Sziasztok!
Felhívnám a figyelmeteket, hogy a Mályinka - Lillafüred szakasz bár szép, de gyakorlatilag nincs aszfalt igazából inkább terepmotornak való.
Üdvözletem:D
Van egy "kis" bajom a holnapi indulással: Lesántultam, mert a Tibivel tegnap bográcsozás közben "megvadultunk" és nem tudom mi történt, de ma reggel a bokám eléggé odavolt... ha estére elromlik akkor megyek a röntgenre, ha nem akkor megyek túrázni, ha még él a "vasárnap reggel 8:45-kor m3 kivezető mcdonalds/shell parkoló":D
Találkozzunk 11-kor Zagyvaróna-Cered között a szerpentin legmagasabb pontján, a kis kilátónál, ott kellemesebb környezetben várhatunk egymásra. A többit közösen eldöntjük. OK?
Szia!
én egy hasonló útvonalat terveztem, ha gondolod csatlakozhatunk egymáshoz: útvonal
találkozhatnánk a "b" pontban salgótarján előtt a mol kúton, vagy máshol...:)
az útvonal között annyi különbség van, hogy vadna és lillafüred között én másik utat választottam!
ha te/ti 9:00-kor indultok, ezen az útvonalon: 132km / 2ó 8p,
akkor én hatvanból 10:20-kor indulnék és ha minden jól megy, akkor kis eltéréssel találkoznánk is!
mit szólsz?
Eladó egy vadállatul kinéző Joe Rocket "CBR" textildzseki. A márkát talán nem kell bemutatni... Amerikai L-es, de inkább XL itthon, nekem is ez a bajom vele, sajnos nagy. Egyszer viselt,szinte új.
biztosan sokáig tervezték, tesztelték, mégis szar, ésközel 10 évig gyártották, engem annyira zavart, hogy majdnem eladtam a motort... Most szép a hangja, és újra lángol a szerelem. Hét vége? Szo v vas?
Szia!:)
1. kérdés: Mikor gurulunk?
2. kérdés (láncfeszítő)nem annyira fontos...: Nekem nem csörög annyira, hogy ez érdekeljen(nem bontanám meg a gyári blokkot ezért).
- Nem akarok "bajt" okozni a rosszul összerakott, bontott láncfeszítő miatt.
- Mikor gurulunk?
- A Tibit meg kell verjük!
- A láncfeszítő méretezése, anyagszükséglete, elhelyezése önmagában több 1000 (alkesz) mérnök munkaórát lekötött, ezért nem módosítanám észérvek nélkül...
A probléma, hogy a rezgés/lengés csillapító patron elengedi az olajat, ha a lánc nagyon "beleng" azaz a végálláshoz közelít a feszítő. Egy Tatabányai srác gépműhelyben átalakítja úgy, hogy tesz rá egy állítómechanizmust, amivel korlátozni lehet a végállást, azaz nem engedi teljesen összeülni a rugót/csillapítót.
Sziasztok. Ehyébként még mindíg van egy csomó alkatrészem a mozdonyhoz, csak nincs számítógépem, telefonról meg szar feljönni. Ha kell valami, inkább hívjatok. 20-562-2729
Egyébként fesszalyzó nincs erre, csak trafók, megy vezérlőrgység. Lapos fekete doboz a váz jobb oldalán hátul, 2stekker megy bele.ketess telefonon. 06-20-5622729
Felhívnám a figyelmeteket, hogy a Mályinka - Lillafüred szakasz bár szép, de gyakorlatilag nincs aszfalt igazából inkább terepmotornak való.
Van egy "kis" bajom a holnapi indulással: Lesántultam, mert a Tibivel tegnap bográcsozás közben "megvadultunk" és nem tudom mi történt, de ma reggel a bokám eléggé odavolt... ha estére elromlik akkor megyek a röntgenre, ha nem akkor megyek túrázni, ha még él a "vasárnap reggel 8:45-kor m3 kivezető mcdonalds/shell parkoló":D
133km / 2ó 8p
Mindjárt javítom, ha rájövök miért teszi el az "A" pontot magától!
132km / 2ó 8p
ez a "kóser"!
én egy hasonló útvonalat terveztem, ha gondolod csatlakozhatunk egymáshoz:
útvonal
találkozhatnánk a "b" pontban salgótarján előtt a mol kúton, vagy máshol...:)
az útvonal között annyi különbség van, hogy vadna és lillafüred között én másik utat választottam!
ha te/ti 9:00-kor indultok, ezen az útvonalon:
132km / 2ó 8p,
akkor én hatvanból 10:20-kor indulnék és ha minden jól megy, akkor kis eltéréssel találkoznánk is!
mit szólsz?
Kb. ez az egy van az országban....
Protik:könyök, váll, puha gerinc. +thermo mellény.
30+posta. pirosvillam81 kukac gmail.com vagy facebook link adatlapon...
https://maps.google.hu/maps?sa...
1. kérdés: Mikor gurulunk?
2. kérdés (láncfeszítő)nem annyira fontos...: Nekem nem csörög annyira, hogy ez érdekeljen(nem bontanám meg a gyári blokkot ezért).
- Nem akarok "bajt" okozni a rosszul összerakott, bontott láncfeszítő miatt.
- Mikor gurulunk?
- A Tibit meg kell verjük!
- A láncfeszítő méretezése, anyagszükséglete, elhelyezése önmagában több 1000 (alkesz) mérnök munkaórát lekötött, ezért nem módosítanám észérvek nélkül...
Bocsi, tudom, hogy nem nekem címezted a választ, de kíváncsi vagyok a megoldásra!
Kérd el a számom Tibitől.
Na jó majd télen valahogy kiszedem