Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hondát is árulok már! A nagy bőségben lassan már én sem tudok választani Vagy mégis?,
Hello!
Hol találom az index megszakítót sc59-en?
Kossz!
Ok! Minden nap itt olvasgatok, megtalálsz! Hali!
na de ez mind igaz pályán,de mondjuk egyenesben,vagy gyorsulásnál?na oda is kell pilóta,de ott kijön a motorok közti kűlömbség,ha van egyáltalán a színen kívül
A gyorsaság nem motor függő, ha nem Rossi a második neved!
Perszen me az ovodai
persze "szadadidőmotor",mert annyival gyorsabb,amire utolérsz,marad egy kis szabadidő a kaki,pisi,csoki,italra
Persze a kawasaki szabadidömotor / minden szabadidőd a [szerelésre megy el/ .
Persze,hogy várod-szerelés közben....
Az élet elengedhetetlen feltétele a bátorság és az önbizalom egyébként igaz ami igaz, kawára nem szabad felülni... mer utána nem fogsz róla leszállni, de legalább is várod a következő alkalmat persze ezt csak hallásból, szájhagyomány útján tudom
Na de Hondás fórumon....
Amúgy még egyetemista koromban vettem tőled én is gumit Pécsen.
Köszi szépen a választ! Az apróbb karcok teljesen rendben vannak, én sem a nappaliba keresek motort, a fö, hogy müszakilag rendben legyen.
Az egyik haveromé a motor, nem hajtós, jó állapotba van, itt ott egy kis esztétikai hiba, de ennyi idős motornál mit vár az ember....próbáld ki, műszakilag teljesen rendbe van...

U.i. ne a nagy hóba próbáld ki

Ha tudok valamibe segíteni szól ezzel kapcsoltban..
Legalább tudod hogy ,nem mellé beszélek
Kicsi a világ, már voltam nálatok a boltban is.
Szeretem az embereket be kawásitani!
Ezt a smile-t nem tudom, hogy sikerült beszúrnom a végére :D
Ha már ennyire kitartó vagy, megnéztem öket és hmm...
Nézz körbe probáld ki öket! Zx-10r szuper jó motor még napjaunkban is etalon !
Nem mondom, hogy megfogadom a tanácsot, de azért köszönöm! :)

A kiszemelt példány egy elég sokat futott darab, de ahogy olvasgattam az interneten ez még nem kell, hogy elrettentsen, hiszen nagyon strapabíró gépek ezek a CBR-ek.

Esetleg a konkrét példány mond valakinek valamit?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr_fi
reblade-6431517

Köszi!
Hali! Én is néztem újba elég drága :D Igaz nekem féynezni is kell de így is olcsobban jövök ki. Késöbb ha meglesz akkor még írok mert most sok elment a motorra :D
Helló!25000! (65000 az új ára) Gyárilag színrefújt hibátlan!
Üdv! Sárvédőér mennyit kérnél?
úgy legyen kolléga.
Mert a kAWA az KAWA