Igen ott készült a kép.
Akkor az én tudásomhoz is bőven elég ez a motor:)
Amugy az akra hogy szól? csinálhatnál egy kis hanganyagot róla mert én is nézegetek dobokat és sok van ami tetszik:)
Közuton nagyonjó. pályán nem nagyonmertem húznineki mert utcai gumi volt rajt . második pályanap már jó gumival nagyon jó volt. az én tudásomhoz gyári állapotban is bőven elég/semmi commander+tuning/ alapból egyjó motor ennyi. .
A tiéd sem kutya... De valóban, mindenki a legolcsóbbat veszi. Az enyém olasz papíros még, 900-ba van eddig. 50e a regadó+átírás tavaszra. Apropó! Commander usb III és leo vince sbk dob érdekel valakit?
Nem tudom pedig makulátlan,sose feküdt és rahedli extra van rajt.Lehet,hogy az árat sokallják,de akkor inkább vegyenek 1.3-ért agyontört szart.De hát Tescolandban mit várjon az ember...
Olyanok vannak,hogy számítsak be szétesixszert meg ilyenek,de Suzuki nálam a wc deszkára se lesz felírva!
Gyüllenek a hondás tulajok ugy nézem :D
Bigjoe látom neked is elég hasonló géped van:) Amugy nálad hogy muzsikál a gép? Leginkább arra lennék kiváncsi hogy pályán milyen mert én is kijárok és hát azt olvastam tesztekbe hogy nincs annyira kihegyezve ezért kell rajta faragni ha pályázni is viszi az ember. Habár szerintem az én tudásom hamarabb elfogy mint a Hondáé :D
Akkor az én tudásomhoz is bőven elég ez a motor:)
Amugy az akra hogy szól? csinálhatnál egy kis hanganyagot róla mert én is nézegetek dobokat és sok van ami tetszik:)
A kép a győri Red Baron előtt készült?
Pc 04-05-höz való?
Olyanok vannak,hogy számítsak be szétesixszert meg ilyenek,de Suzuki nálam a wc deszkára se lesz felírva!
Bigjoe látom neked is elég hasonló géped van:) Amugy nálad hogy muzsikál a gép? Leginkább arra lennék kiváncsi hogy pályán milyen mert én is kijárok és hát azt olvastam tesztekbe hogy nincs annyira kihegyezve ezért kell rajta faragni ha pályázni is viszi az ember. Habár szerintem az én tudásom hamarabb elfogy mint a Hondáé :D