Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi....nem érdemes felidegesíteni magad ilyeneken,nem éri meg.Naponta van ilyen...
Ma 1 piros kis köcsög keretes bmw robogósra nagyon megharagudtam... Nem az a baj, ha valaki kismalac, hanem az ha büdösparasztgeci... Na Ő a 2. volt... Üdv neki legközelebb keresztülmegyek kis fos kerítéses recegőjén
U. i. az ilyenek miatt utálják a motorosokat...
K2 felfogató kiegészítő szett az IMET motorosboltba akcióba láttam mintha Honda valamilyen tipusára (lehet hogy régifajta CBR) még lett volna kb.5000 ft-ért.
Most vettem Yamaha FJ-re, tévedésből mert az hirdette hogy K2 csomagtartó. 20.e -ről 4900 -ra -75% akció.
Megpróbálhatod, vagy hívd a boltot. Sok sikert .

Ha tudnál segíteni abban hogy most már így doboz szettet kellene szereznem a többi tartójával együtt, és ha elnne valakinek olcsó elfekvőben ez a régifajta darab és szólnál megköszönném.

megj. e-mail: fgyori@enternet.hu
motoros tisztelettel: vengi
Sajnos a körülmények összjátéka folytán túljelentkezés van a kicsi kocsira a tengeri útra....úgyhogy fel kell áldoznom magam ,és ismét motorral menni le a tengerig...c-c-c...szörnyű,nem?
Picit még rakj hozzá és meg is vagyunk..mondjuk + 1 ciberét
Naaa,ez is lakott területen...c-c-c,hát csoda ha kapod a csekkeket?
cb 750 (70LE) cb 1000(100LE) = 170 azt akartad mondani, hogy a kettő együtt is kevés?
Naaaa új bukón is van gopro konzol... habár szépségét tekintve kétségbeejtő a fehér bukón 1 fekete "madárszar":D ráadásul nem középen van, hogy a lencse középen legyen... tiszta szégyen
Nembaj mostmár jönni fognak a beteg videok, mer megtanultam utubra is föltölteni...
http://www.youtube.com/watch?v...
nyáááá nyáááá ez még télen volt Egerben sose nem gyorsulunk...

De meggondoltátok mert csak ketten voltatok
Ebben az országban senki nem dolgozi!k Ennek eredményeképpen...
Hogy miért marushin?
http://www.youtube.com/watch?v...
Asszem ez 1 szar hónapom lesz:S
bukó+csekk, mi jön még? Ááá megvan 1 jó nagy esés
Grat!
Üdv!

Nekem a drága bőrruha (spidi) bevált anno, sajna kinőttem. Nem folyt rólam a víz, tök jól el voltam benne nyáron, tavasszal/ősszel pedig alá kellett öltözni és akkor kellemes volt. Ez után vettem olcsóbb kordurát (bering), na ez melegben gáz volt. Volt olyan h letettem a kabátot a motorra, és csepegett az ujjából az izzadtság...el is adtam gyorsan.
Szóval én inkább bőr párti vagyok, csak sajnos a jók drágák. Nem mellesleg a bőrt sokkal biztonságosabbnak tartom pl. protektorok nem lötyögnek...
Huha,nehéz kérdés...Ma már mindenből van jó,jobb és prémium kategória,pénztárcafüggő a dolog,legyen az bőr vagy cordura.Én bőrre szavazok,de nem azért mert jobb,csak egyszerően ezt szeretem,bár megvannak a hátrányai is...A felnyitható sisak tényleg praktikusabb,bár nehezebb is és egy esésnél ha fel van nyitva veszélyes is.SZóval,ettől a választól nemigen lettél okosabb
Sziasztok.
Jut is eszembe, mindenki támogassa gyorshajtással a rendőrséget, 33 milliárd az idei betervezett bevétel büntetésekből.
Vagy oda vagy az olajcégeket támogatjuk. Az utóbbinál legalább kapnánk valamit cserébe.

Most szeretnék két kérdést feltenni nektek. Gondolom lehet, hogy csak "hit" kérdése ez is mint sok egyéb is ...
- Ruha. Bőr vagy textil? Nyáron, melegben főleg. De esőben, szélben és a hajnali hűvösben is használhatónak kellene lennie.
- Bukó. Nyitható vagy zárt? Az előbbi praktikusabb. De pl. ha gurulunk is kicsit illene lecsukni, én nem biztos, hogy megtenném. Zaj, biztonság...

Ki mit vall?
45ezer?
Ajjaj!Ez az aminek látszik?
Szeretem kishazámat....
Üdv!

Sztem ha nem anyagi okok miatt kell mennie, akkor ne add el. Lehet hogy most a garázs dísze, de ha elviszik és később veszel egyet, annak az átíratása szép összeg lesz... inkább vonasd ki ideiglenesen!
Hello!
Mivel várhatóan huzamos ideig nem megyek haza, megnézem lenne-e érdeklődő a motoromra. Nem mindenáron persze, mert éppen gatyába ráztam a mozdonyt, csak sajnos jelenleg a garázs dísze csak, arra meg luxus.
Ha valaki itt érdeklődik a fórumon csak jókat mondani ám neki, mert különben legközelebb Ducatit veszek!
Fénykép az adatlapomon.
Üdv! Húzzátok helyettem is a cbr1000f-eknek.
Háááá!Az hogy Tominak fekete a rendszámtáblája még értem,őt nem büntetik meg a kollégák,de hogy Atié is?Skandallum!
1 kis nosztalgia...