az új 600RR. Hátha segít a döntésben. :)
Menjél már valahováááá..... Annyira várjuk a tavaszt hogy már rajtunk röhög, aztán lepacsizott a téllel, had szivassanak még minket egy kicsit.....
De nagy a cseng, mindenki motorozik ?
Eladó Honda Cbr 1000RR 2004-2007 öléspúp, teljesen új, piros színben. Képeket kérésre e-mailbe tudok küldeni! Ár 13.000 Ft

Erd: 06-70-615-9136
E-mail: n.misi.tt@gmail.com
ebbe van valami. én is ugyan így lennék mert a sport motorok tetszenek de már nem vonz a száguldozás. de valami kell a garázsba mert nem vagyok jól ha nincs valami.
Szívesen...de hidd el,én se 18 voltam már amikor a KTM-et vettem,én sem huligánkodni akartam....de azzal a motorral máshogy nem lehet.... Amúgy ezt ismerem....volt néhány haver aki azt mondta 30évesen,hogy neki már elege van abból,hogy kinek mekkora majrécsíkja van,meg elege van a száguldozásból elvégre Ö már 30 lett....Vett egy 1800-as Intrudert....megvolt neki vagy 20 napig és eladta,mert ezzel nem lehet kanyarodni,meg normálisan menni....Az a baj , hogy a vér nem válik vízzé...
Köszönöm a hozzászólást elgondolkodtató. de én már nem huligánkodni és száguldozni akarok. de alapból igazságot irtál.
Szevasz BigJoe,
A Duke-t sajna nem tudom,de volt egy KTM LC4 Supercomp-om,igaz az "csak" 609ccm³-es volt,de nem is volt olyan nehéz mint az utánna következö generációk!117kg volt nem volt benne akkumlátor,sem önindító,és semmi fölös kütyü....Nagyon jó kis huligán motor volt,a végsebessége az gyári áttétellel 180fölé ment az órája 2cm-vel...Viszont azt tudnod kell,hogy 160 fölött olyan 8-9litert evett...(8literes tankja volt)160 fölött instabil mint a franc...Ami kényelmes utazó neki,az a 110km/h..De viszont amit nagyon szeret,az ha csapatod neki...Felkapcsolsz 5-ig,majd satu,aztán vissza 2-be majd újra 5-ig fel...Tehát városban brutál király.Nem nagyon kopik az elsö kerék,mert nem ér földet..1,5hónap alatt 7* sikerült fizetnem lógatásért.1000km után olajcsere,gumi az 2300-at bírt...Amiért végül is megváltam töle,az az,hogy kis hazánkban nincs annyi szerpentin,hogy ki lehessen használni,a 85-ös föúton meg a sportmotoros haverok mellett lassú volt,meg meg is hal hamar,ha 180-al mész tartósan,mert ugye kevés az az 1 henger ahhoz!
Hy! Amikor számol vissza az azt mutatja hogy még mennyit tudsz menni amig teljesen kifogy a nafta!Ès olyankor villognak a számok,ilyenkor kapcsolt tartalékra a motor...Ilyenkor a legközelebbi lehetöségnél érdemes tankolni,aztán pár másodperc múlva megszünik a villogás,és GO....Ha gondolod adj egy elérhetöséget,aztán megdumáljuk!
Ahha érthető, hogy inkább külön adtad el. Köszi a választ. Aki esetleg tud ilyen ketyerét szólhat :)
Már elkelt. Amit észrevettem, hogy alsó tartományban nyomatékosabb volt és gyorsabb lett a gázreakció. De mivel eladtam a vasat így jobbnak láttam külön értékesíteni.
Hali. Engem is érdekelne a Power ha még megvan, valamint a tapasztalatok is.
Kawa nem ér annyit, de még 3,5öt sem. Egyik 6 kilós se ér annyit. Kár hogy 3 miska környékén nem kapsz CBR600RR-t. Őszintén sajnálom hogy az nem sikerül.
Nem csapatunk hanem motorozunk aki siet az ott hagy hát ez lesz. vagy megyek a kaszás tomi apjával és a többiekkel meg majd a pályanapokon mert oda azért megyek ez lesz a járható út. .a tominak már amúgy is kell segítség.
Viszont a Duke-al ne akarj speed-es haverokkal csapatni...
A duke extrákkal 2,600,000 +névre írás a külömbség nem kevés tudom nem egy kategória de a pénz beszél . átálni meg az én koromba könnyebb. motorozni meg evvel is lehet. a vélemények meg nem egyformák így nem hiteles.
A tempót bírtam. a kawasaki ára 3,600,000+ névre írás+ extrák+200,000 az mennyi is 3,900.000