Köszi. Igazából nem kell eladnom, én döntöttem így. Nagyon jó motor, sok modern hondánál is kellemesebb, élettel telibb. De szeretnék valamit hasonló ccm-el, nagyobb rugóutakkal, kisebb tömeggel. Ötlet?
Csak röviden: Németben költöztetést csinálok Amcsi katonáknak. Nem egy leányálom a melo, de az otthoni anyagi helyzetnél jobb aszem.
Egy ideig még maradok kint.
A motort meg el kell adnom, mert nem tudom használni valamint csak a pénzt viszi, meg tárolni is problémás.
A motorom még mindig meg van, de sajnos külön éljük életünket.
Mivel nem tudok hazamenni nyáron és eladják a mozdony alól a talajt (garázs) sürgősen eladóvá vált. (Most tudtam meg.)
A moci állapota megfelel annak amit láttatok a múltkor a találkozón. Mivel ugye nem használtam azóta.
Ha tudtok valakit aki szeretne egy "mozdonyt" annak állok elébe.
Forgalmija érvényes 2014 tavaszáig. A motor rendben van, aki megveszi felül rá és megy vele.
Kikiáltási ár: 250 ezer. (szerintem ez nem elrugaszkodott ár)
Adatlapomon látható a motorról kép.
Ha valakit érdekel írjon ide a cbr1000f fórumra pár sort mert ezt figyelem, akkor fel tudom venni vele a kapcsolatot.
Üdv!
-M-
p.s. Itt ez a marha nagy seb.korlátozás mentes gyönyörű aszfalt és nem tolhatom rajta vele... ez állatkínzás.
Köszi a segítséget,lassanként boldogulok :) Ami nagyon kéne egy sc 24 kilóméter meghajtó dekli(se égen se földön senkinek) :( Meg egy hátsó kapaszkodó.mert az enyém törött és katasztrófális kinézetű a motor...
KTM 990 smt...