Szia! Általában nincs bekötve az EXUP, ha sportdob vagy rendszer van felszerelve. Mégpedig azért, mert a sportdobnak/rendszernek pont a nagyobb belső áramlás (kisebb belső ellenállás) a lényege. Az EXUP mint tudod, alacsony és közepes fordulatig kissé "el van zárva" így növelve a kipufogó belsejében az ellennyomást, ezáltal relatíve lassabb lesz a gázkiáramlás a kipufogási ütem alatt, minek következménye hogy több benzin levegő keverék maradhat a hengerben, ez pedig az adott fordulaton nagyobb teljesítményt (nyomatékot) jelent. Sportdobnál/rendszernél- mivel főleg a felső fordulatszámtartományban üzemelő versenymotorokhoz van rendszeresítve- a csúcsteljesítmény érdekében- ami ugye minél gyorsabb gázáramlást követel meg- minél kisebb belső ellenállásra törekednek, bizonyos határokon belül. Capice Maestro?
TE? Akkor most kiééé ez a motor? Gera barátomé nem lehet hisz itt a garázsban betámasztva,na meg a tiéd is? A kukac meg húzza helyettünk is ? Nemáá vettél mégegy mocit hogy legyen mivel menned?
Nekem volt fent D211Gp, igen jó gumi, szerintem hamar be is melegszik, na jó, nem 130 as tempóval, de nagyon fog, én szerpentinezésre használtam inkább, kisebb túrákra, a hátsót én lerúgtam 2700 km alatt, szerintem nem csalódsz benne, mondjuk ilyen jó gumi pl a pireli super corsa, csak az esőbe 0 a tapadása van!
2 hete megvettem magamnak életem első Hondáját (cbr1000rr ABS) a Honda Wilkernél. Eddig kizárólag Yamaháim voltak (r6, r6r, r1), így nem tudom, melyik budapesti Honda szerviz igazán megbízható. A Wilkerhez, a vásárlás során tapasztaltak miatt semmiképpen nem megyek szervizeltetni. Megköszönném, ha tudnátok ajánlani nekem egy olyan szervizt Budapesten, ahol korrekt, megbízható módon állnak hozzám, pontosabban a motoromhoz.
Megmaradt egy alkatrészem, hátha kell valakinek: állítható fék- és kuplung kar, repsol színben, 19.000-ért, átvehető Bp. XVi. ker.
gyoztes
Ez kimerítette az összes kíváncsiságomat
Kemény gép a Tabletta,azóta félek is tőle!
Fenn van youtuben?
Láttad volna múltkor mekkorát zakóztam egy Tablettával....
Hisz a te motorodat is az aszfalthoz tapasztotta nem?Csak hát az oldalán....
2 hete megvettem magamnak életem első Hondáját (cbr1000rr ABS) a Honda Wilkernél. Eddig kizárólag Yamaháim voltak (r6, r6r, r1), így nem tudom, melyik budapesti Honda szerviz igazán megbízható. A Wilkerhez, a vásárlás során tapasztaltak miatt semmiképpen nem megyek szervizeltetni. Megköszönném, ha tudnátok ajánlani nekem egy olyan szervizt Budapesten, ahol korrekt, megbízható módon állnak hozzám, pontosabban a motoromhoz.
Előre is köszönöm:
rrc