Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nincsen azzal gondom hogy tul nagyot harap (sot...). Nehez ezt pintosan megfogni, de olyan erzes, ez a betet nem igazan szereti ezt a tarcsa anyagot, vhogy nem illenek igazan ossze.
Igaz, az enyem 2004es, es lehet tenyleg izles dolga is.
Koszi a valaszt!
Nekem nagyon bevált,én csak ezt használom-de kinek a pap....
Valakinek nem tetszik,hogy egyszerre harap,de én pont ezt szeretem benne!
Szia.Én Lucas crq hiperkarbont vettem tavaly,Bérczi Jani ajánlotta nekem (RB26DET),ők ezzel mentek.Nagyon jó,és nem is kopik gyorsan,talán 17 ezer volt tavaly a 4 db betét.Ha utcán használod,egy kicsit üveges a fék,amíg be nem melegszik,de utánna ok.Pályán meg
filtercenter.hu
Szia! Neked az az EBC HH mennyire jon be a gyarihoz kepest?
Olvastam tesztet, hogy huuuu ilyen meg olyan jo, de a gyakorlatban nekem csalodas. Oke, nem kopik gyorsan, meg nem mondom hogy nem fog, de nyers, tompa, "elettelen". Ezzel vhogy nem merek a 150es tablanal fekezni a Hring celegyenes vegen. A gyari (ha amivel a motort vettem az volt. De az elozo tulaj elegge " markaszerviz, sima ugy" faszi) neken tobb onbizalmat adott. Aztan lehet, hogy en vagyok hulye.
Lebukott az Ombre?
Te is vagy fosbúkon?
Te kis hamis / az asszony látta öket,/
Ja pont eléd térdelve,mi?
próbáltam beállítani őket a helyes útra de nem igen akarták , Én meg nem vagyok erőszakos
Nem ment el az eszem,nyugi!
Csak kawasakit ne vegyél az olyan snassz. .
Nem mert még ragadnak rám az Aprillia-s csajok!
Ha ennyiért viszik akkor vigyék,de alább nem adom.Mentem vele idén 1500km-t....
Kawa lesz
NA BAZ@MEG TE IS ?
Eladó cbr 954rr generátor tekercs és szabadon futó kompletten.Ár:15.000 ft 0620 3498275
Szép mind a kettő!
Nekem Lallerré is adja!
Frenky és Lallerr 1000 RR :) Nem tudom husom,de azért világít az a White Repsol rendesen..
Bocs,de a lányokat szeretem.....
SZÉP A MOSOLYOD.
De neked mindig igazad van.
miért nincs igazam