Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálj meg E.bay-ről venni, csak vigyázz ne sz*r kínai legyen!
Ezt a boltot én is megtaláltam:D és kicsit drágának érzem, mert még csak nem is gyári honda alkatrészekkel gurít:S
Ezeket találtam: Hátsó féktárcsa Honda CBR 1000F SC24 94'
Gold Fren hullámos utcai hátsó féktárcsa (Átmérő: 275x165,6x144,2 Vastagság: 5 Felfogatás:6 )
-http://www.nagyvas.hu : 27200Ft
-kopaszkak1@citromail.hu Féktárcsa gyártás: 17000Ft Tel.:06-70-514-9826
- ebay kb.:16700 Ft (49,95+6,90 EUR)
Még várom, hogy Basi22 mit talál, aztán beszerzés...
Sziasztok!
Hátha valaki itt is olvasgat, mert szükségem lenne egy kis segítségre!
Most volt igazán időm letakarítani a mocit és azt vettem észre, hogy a hátsó féktárcsám széle repedezik!
Ha valaki tud hátsó féktárcsát, akkor jelezze felém! (dual-os)
Most kezdem keresni a neten, hátha találok valamit jó áron!
Köszönöm!

Ui.: Basi, este fele, úgy is felhívlak!
Annyira azért nem mondhatnám, hogy motorozok - sajnos!
Eddig dolgoztam, most vettem ki 10 nap szabit, amiből tegnap mentünk motorozni, előtte felkészültünk! Holnap megyek anyukámhoz kifesteni a konyhát, előszobát, ezzel talán végzek hétfőre, kedden megint jön a meló!
Ez a nyár is gyorsan elmegy! Strandon még nem is voltam!
Augusztus végére is kiírattam a szabit (mikor lett volna a találkozó) és a fele részében ablakokat csinálok, a másik felében meg tervezek még egy túrát! Hátha összejön!
Nekünk ez volt az első ilyen jellegű túránk és nagyon jól sikerült!
Köszönöm!

Ui.: azt kihagytam a rövid leírásból, hogy a hegyekben nem úsztuk meg eső nélkül, de be volt tervezve...
Szép túra,gratula!
Így:
Vissza
Egy kis pontosítás:
Hazafelé jövet a google térképen Poprad után azt a "B" kitérőt csak véletlenül húztam bele, arra nem voltunk!
Sziasztok!
tegnap sikerült túrázni egyet! cél: szlovákia, szepes vára ezen az útvonalon mentünk oda:
oda út
vissza:
vissza út
kettő motor, négyen terveztük, de a fiam nem érezte jól magát így csak a feleségem, barátom karesz és én indultunk el. mentünk több mint 500km-t és rengeteg mátrát alázó kanyar után rendesen elfáradtunk! reggel 7:30 kor indultunk, 13:00-ra megérkeztünk szepes várához, majd 14:00-kor indultunk haza és 19:30-ra értünk haza, persze többször is megálltunk pihenni, nézelődni, wc, na meg enni!
a fogyasztásom megint 6,59l/100km volt "anyával", pedig hegyen fel-le mentünk rendesen! (egyedül: 7,2 alá nem tudom vinni )

Nagyon lapos lett a fórum:S Biztos mindenki motorozik:D
Persze megfelelő módszerrel korrumpálhatóak vagyunk!
Kívánok sok fizetést és jó körülményeket:D Ja és ha véletlenül meglódul a szekér akkor beveszünk új motorral is
Helo urak, csak jelentkezek.
Jelenleg külföldön melózom, gyorsan jött a dolog, sajnos net nemigen van a szálláson, néha tudok csak felnézni rátok, ami kimerül az olvasásban.
Számitok azért egy tavaszi találkozóra, de addig bármi történhet még.
üdv
Muord
Mit írtak arra az írott kőre?, vagy a kővel írtak?
3 hete jöttem haza + most keret sincs rá. Szombaton dél örül indulnánk Gárdony magasságából, Írottkő, és este haza.
Istria? kb balaton környékén megalszunk 2-3000huf utánna pukk tenger... ott megalszunk 10-20eur utána puff haza:D ~30 000huf...?
:D köszi az eggyüttérzést:D ja és visszavásárolnám, mert rajta volt a kamerám konzolja ~4820Ft azért a konzolért meg földugok 1 esernyőt a valagába és nyitva húzom ki:D:D:D ja és a hajtetveim is kérdezgetik, hogy hova tűnt a brigád fele?
Innen üzenem a tolvajnak hogy szakadjon rá a reterát!
p.s. :Ugyanitt olcsó sisak eladó.
igen sajna L lopták:( vmi értelmetlen hülyegyerek betört a száritonkba... A robogó nem kellett neki.... Mind1 költse gyógyszerre...
Ellopták a sisakodat?
Most már értem.
Ezért hívtalak, mert most 1 robogó is kotlik a garázsba :((( ha kell szólj adok hozzá kulcsot is:D valamit ki kell találjak mert a házban nem maradhat... viszont új bukóm van....:D Marushin:D