Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó a gépem, ha valakit érdekel szóljon vagy ha ismertek valakit aki jó állapotú RSV-t venne. Az ár: 650000Ft. Részleteket: 06209308413-as számon. Továbbá a galériámban megtekinthető két gyönyörűséges Pannónia is eladó, nyomott áron.

Üdv. Imre
Hello!Keresek egy cbr1000rr 04-05 üléspúpot!Ha valakinek van eladó az jelentkezzen.Köszi
Sziasztok!

Kíváncsi lennék van-e valakinek tapasztalata. Van egy 2004-es
cbr 1000 rr-em ami ha felmelegszik üzemi hőmérsékletre leállítom nem indul újra csak ha lehűl kicsit. Jól hallható,h hiába adom rá a gyújtást nem indul el az üzemanyag szivattyú. Menet közben nem áll le vagy ha visszahűl kicsit utána már megint jó. Bár legutóbb csinált olyat,h reggel ráadtam a gyújtást nem zúgott fel de ha indítóztam kb 2 másodpercet és újrapróbáltam már megint jó volt. NEm lenne nagy kedvem így szezon vége felé megint szervizben parkoltatni hetekig hátha tud valaki valami okosat. :)
Köszi
Sziasztok!

Hol lehet jó áron láncszettet venni? Számla szükséges, hacsak nem _nagyon_ jó az ár.

gyoztes
kerékre áll ez is de finom mint a vaj ugy működik ha normálisan vezeted . . .
Üdv. Kényelmileg és kezelhetőségileg is viszi a pálmkát a cbr fékről nem is beszélvee...
Sziasztok!

Jelenleg egy 03as r6-om van,amit egy balfasz traktoros elég csúnyán gallyra vágott :/
Nagyon szerettem,teljesen meg voltam vele elégedve,de csak vágyok egy kis újításra...
Ami ezen kívül 600as-ból tetszik vagy nagyon felülre van hangolva"alul nyomatékszegény" vagy a költségkeret nem engedi.
Hétvégén kölcsönadta az egyik ismerősöm a 04es r1-ét amivel csaptam egy 250km-es túrát.Kényelme az r6-omhoz képest katasztrófális.Kezelhetőségre nem volt rossz,egyedül 1es kigyorsításnál lepet meg 1x 2x,hirtelen agresszívan vágta fel az elejét ami nagyon nem tetszett.
Egy két infót tapasztalatot szeretnék kérdezni a 04 05ös 1000rr-ől
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a fogyasztásáról,kényelméről,kezelhetőségéről vezethetőségéről?
Van-e esetleg valamilyen típushibája?
Olvastam hogy teherváltásnál kicsit problémás ez mennyire gázos?
Előre is kösz az infót

Üdv:Sanyi
Sziasztok!

Van egy eladó repsol színű fék- és kuplung karom 2007-2008 1000RR-hez, 19.000 Ft-ért. Érdeklődni mobilon (adatlap).

gyoztes
Sziasztok!
Ajánlom az uj GB Racing szupererős műanyagból készült motorfedél vedő burkolatait. Jobb mint a karbon/kevlár boritás, mivel ezt nem kell minden esés után cserélni, mert nem kopik át. WSBK-ban és Moto2-ben is ezeket használja a legtöbb csapat. Az ár/érték arányuk szerintem az egyik legjobb a piacon jelenleg megtalálható hasonló dolgok között. Főleg, ha azt nézed milyen lehetséges károktól menti meg a drága motorodat.
A komplett motorfedél szett(jobb, bal oldal) motortípustól függően 40-70000 Ft között változik, de lehet egyenként is rendelni. Van "cápauszony" is a lengővilla aljára, bukógomba, illetve emelőszem is. Érdeklődni az info@euromotoracing.hu email címen.
A gyertyák nem azért törnek be mert szarok lennének. Az emberkék nem tudják hogyan kell meghúzni. Az új gyertyát csavard be kézzel, majd amikor már tovább nem tudod, akkor kell a kulcs, és ezzel még egy FÉL fordulatot húzz rá. Azért kell így csinálni, mert ezeken összenyomódó "dupla" alátét van. Sokan csak tekerik hogy mikor húzódik fixre, és ilyenkor történik a baj.
Idom le, hűtő le, és hozzáférsz.
Köszi, az jó lenne
Sziasztok! Elkelne egy kis segítség... gyertyacsere előtt állok Honda CBR 1000RR 06-osom van. Megvettem az NGK Laser Iridium gyertyákat és kéne egy kis infó aki már CSERÉLT, mire figyelni, hogy álljak neki, mit szedjek le, h egyszerűbb legyen a meló. Sokat látom h sorra törnek be a gyertyák remélem az enyém tök eredeti. Biztos kézből vannak de ki tudja. Sok munkám van már benne de gyertyát nem cseréltem benne még.....
Lehet,hogy nekem van holnap megnézem!
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban, hogy hol lehet kapni kuplungolaj tartályt? ('07-esre) Mert ez Nissin és olyan fajta ami nem kis csővel kapcsolódik a munkahengerhez hanem rá van csavarozva :S
Néhány bontót már kérdeztem de nem volt :S
Nem kell félni a kaszástól
Urak!
Hátha tudd rá valaki vevőt:
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
nem kell ijesztegetni senkit jó.
. .
Inkább ne!
Annyira nem jönnek be ezek a Milf-es dolgok!
mert én is teszek fel rólad képet
En most egy picit hitem vesztettem ebben az aftermarket fekbetet temaban. Rendszam, utasules, stb van a gepen es mar ezzel is ereztem hogy a szlovak szerpentin parkolajaban dumalas utan lefele az elso kanyar elott nem volt oszinte a mosolyom (szerencsere vagyok olyan fosos plane kozuton hogy meg eleg volt igy is) mikizben palyan sem egy nagy etwas. Egyelore ha ez elkopik, jon egy gyari, a 2:10-hez elegnek kell lenni. Aztan ha vmi csoda folytan gyorsulok onnan mire az elkopik, johet amit Bajo szokott nekem emlegetni, vagy ez. ;)
Addig is elore is koszi a tippet! :)
EBC hh az az alap betét kb azt tudja mint agyári .Az extrem pro HH na az ami nagyon jó sőt már kapható az újabb Crobák Jani most teszteli 1-2 hét és tuti infóm lesz
Az enyémen nagyot harap,csak hangos mint állat.Mondjuk a 954-emen fém fékcső nélkül is nagyobbat harapott,de az könnyebb is volt.