Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.
Bandita tudsz képet küldeni rola?
Bigjoe! Ha jol látom árulod a hondát? Hogy-hogy mi vitt rá ?:)
Mennyi?
de köszi.
Sorry,Race márka és egyébként ovál.
Ha valakinek kéne 1000-1500 km-t futott Mastek dob 04-05 RR-re(összekötővel) 40 k-ért az kiabáljon!
jöhet a kép és az ár /adatlapon a cim./
Sziasztok,van egy 2005ös Cbr1000RR pályamotor eladó ha valakit érdekelne,Uj idomszett kéne rá,power commanderes. kérésre küldök mailben képeket
Isten hozott! Üdv Taki
Igen ott készült a kép.
Akkor az én tudásomhoz is bőven elég ez a motor:)
Amugy az akra hogy szól? csinálhatnál egy kis hanganyagot róla mert én is nézegetek dobokat és sok van ami tetszik:)
Közuton nagyonjó. pályán nem nagyonmertem húznineki mert utcai gumi volt rajt . második pályanap már jó gumival nagyon jó volt. az én tudásomhoz gyári állapotban is bőven elég/semmi commander+tuning/ alapból egyjó motor ennyi. .
Isten hozott
A kép a győri Red Baron előtt készült?
Mihez képes
Nekem2004-es cbr1000rr-ben van. Dynojet power commander III. Irányára:43e
Ára?
Pc 04-05-höz való?
A tiéd sem kutya... De valóban, mindenki a legolcsóbbat veszi. Az enyém olasz papíros még, 900-ba van eddig. 50e a regadó+átírás tavaszra. Apropó! Commander usb III és leo vince sbk dob érdekel valakit?
Nem tudom pedig makulátlan,sose feküdt és rahedli extra van rajt.Lehet,hogy az árat sokallják,de akkor inkább vegyenek 1.3-ért agyontört szart.De hát Tescolandban mit várjon az ember...
Olyanok vannak,hogy számítsak be szétesixszert meg ilyenek,de Suzuki nálam a wc deszkára se lesz felírva!
Szép gép!
Én elvből nem veszek új motort/autót. Pedig ezen az áron bírtam volna egy új cbr250-est is!Smile
Gyüllenek a hondás tulajok ugy nézem :D
Bigjoe látom neked is elég hasonló géped van:) Amugy nálad hogy muzsikál a gép? Leginkább arra lennék kiváncsi hogy pályán milyen mert én is kijárok és hát azt olvastam tesztekbe hogy nincs annyira kihegyezve ezért kell rajta faragni ha pályázni is viszi az ember. Habár szerintem az én tudásom hamarabb elfogy mint a Hondáé :D
Bandita hogy-hogy atiédet nem veszik;;