Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van igazság abban amit írsz! De én amikor vettem elautókáztam 750km-ert egy összevissza csúszott, feketén füstölő cbr1000rr-ért, mert a kedves tulaj azokat a képeket rakta fel, amikor még megvette a motort. Ő csak pályán használta és nagyon ramatyul nézett ki. Valóban lehet jó egy versenygép is ha rendesen karban van tartva. De ez elég ritka manapság amatőr szinten. Hajtom amíg jó és ha kezdenek előjönni a gondok akkor eladom gyorsan! Sajnos inkább ez a jellemző hozzáállás kis hazánkban.
Teljesen igazad van. Bár kétlem hogy ezt a dolgot átlehetne passzírozni minden motoros agyán...
A 2008-as 1000RR-em amerikai modell volt Yosi R77 dobbal, nem rendszerrel. Tény hogy brutál hangja volt, és semmiféle tompítási lehetőség nem volt. Az a még éppen kellemes brutalitás... Imádtam. Nekem sosem szóltak a rendőrök érte, vizsgán meg be sem indították a motort.
"pályamentes" - az igen! Egy sport motornál még szerencse, hogy pályamentes. Az rögvest tönkre tudja tenni. Nem üzemszerű használat. Közúton 250-nel tépni a kráteres aszfalton, végig egykerekezni a Hungáriát aztán a kátyúba ledobni az elejét, hagy örüljön a szimering meg kormány csapágy, ún. "motoros találkozón" részegen 38 fokos motornál tiltáson böfögtetni 2 percig az sima ügy, elmondható, hogy isteni szerencsére nem vitték pályára, ahol ment volna, kanyarodott volna és lassított volna, hiszen az szörnyű csapás egy motorra. Pláne, hogy ilyenkor 3e-ként cserélik az olajat, bemelegítik előtte rendesen, saját érdekében rendesen karbantartja az egész gépet.

Fenti szarkazmus és savazás nem a konkrét gépnek szól (nem ismerem), csak lábrángást kapok attól, amikor egy sport motornál attól kéne hasra esni, hogy pályán sosem volt.
Sziasztok ! Szeretném meglepni Firebladem következö szezonra egy sportkipufogóval!Érdekelne a tapasztalatotok ezügyben!
Az álmom egy Yoshimura R77-es lenne,legszívesebben rendszert szeretnék...Eddig úgy tudtam,hogy a Full System nem Eu szabvány,és fölöeg külhonban gyilkolnak érte a rend éber örei!Irtam mailt érdeklödés szinten Yoshimura Hungarynak érdeklödés céljából,hogy mégis merre hány lépés,erre azt irták vissza "Köszönjük érdeklődését

Sajnos egyik amerikai YOSHIMURA sem szabványos.

Európai gyártók között keressen ha EU -s dobot szeretne.!"

Ebböl adódóan 2 kérdésem lenne!
1:Akkor régen a Full Gasnál miért adták a gixxer1000ket régen Yoshi dobbal?Vagy csak a CBR-re nincs szabványos slip on!?
2:Ha mégis felraknék rá Yoshi R77-es rendszert,akkor müszakira cserélgetni kell a gyárival!Az mennyire macerás?Azonkivül mik a tapasztalatok,Jardok nagyon szeretnének szerintetek?

Köszi! Széles utat! Taki
2004-es, olasz forgalmis(regadó 50e), sok extrával, valós 21e km, pályamentes, költségmentes. Iá.:1,1m
Haverom tegnap vett 1,15-ér 06-osat szép állapotút (nem mondom, hogy nem kell 1-2 kopó alkatrészt cserélni rajta, de melyiken nem?), kevés km-el.
Bandita, mi az a majrécsík a hátsó gumin? A képen néztem
Ma beszéltem Rollerrel, el van tűnve, csak a meló
Építi a szocializmust
Adsz egy mail cimet?
Adsz egy mail cimet?
A használtautón a repsol?
Igazad van Bandita! Egy 2004-és RR-t néztem eddig ki, de azért meghallgattam a Te ajánlatokat is! :)
1,5 alatt ő se adja azt mondta-meg tudom érteni.
1,2-ért max. 04-eseket kapsz szép állapotban,de sok sikert a vételhez!
Helló Bandita!

Motor vásárlásnál 1,2-t húztam meg, mint lélektani határ.
Ha a cimborád is valahol ezen az áron gondolja eladni, akkor szívesen megnézem

Üdv. Brick
Hali!
És mennyit szánnál rá?
Csak mert havernak van egy 2007-es makulátlan Hrc-e 19000km-el és sok extrával-és esetleg eladná...
Mondjuk mert többet ér a gép,meg aki telefonon vagy emailben alkudozik az komolytalan ember.
Válság van, csak azt nem értem, nem rád gondolok, aki el akarja adni az miért nem enged az árból ha alkudnak? Inkább nyögi a hitelt......
Igen, átlagban olyan 600 körül meg is vennék.
175
Miért nőttél ekkorára
Keménynek kell lenni, nehéz dolog a motorozás, de valahogy cipelni kel a terhét, és csinálni kell
Te, h állsz a motor eladással?
Bombáznak az érdeklődők?
Nem szólt még vissza? Az emberek mostanába eladni sem akarnak
Hello KertAce!

Igaz...onnan már kinéztem egy Tricolort, de az eladó még nem szólt vissza egy ügyben.
Gondoltam hátha van itt a fórumozók között aki még nem tette fel netre, de gondolkozott az eladáson. Egy próbát megér!

Üdv. Brick
A hasznaltauto.hu-n van pár.
Üdv. Urak!

Keresek 2004-2006 közötti 1000 RR-t Tricolor vagy Repsol színben.

Nem tudtok esetleg eladó megkímélt példányt?

Üdv. Brick