Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyitottam egy galériát, hogy ne a fórum oldal teljen a képekkel.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Közben kicsit rendbehoztam a karbisort.Most már nem késik semelyik fojtószelep sem köszönhetően az új perselyeknek.
Jöhet minden mennyiségben!

Én ma cseréltem olajat (holnap irány a Transalpina és a Transfogaras) 5000km után nem volt sokkal sötétebb mint az uj...
Ja és jót szoptam az első futóművel, hazajöttünk megírom.
Elkezdtem rendbehozni a gépet. Szétbontás után kiderült, hogy egyszer már volt csapágyazva, csak éppen elfelejtették kitakarítani a blokkot és egy marék retek meg csapágyfém meg tömítőpaszta maradt benne. Ezért lett valószínűleg ismét csapágyas, nade mostmár mindegy. Hála Cubenak van használható főtengelyem, jövő héten remélem megérkeznek a csapágyak is aztán mehet össze. Addíg mosogatás, hengerfej javítgatás, stb. Majd készítek fényképet, ha van rá érdeklődő.
Ez elvileg a lánckerékről hajt...
Hát rendeltem már egyet de az az első kerékről lett volna hajtva (SC21) na az volt 2600ft körül
a gyári asszem 7500ft
Hívjam őket, hogy kell még egy?
Na az nekem is kellene
Nagyvas-on találtam 2300 HUF-ért -D
Üdv!

Nincs vkinek elfekvőben km-óra spirálja?
Üdv!karbisorom,meg km spirálom van,ha érdekel hívj 06206288478

Pénteken hívlak és egyeztetünk
Ez a visegrádi kanyargó és leért a lábtartó is
Hétvégén szerintem víz alatt, mellett, fölött leszek:)
Ha van kedvetek nézzetek le Fűzfőn leszünk
Kb. 800 fokot mondanak hétvégére, úgyhogy mindenkinek a képeken látható "ostobaságokat" ajánlom
Szia!

Sajnos ilyenek nincsenek csak a bontott blokk.

Üdv.
Merre jártál?
Hétvégén guriga?
Ha nincs neki csörögjél. Van hozzá mindenem. 70/6321-829
Nekem benzin kéne,de az sok!
Üdv. Tükör, szivató bovden, kilométer spirál, lehet, hogy karbisor is kell.
üdv!mire lenne szükséged?
Szia. Esetleg más alkatrészed nincs sc21hez?
Okés, köszönöm!
Igen megkaptam rajta leszek az ügyön
Szia!
Majd később bővebben is kifejtem, de a szállással kapcsolatban jól átvertek minket!
Nem ajánlom senkinek a Diana Hotelt, nem azért mert rossz a szállás, mert az nagyon szép, de foglalás ellenére nem volt üres szobájuk!
Átirányítottak minket Fogarasra "hasonló minőségű" szálláshoz a Hotel Amirába, ami egyenértékü volt egy munkásszállóval! (Benzinkút mellett a putri közepén)
Bővebben később!
Minden más rendben volt!
Basi!

Megkaptad a csomagot?