Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani komplett egyedi Repsol ülésünket.
Most kedvezőbb áron vásárolható meg. (2 év garanciával)

https://www.facebook.com/media...

Több infó: info@somotokarpit.hu

Üdv!
Nem tom milyen magas vagy,de nekem a gyárival már 140-nél le akarta tépni a fejem.(182 cm vok)
jahh nekem is a gyári 220-230 utána meg úgy is kanyar jön és helyezkedni kell :-)
Kíváncsi lennék egy bubis plexivel mennyivel lenne másabb
Rendben, köszi!
Megkérdem havert!(nekem van)
200-220-ig jó felegyenesedve,e fölött hasalás.Viszont egy szűk tartományban(120-130) rángatja a sisakom érdekes módon-de hát utána úgyis jön a 2.fokozat....
A plexi ami van a gépeden, mennyivel bírod jobban mögötte mint a gyárival? Természetesen lezárt útszakaszom, vagy versenypályán
35e.
Ha rendszer lenne érdekelne.Mi a vége a Pcnek?
Én is visszarakom a gyárit, mert nekem túl hangos volt. Esetleg commander?
Olyan kutyaütők közt,ne viccelj már...
4700 decije,még szerencse hogy lehet kapni...
Köszi,de kiszedtem a Yoshit is az ülés alól...
Mikor fogsz indulni a Gp-n ?
És hogy működik ez a festék dolog?Bemegyek a márkakereskedésbe,viszem magammal a gyári színkódot és kapom is a festéket?

Nagyságrendileg milyen árban lehet decije?
Esetleg leo vince sbk érdekelne?
Kap egy Sakál Gp-dobot és gyári vörösre(veszek Hondánál decire)kifújva a küllők+a felni felpolírozva.Egy garnitúra Dunlop Sportsmart+pár karboncucc....

Milyen kipuf ?.-)
Felnifestés ?
Sehogy,senki sem hív max. ilyen Szétesikszert meg malacot számolj be típusú.Bár a malacon még el is gondolkodtam....
Most kap új kipuffot,felnifestést,új gumit és leveszem a hirdetést,oszt vegyenek Szutyokit...
Igen, azért is írtam, mert tapasztalat
Azért jó fiatalnak lenni
H állsz a motor eladással?
Te már csak tudod,nem?
Van az a mondás, h fiatalság bolondság
Egy motor annyira megy amennyire huzzák neki. ha az tetszik azt vegyél.
Bocs,de egy haveromé,annyit tudok mondani hogy szép állapotban van és szép hangja van.Megadom a telefonszámát és ti elrendeztek mindent,ok?
0630-284-4425
Ernőnek hívják és mond hogy én(Grózinger András) adtam meg a számát!
Sziasztok most szeretnék venni egy 954-est de viszont tavaly vizsgáztam le nem-e lesz túl nagy vagy mire figyeljek vételkor?segitsetek