Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"és amire hajlandó lennék elcserélni az 950 ezertől indul..."

...és Hayabusa-nak hívják? :-)
Nekem az a bajom, hogy ez az első motorom és ki kéne próbálni 1 csomó másikat is persze pénzügyi kereteim nem engedik:( az biztos, hogy krossz motor kell a házhoz de az nem jó semmire csak bohóckodni viszont ha pl 1000 km es túrára indulnék akkor ezt a vasat választanám csak 1 icipicit "ülősebb" pozícióval, mert 4 óra után szanaszét nyomja a legértékesebb testrészem
Őszintén szólva gyorsan fölmentem a használtautóra viccből körülnézni és amire hajlandó lennék elcserélni az 950 ezertől indul... úgyhogy bőven megtartom
Köszi mindenkinek! Telefonba 2 perc után 200e kp!Még az öreg robogómat is beszámolná,de nincs a nevén a motor,az előző tulaj műszakira még a lábán vitte,de Ő már így vette. Ez nekem gyanús.
Basi, szeretném ha privát fel tudnám veled venni a kapcsolatot.
Nem érzékeny a téma, de nem akarom nagyon nyilvánosan kezelni.
Karkrizstián kollégának már írtam, nem reagált egyenlőre, remélem nem veti el a kérdésem, kérésem teljesen. Ellenben most vettem észre, hogy a te lakhelyed nagyon közel van az enyémhez és ezt pofátlanul szeretném is kihasználni. Ha van mód, viszonozni szoktam ezeket.
Szóval légyszíves írd meg nekem az mail címed az nsg kukac sbin.hu -ra. És leírom a problémám.
Köszönöm
További szép napot mindenkinek.
Nekem 500at igértek érte, DE nem adtam oda!
Számomra "felbecsülhetetlen"
szeretem úgy ahogy van
karkrisztian@freemail.hu
Mondjuk írhattam volna egyből az én elérhetőségem.
nsg kukac sbin.hu
karkrisztian
Tényleg küld már el légyszíves a mail címedet.
A telefonszámod igaz megvan, de kínában vagyok és ha nem muszáj nem használom a telefont. Tankolni is olcsóbb.
Köszönöm
Ajánlom figyelmedbe a legnagyobb össztömeget
Kinéztem neked 1 mocit
http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_k_1200_lt-5975245
akko
ra karácsonyfa hogy odavisszaleszel:D több antenna van rajta mint a mtv székházon
Tudok valahogyan piviben írni neked?
Ha a másikat veszed meg akkor megyünk motorozni
Köszönöm a felajánlást.
Semmiképpen ne vessük el az ötletet.
Azért nem mondok azonnal igent rá, mert már egy jó ideje alapozok egy üzletet egy másik motorra az eladóval közösen. Mindketten külföldön vagyunk. Ha az valami oknál fogva nem jönne össze, azonnal megkereslek. Ez hamarosan kiderül, 10-én megyek haza két hétre, akkor minden kiderül.
Tényleg nem pénz érte!Persze azért rá kell nézni...
Ha ezt a kategóriát választod (hasalós túracsatahajó avagy lánctalpas vizitündér) Akkor ez tényleg ingyé van ennél olcsóbban idén nem fogsz hozzájutni ehhez a kategóriához, minőséghez! + lesz itt a fórumon 1 csomó segítőkész ember
Őszintén szólva 500 ér ha érdekel én is odaadom az enyémet... magyar forgalmis és idén tavasszal kapott friss vizsgát stb... ha elviszed kapsz hátra 1 ajándék diablo supercorsa pályagumit, ami középen 4mm körül van:D 06305676728 Bp-i megtekintés... üdv.
Ez igy AJÁNDÉK!
Ennyiért így képek alapján ajándék. Meg kell nézni élőben...
Sziasztok. Ehhez mit szóltok? http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_f_sport-tura-6006
317
Szia!

Nem csúnya gép első ránézésre, de... Ha jól láttam, olaszból származik (ez nekem már kérdőjeleket vet fel, biztos nem annyit futott mint amennyi a km órában van - jó lenne látni a féktárcsákat, van-e válluk...), szóval ha jót akarsz magadnak, vigyél magaddal egy profi szerelőt, vagy aki jól ismeri a típust. A képeket elnézve nem csak a bal idom sérült, a kipufogók festése is kopottas, a jobb oldali idomon, tükrön is van horzsolás, ergo jobb oldalra (is) elcsúszhattak vele. Persze nem tudom milyen elvárásaid vannak... Egyébként, egy baloldali jó állapotú idom kb. 140 euro. Nem lebeszélni akarlak, de szerintem menj ki külföldre, ott biztos találsz olyat, ami neked tetszik, a te igényeidnek megfelelő. Ja, nemrég láttam az olasz ebay-en egy hasonló gépet, 54ekm, 1200 euro.

Üdv.: BR
Az ára változó! 10-30 között biztos!
A matrica is drága!
Az idom menthető.
Nem kell cserélni ,de festeni igen!
Sziasztok
Találkoztam ezzel a hirdetéssel ami felkeltette az érdeklődésem:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_10
00_f-6023410

Honosítva cirka 520e Ft.-
Szép is, jó is így. De hogy megéri e, azt csak az dönti el, hogy a sérülése mennyire javítható és mennyibe kerül.
Láttam már csodát műanyagostól, azt el tudom képzelni, hogy nem kell cserélni, de a fényezésben már nem vagyok biztos.
Szerintetek tud csodát művelni egy jó festő és ha igen, akkor mennyibe kerülhet a varázslat?
Jaaj ez a szombat kicsit karcosra sikerült:D Én megmondtam előre hogy nem bírom a piát Az volt a vicces, hogy nem fájt a fejem másnap, pedig a haza bringázós részre alig emléxem azt tudom, hogy mentem a Kós Károly sétányon, dehogy mi a f@szt kerestem ott azt nem tudom:D biztos városnéző üzemmódba felejtettem a navi-t