Te mondád hogy dógozik a jónép!
Mindenesetre az ényém mozdony immár vadonatúj fékpofákkal van ellátva(made by cube),igaz most meg lejárt a műszakija...
Az első 10 másodpercen fél órán keresztül sikítottam a röhögéstől....
Ha jól értelmeztem mind a 3 motor megsérült jaaaaaj http://www.youtube.com/watch?f...
(megint a szóköz lesz a baj )
van pár piszlicsáré dolog amit meg kellene cselekedni, amit hidegben azért nem mert fázok , nyáron meg meleg van. most eldöntöttem itt az idő, aztán vagy igen vagy nem
Én úgy csinálom, hogy amíg nem esik 20cm hó addig járható az út...
Mivel ma szakad az eső és robogóval jöttem a sok hétvégi harcos meg elővette a 4 kerekű esernyőt jól kiröhögtem őket miközben a dugóban a melegben zenét hallgatva álltak 1helybe a puhányok
Hát ha dógoznak,csak dógozzonak...majd fölveti őket egyszer csak a pénz!
Aporó,meg tudja nekem valaki mondani hogy mit kóstál mostanság motorra a 10napos autópályamatrica?Bármennyire is nem szeretek pályán motrozni,lehet hogy kénytelen leszek a hó végén
Nekem már kezd meghalni az akksim, így ha kb egy hetet áll, utána már csak betolásra indul. Viszont álmomban nem gondoltam volna h egyedül be lehet tolni egy ekkora bálnát...
Mindenesetre az ényém mozdony immár vadonatúj fékpofákkal van ellátva(made by cube),igaz most meg lejárt a műszakija...