Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

off
KTM 990 smt...
Africa Twin?
Köszi. Igazából nem kell eladnom, én döntöttem így. Nagyon jó motor, sok modern hondánál is kellemesebb, élettel telibb. De szeretnék valamit hasonló ccm-el, nagyobb rugóutakkal, kisebb tömeggel. Ötlet?
Gyönyörű a vas,kár hogy el kell adnod.Az meg még nagyobb kár hogy nem engedhetek meg maganak két motort...
Sziasztok. Engem érdekelne pár alkatrész sc21 hez ha esetleg tudtok boltot vagy eladó alkatrészeket akkor írjatok. köszönöm
sziasztok!
eladó egy hiányos CBR. Az R betű és az idomok hiányoznak.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_1000_sf
_big_one-7046194
Hali! honda Cbr-hez keresek első lámpát. '90-es a vasam sc24. akinek van írjon rám. Árral
Basi!

Hétfőn tudom postára adni a cuccot!

Ezer köszönet előre is!
Csak röviden: Németben költöztetést csinálok Amcsi katonáknak. Nem egy leányálom a melo, de az otthoni anyagi helyzetnél jobb aszem.
Egy ideig még maradok kint.

A motort meg el kell adnom, mert nem tudom használni valamint csak a pénzt viszi, meg tárolni is problémás.
Műszakira készülve szétkaptam a vasat:
-nem mért a km-óra a bowden megint megadta magát,
-a féknyergeket meg kell perselyezni, tárcsákat cserélni

...ilyenkor mindig előbújik a kisördög, hogy mennyivel egyszerűbb lenne egy fiatalabb géppel... aztán mikor beindítom minden helyreáll :-D
Üdv újra itt!
Szevasz!
Legalább adsz valami életjelt magadról!
Bővebben mit csinálsz?
Találtam.
Hello Emberek, ha még emlékeztek rám.

A motorom még mindig meg van, de sajnos külön éljük életünket.
Mivel nem tudok hazamenni nyáron és eladják a mozdony alól a talajt (garázs) sürgősen eladóvá vált. (Most tudtam meg.)

A moci állapota megfelel annak amit láttatok a múltkor a találkozón. Mivel ugye nem használtam azóta.
Ha tudtok valakit aki szeretne egy "mozdonyt" annak állok elébe.
Forgalmija érvényes 2014 tavaszáig. A motor rendben van, aki megveszi felül rá és megy vele.
Kikiáltási ár: 250 ezer. (szerintem ez nem elrugaszkodott ár)
Adatlapomon látható a motorról kép.

Ha valakit érdekel írjon ide a cbr1000f fórumra pár sort mert ezt figyelem, akkor fel tudom venni vele a kapcsolatot.

Üdv!
-M-
p.s. Itt ez a marha nagy seb.korlátozás mentes gyönyörű aszfalt és nem tolhatom rajta vele... ez állatkínzás.
Szia ! Ha dobsz rám egy sms-t felhívnálak :) 06 30 437 07 35
Köszi :)
Köszi a segítséget,lassanként boldogulok :) Ami nagyon kéne egy sc 24 kilóméter meghajtó dekli(se égen se földön senkinek) :( Meg egy hátsó kapaszkodó.mert az enyém törött és katasztrófális kinézetű a motor...
Szia :) Üdv a klubban! Nekem sc 21-em van,nem keveset építettem rajta,többek közt 24-es eleje van.Nyugodtan keress ,ha segítség,vagy alkatrész kell.Óbudai vagyok,akár össze is futhatunk.
Szia!
Felsőszombatfalván (Sambata de Sus)foglaltam szállást a Diána hotelben (2 éjszaka)!
Diana Hotel
Csörögj meg ha alkatrész kell!

Üdv
Atis,

Szállást hol találtál? Lehet mi is megyünk aug. 20 körül Transalpinát hódítani.

Valaki esetleg? 4nap a hosszú hétvégén.
Üdv itt
Úhh benéztem szerelési könyvnek
Nagyon Hétfő reggel van
Sorry
Köszönjük de megvan