Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Szép lett!
Akkora átmérőjű csövet, mint a kipufogódob, lehet kapni valahol?
Azon gondolkodom, hogy a külső borítást fel kellene újítanom...
Ja!
Ez olyan mint a gépjármű adó és a biztosítás ,azokat soha nem felejtették még el ,bezzeg ha mi várnánk valami hivatalos iratot azért rimánkodni kell mindenütt
Éppen itt volt az ideje! Nekem még sok a teendő folyamatosan
Nekik bezzeg mindig van pénzük az elavult fényképezőket cserélni
Újra szól a négylövetű...
De jó a fotósuk,hogy szakadna rájuk a reterát!
Köszönöm!
2 héten belül kiküldték!
Csuda szép kép ,én is félek hasonlótól
Egy hete a rendőrök is megszabadítottak 45000Ft-tól!
Teljesen felismertem magam a fényképről!
Szia!
No problem!
Az néha jó, ha van sok meló!
Most hogy pihenős voltam, végre csináltam a helyzetjelzőt az első lámpába, mert szarakodtak vele műszakin!
Ma meg a kocsim ajtónyitó zárját kellett kicserélni, ami egy pár évet elvett az életemből!
Hétfőn-kedden meg apósomnak kellett segíteni a padláson a tetőgerendákat kellett aláduccolni, mert attól fél, hogy a nagy hó lenyomja!
A furcsa az, hogy mindjárt itt az év vége és mindig volt/van "valami" csinálni való!
Nem felejtettem ám el az új gázbovdent 15cm rel lesz hosszabb
Hiába na sok a meló meg ilyenek
Szia!
A fényképezés szöge miatt tűnhet laposnak, de mindenhol a maximumig van kihozva!
A csukló/kormány szöge változott: egyenesebb lett és magasabb kb.:3-5cm-rel!
Azóta egyszer sem fájt a csuklóm, kényelmesebb kormányfogást biztosít!
Egy pici negatívum, hogy teljesen balra fordítva a kormányt a vezetékek miatt nehezebben lehet végállásba fordítani, illetve a gázkar nem ugrik vissza magától, de nem húz a gázkaron!
Ezt az átalakítást én találtam ki és Basi valósította meg, amit még egyszer köszönök !
Na végre egy új belépő,akkor minden bizonnyal hajdúsági részen akadhattam bele a mozdonyba üdv itt nálunk
Sziasztok ! nézegettem már egy ideje ezt a fórumot most eldöntöttem hogy írok is , ali83- jártam már vele Debrecenbe is , lehetséges hogy ott láthattad a gépet , kb fél évig laktam ott ,
Ja igen és a váltóról már kérdeztem szakit is és ő sem látott ilyet még cbr-f-en szerintem anyaghiba vagy fáradás de vitte magával a léptetővillát is sajnos , de jövőhéten jön a donor gép és komplett váltó csere , aztán jövőre újra úton lesz
Isten hozott itthon!
Üdv!

Jövő hétvégén veterán börze Szigetszentmiklóson. Nekünk sztem ez lesz a szezonzáró gurulás, jön vki?
Ez is régen volt már fúúú de ég a pofám sehol egy kommentem
A bt gépe termeli a benyát és ideális körülmények között levegővel megyen,ja és sört hoz a boltból még vasárnap záróra után is!(ingyen)
Hát ez nagyon jól sikerült ,de kényelmes is?Kicsit laposnak nézem de a fejidom korlátol nagyon azzal tisztában vagyok.[O08
úram atyám hol voltam 50 oldal óta na akkor olvasgatok visszafelé ....meg közben iszom egy kisebb lavor bort! :)
Krisztián!
Tegnap voltam ott, az úton nedves avar van mindenhol, de az erdő csodaszép, a levegő és az illatok mennyeiek! Széles utat, ha mész!
NGy
Hétvégén hirtelen felintulásból mehetnénk egy kört:)
https://maps.google.hu/maps?sa...
valaki?
Jah,még piros is,mint az MTZ....
Nem értem a csávót, szántania CBR-rel is lehet, csak le kell áttételezni :-D