Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vén kecske is megnyalja sót. most megyek majd jövök! . a fiataloknak szórakozás- nekünk meg munka de jó.
Ezt dobta a gép.
Miért kerestél telón?
Végül is a te korodban minek....
Óvatosan csak, és visszarázódsz, mondjuk én még nem is mentem idén
Lassan és minden vissza fog jönni, és megint rutinból megy minden

Nekem a cseszneki buli május közepén lenne jó, mert 2 hét mira a motor talpra áll, május elején meg Győrújbaráti motoros buli, és az mindig jóóó :-)
Bár, lehet össze kéne kötni a 2 őt, lehet sátrazni is vagy szállást is tudok foglalni jutányosan.......
Hát neked sem egyxerü az életed Barátom akkor a napi tulélés tényleg szó szerint értendö Nem panaszkodom örülök hogy huzhatom nem a toló kocsi kerekét pörgetem,gáz hogy midenki roszul van hogy motorozok ismét
akkor még alkuszunk ha nem megy elmegyek ákoshoz./ vagy kérjek mellé qvát?/
Na jó éjt az Uraknak,folyt köv. holnap!
És hány ukrán csöcsös qrvát adnak mellé?
Volt Akrám,többet nem lesz!
Mikor az 530000-es rendszert állandóan javítani meg tömni kell-azt nem felejted el!
Mondjuk ennek hála ismertem meg Ákost,mikor ő tömte nem is hullott szét!
Ha 52-es lenne már meg is vettem volna!
csak terv mert nem keveset kérnek érte /140 000.-/ még megy az alku.
SZEVASZTOK Uj ruha vásárlása miatt megválnék,némi készpénz ellenében szeretett Alpinestars Vector ruhámtol tavaj nyár végén vettem jo ha 5x volt rajtam 54 es méret TUDOM NEM APRÓ OLDAL, DE HONÁS RUHA MARADJON
Jól van!
Az első lépés már megvan!
A többi meg majd alakul.Ma leseggeltem 650km-t kocsiba,csak 2 teherautós+1 p@csa akart kinyírni....
Az jó!
Csak kicsit halk,de szép hangja van!
vagyis jó bika.
Szeeva Bandita Látom, ha nem jutok gép mellé azért zajlik az élet Mentségemre legyen végre berepültem a sast Hát... kiiibaszottúl bevagyok rozsdásodva melete mindenhol azt lesem mikor hajt ki elém valami teherautó féle,ami aztán meg is jön
Most vagyok tárgyalásban egy akropovicsra amilyeneket adtak a honda1000 rr -hez.
De álló tehetséggel vakon bámilyen lehet nem csak kitapogatni kell.
?
Ákos vagy Bigjoe?
Ő sánta vak embőr akarna lenni
Pályinkás jó estét az Uraknak és a Főkawás májszternek is!
Bigjoe!
Kerested Ákost kipuff ügyben vagy mást akarsz?
Azt mindjárt gondoltam mert nem vagy sánta és még jól is látsz
A szemem a régi azt mondja az asszony is/ a szemem/
Jól láttad
Nem zavarod de előtte szoljál ha átakarsz menni területemn. Leolvastam a feleséged szájárol hogy MITCSINÁLSZ! /JÓ LÁTTAM?/