Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahol tudod állítani az alapjáratot,ott benézel az idom alá,és ott van.Rajta kell hagyni a motort,mert ha lehúzod a kábelét,akkor nem fog menni a motor(ha jól emlékszem nem forog egy bizonyos fordulatnál többet.és hibát is írni fog.)Nekem is benne van.
ez az a törnénet,amikor utald át a pénzt rá és elhozza neked magyaroszágra?:D a rendszámról direkt nincs kép,de hátulról is látszik,hogy nagyobb mint a magyar:D
meg a google fordítós szöveg a leírásban:)
Megint hirdet ez a pöcs! Kamugép. cbr 1000
Neki 2004es a gépe . . .
a 2004-2007ig re
hali.
megtudja valaki mondani,hogy a '05ös gépben hol van az exup motorja? mert a sportkipuff miatt maga az exup szelep már nincs a motoron,meg a bovden se, a motor rajta van(így vettem),és megakarnám nézni ezt a motort:D ha lehúzom a csatlakozóját,az ugye nem okoz semmi változást az ecu nak? nem zavar meg semmit? esetleg valami hibakódot kine dobjon nekem :D
köszi előre is.
ja meg itt egy kép,átalakítottam kicsit a rendszámtartót,gyári volt,az indexek is,vettem rá ebayről pici indexeket,5ezer volt a 4db postával,a rendszámtartót meg én alakítottam át a gyáriból:)
Melyik évjárathoz ?
Csáó!
Meghát!
A doboz is egybe odaért?Nehezen oldottam meg a doboz kérdést...
Bandite a zsé megérkezetta postán ?
Üdv. Lehet lenne egy leovince sbk sportkipufogorendszerem ha érdekel valakit illetve egy haveromé de eladná. Beszámolva gyári rendszerrel..
2004-07-es 1000RR-hez négyszögovál karbonvégű Akrapovic dob eladó!Ára 60000HUF!
Hali!Ez a képem van még róla ha ráközelítesz látod, hogy a bal felső sarkában van megrepedve X alakban, de amúgy teljesen használható én vettem újat 25000-ért.
Tesókám! ÁLLAT még mindig azaz arrov! Egyszerüen nem tudom magam rávenni hogy,csináljak magamnak egy kurva kiput!
Erre számitotam,bár veszeni valónk,nincs ha küldesz képet.
Szia.megvan még de repedt plexije ha ugy is érdekel küldök közeli képet.
Szeva érdekelne a km óra plexije,ha még megvan!
vtr@freemail.hu
Helló!

Adj egy mailt, megkereslek.
Jobbos idom és sárvédőm van piros színű karcmentes és egy hátsó lengőkarra való sárvédőm szintén piros karcmentes!
Ja és úrak!

Nem tud valaki jó kis dobot, összekötővel emberi áron használtan? 2008 CBR 1000.

Vagy felőlem lehet rendszer is, az még jobban tetszene.

Illetve: mit hallottatok a Mastek dobokról? Az enyémen az van, hangra nem is rossz, de valamiért nem tetszik. Olyan mintha házi barkácsolású dob lenne. Valakinek valami teljesítménybeli tapasztalata van a márkáról?
engem lehet érdekelne!
Sziasztok!
2008 utáni (SC59) 1000RR-hez keresek bontott gyári alkatrészeket! (kormány, tükör, idom) Ha valakinek van, vagy tud ilyet legyen szíves szóljon! Köszönöm!
Itt van egy.
linkwww.kepesmotor.hu/idomok_plexi..." target="_blank">link
Köszi már megvan hozzávaló tartó AGÓ-tol!
Nekem van eladó rendszámtábla tartó 2009 rr ha érdekel 30 9862522 telefonon elérhető.A mostani gépem nekem is 2009 rr arra vettem de nem tettem rá.