Gondolom, ezek a minta mélység adatok a gumi közepén értendőek. Ezzel az a bajom, hogy onnantól, hogy az ember elkezdi hamarabb húzni a gázt kanyarból kifelé, pont ott fogy el a gumi, ahol ezek a használt, félig lepályázott gumik már eleve "soványkák". Pedig én is éltem idáig ezzel a lehetőséggel, de mostanság csupa ilyen 1-1.6mm-es kigyorsítási mintát látok, azért meg szinte kár felrakni, mert elkenem hamar.
Ezen a képen látszik, hogy "horpadtra" kopott a gumi a fél-fosós kigyorsítási zónában.
Ezért kell olyan gumit venni ami fog is!
Ezt komolyan kérdezem, h sok embert látok aki teljesen hátraül a kanyarba, én mindig szorosan ülök a tankhoz, pedig 176 cm vagyok....
apróhirdetéseknél nézd, meg többen is árulnak jó áron. Breki-t ajánlom slickeket hirdet talán 22-ér, de 25ér adta nyáron az E-s gumit szereléssel, általában van olyan is. Egyszer vettem eddig új gumit, soha többet, amíg árulnak ilyeneket ennyiért. Főleg mert utcán nem is nagyon megyek már, pályára meg full slicket veszek.
Nem írtam, h vágott slickben van E betű. Haverod belenyúlt, ritka az ilyen, de előfordulhat, de zsír új gumival is előfordulhat ilyen, hallottam már olyanról is. Ha 4mm neked 2200km, akkor egy kb 5mm-es új gumma se bírja 3000nél tovább.
Nem mentem még vágott slickkel! Csak dunlop D211 gp metzeler racetech, és pirelli supercorsával...mondjuk ezek mind verenygumk, meg valamilyen szinten slicek csak mintával
Eddid Én is ilyeneket vettem, de legutóbb kettővel meg is jártam, szarok voltak, hiába volt meg a profil mélysége.....( metzeler raceteck ek voltak)
Barátom is vett marha jó áron gumikat, rázott az eleje 180 nál nem mert többet menni.....jött a centirozás a fékbetétek átnézése, akkor is szar volt.... kiderült, h a hátsó gumival volt valami, mert mikor lecserélte patent volt a motor! Ezek meg dunlop D211
Én megvettem 4 mm profilmélységgel a metzeler racetecket és nekem szinte eltűnt a minta 2200km alatt
Most egyenlőre úgy vagyok vele, h sehogy
vágott szlikk van kicsit olcsóbban is, 25-ér jó állapotú E-s supersport gumik vannak, gondolok itt pl metzeler racetec meg hasonlók. Nem sokkal mennek el kevesebbet ezek sem, mint egy 3-4x annyiba kerülő új gumi. Ha elmész új hátsó gumival mondjuk 8ezret, akkor ezzel mondjuk 5öt. Megéri az új? Rohadtul nem.
Ezen a képen látszik, hogy "horpadtra" kopott a gumi a fél-fosós kigyorsítási zónában.