Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mondád hogy dógozik a jónép!
Mindenesetre az ényém mozdony immár vadonatúj fékpofákkal van ellátva(made by cube),igaz most meg lejárt a műszakija...
Egy olyan Nekem se ártana..
Jó, ha van tartalék.
Olyan csend lett a fórumon... Alszik mindenki.
Helló egy ismerősöm szólt kellene neki egy SC 24 kopasz első kerék
nincs valakinek elfekvőben ?
én most jó a link
Az első 10 másodpercen fél órán keresztül sikítottam a röhögéstől....
Ha jól értelmeztem mind a 3 motor megsérült jaaaaaj
http://www.youtube.com/watch?f...
(megint a szóköz lesz a baj )
van pár piszlicsáré dolog amit meg kellene cselekedni, amit hidegben azért nem mert fázok , nyáron meg meleg van. most eldöntöttem itt az idő, aztán vagy igen vagy nem
Én úgy csinálom, hogy amíg nem esik 20cm hó addig járható az út...
Mivel ma szakad az eső és robogóval jöttem a sok hétvégi harcos meg elővette a 4 kerekű esernyőt jól kiröhögtem őket miközben a dugóban a melegben zenét hallgatva álltak 1helybe a puhányok
Na neee, ahhoz azert meg koran van!
szombaton letudtam, az évzárást
Azt mondták ma lesz az utolsó nyáriassan meleg nap az idén,hát megcibáltam a mozdonyt egy kicsinykét...
Valaki volt ma valamerre?Kis kaland,valami?
Odafelé amennyit lehetett, vissza csak amennyit muszáj volt. Rühellem de nagyon.
Mondjuk ha már terápiás körülmények között vagyunk én is vettem párszor matricát
Néha vannak kényszerítő körülmények... Tudod az elvek olyanok mint a fing:az ember tartja amíg bírja...
Ahham szóval Te is ott mentél...
Köszi!
Szinte ingyen van :-) 1470HUF

link
Meg már írni se tudok,szóval:"apropó" akart lenni...
Hát ha dógoznak,csak dógozzonak...majd fölveti őket egyszer csak a pénz!
Aporó,meg tudja nekem valaki mondani hogy mit kóstál mostanság motorra a 10napos autópályamatrica?Bármennyire is nem szeretek pályán motrozni,lehet hogy kénytelen leszek a hó végén
Dó'goznak. Güzülnek gőzerővel. Ritkán tudnak fellépni.
Kicsit ritkásan ír valóban a társaság..

-BT-
No már csak Ali meg Cube nem jelent meg...
Intenzíven olvasok. Amihez tudok hozzá szólok..

-BT-
Nekem már kezd meghalni az akksim, így ha kb egy hetet áll, utána már csak betolásra indul. Viszont álmomban nem gondoltam volna h egyedül be lehet tolni egy ekkora bálnát...
Azért tartom a kis olaszt mellette, hogy ki ne essek a gyakorlatból azon mindig van mint bütykölgetni.
Meló van reggeltől estig, és épp csak el tudom olvasni a hozzászólásokat, de lélekben itt vagyok.
Üdv Mindenkinek!
Na ja kéthetente veszem elő és az első "rúgásra" indul
megyek vele 250km és SEMMI már -már unalmasan megbizható