Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majsa1@indamail.hu

Pötyögj!
Adsz egy e-mail címet nekem, és akkor cserélhetünk telefon számot is, vagy ha kiírod akkor összehozunk egy kis gurulást, a jövő héten ,
Hát, pedig ráhibáztál, hamar beletekertem 800km-et a szezon előtt, csak hogy szokjam. :D Győrbe is voltam hangoskodni a szentistván úton.
Vagy:
Kick Tausend Mal-ezerszer is rúghatod....
Ez jóóóóó
MAGYARUL BASSZUS.
De minőségre is...
Keine
Tausend
Meter
de legalább birok vele meg ugye készülünk a nyugdijra meg amúgy is már gyorsulni nem fogok így hát lassulunk.
Az RR után nagy visszalépés lenne...
Keress meg és segítek az üzemanyag szint jelzővel kapcsolatban!
elérhetőségeim: facebookon: Németh Lajos, email: luigi013@freemail.hu
KTM, Költs Többet Motorra ?
Megfújt a szél téged?
Lehet hogy a sportmotorozástól vissza vonulok. és utcaira váltok pl ktm duke 690.
SEHOGY VÉTEL
Halli !

Srácok valaki megdobna egy Fireblade Abs es kézikönyvvel ami magyar mert az enyémnek nincsen apropó üzemanyag szintet nem jelzi a dög (mint a régi RR ek 06-07(kis téglalapokbna) azt láttam hogy számol vissza meg h A,B stb de nem értem Help Me pls
Mentél már idén a motorral?
Nem láttalak huligánkodni a városba
BIGJOE jelentkezz. Vétel! BIGJOE jelentkezz. Vétel!

Hogy áll a motor projekt?
Sziasztok!
Egy haverom keres CBR 1000 RR 06-07-hez jobb-bal oldalidomokhoz belső műanyag takarókat!
Eladó leo vince sbk dob több fajta összekötővel. Ülés alatt volt, tehát nem karcos. képek adatlapomon. Ár:43e
TakiRR ha erre jársz, a majsa1@indamail.hu emailre írj.
Köszi.
Holnap viszem eredet vizsgára.
Gratula!
2004-es 1000RR első lámőa fém vízhűtőcső ami a váz mellett megy beöntő kupakkal vkinek?40ezer cső 5 ezer!
grat!
Igen. Azt hoztam el.
Ennyi tellett tőlem...
Akkor a kanizsai fekete lett végül is?