Én úgy láttam, hogy esőt és max 16 fokot írnak, de szerintem ez nem lehet akadály. Ha nem kell mennem dolgozni (ez csak pénteken derül ki), akkor ott leszek. Addig is Üdv!
ha van kedvetek október 13-ra jó időt mondanak
Lenne egy lazulós gurulás Bicskén a Lidle parkolóban találkoznánk 10 órakor. És innen mennénk el valahová a merre mindenkinek jó.
Akit érdekel itt jelezze : http://www.sportmotor.hu/motor...
Hellló skacok, még élek. ;)
A moci is meg van csak sajnos otthon.
Olvaslak titeket, mást nem tehetek innen, gondoltam jelzek felétek egyet.
Remélem még összefutunk majd tavasz környékén.
Addig is....
Nekem úgy volt bekötve ahogy Basinak, nemrég tettek külön kapcsolót a (szemből) jobb oldali tompítottnak. Alig van különbség ha csak a bal oldali vagy mindkét tompítottam világít. Bár lehet hogy be kellene állítanom rendesen, mert a reflektor meg a fák tetejét világítja...
Engem érdekelne, mert sajnos az enyém Olaszo.-ból való, ezért nem dupla foncsoros. Kérdés az, hogy a kábelezést mennyire kellene átalakítani. Jól tudom, hogy a dupla foncsoros lámpának is az egyik oldala a tompított a másik pedig a reflektor ?
Az valóban nem a legjobb :) Bontóból másik benzincsap 8 rugó lenne, tehát megérne egy próbát tömítő csere. Ebay-en találtam, csak szívesebben rendelnék itthonról :/
Üdv! Benzincsap problémám akadt, csöpögött szétszedtem és tömítés halott ugy ahogy van, kerestem felújító készletet de nem találtam, valaki tud ebben segíteni? Új benzincsap gondolom drága lehet de azt sem találtam (sc21 1987)
Köszönöm előre is segítséget!
De ennyit?
Árakat nem tudok,de én idén vettem hátsót Pilot road 3-at(szintén kétkomponensű) használtan,de totál jó állapotú(cube rá a tanú) 15000 Ft-ért...szerintem jó vásár volt
Lófaszt én nagy erőkkel motorozok, holnap is fogok ha valakit érdekel... Kellene gumit vegyek, mer kopásjelzőn vagyok:( ami ha jól látom 75 rugó körül lesz pilot road 2 párban...2012-es gyártású, ha tudtok jobb árat a külömbözet a tiétek... jajj ez nagyon tesco-s volt Holnapi túránk is kanyarvadászat dobogókő környékén mer a gumimnak már közepe nincs ezért kénytelen vagyok a szélén menni... na írjatok ti is sok butaságot...
Azért amikor csak tudsz írjál majd!
Üdv.!
Vasárnapra át tettük Tatabányán 11 órátor veterán autós motoros felvonulás lesz veterán börzével Ahoz csatlakozunk Tali helyszin Bicske Lidle parkoló 10 óra körül indulnánk innen. Üdv
ha van kedvetek október 13-ra jó időt mondanak
Lenne egy lazulós gurulás Bicskén a Lidle parkolóban találkoznánk 10 órakor. És innen mennénk el valahová a merre mindenkinek jó.
Akit érdekel itt jelezze : http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv Tasi
A moci is meg van csak sajnos otthon.
Olvaslak titeket, mást nem tehetek innen, gondoltam jelzek felétek egyet.
Remélem még összefutunk majd tavasz környékén.
Addig is....
Nekem úgy volt bekötve ahogy Basinak, nemrég tettek külön kapcsolót a (szemből) jobb oldali tompítottnak. Alig van különbség ha csak a bal oldali vagy mindkét tompítottam világít. Bár lehet hogy be kellene állítanom rendesen, mert a reflektor meg a fák tetejét világítja...
le világitom a fákról a leveleket
Engem érdekelne, mert sajnos az enyém Olaszo.-ból való, ezért nem dupla foncsoros. Kérdés az, hogy a kábelezést mennyire kellene átalakítani. Jól tudom, hogy a dupla foncsoros lámpának is az egyik oldala a tompított a másik pedig a reflektor ?
Egy kis cserebere kapcsan kerulne hozzam egy sc24 elso lampa, dupla foncsoros. Erdekel vkit?
Azt nem tudom, de nem ez a baj, hanem, hogy nem találom, hogy honnan rendeltem!
Erre a javító kit-re gondolsz?
(Persze a cső nélkül!)
Köszönöm előre is segítséget!
Árakat nem tudok,de én idén vettem hátsót Pilot road 3-at(szintén kétkomponensű) használtan,de totál jó állapotú(cube rá a tanú) 15000 Ft-ért...szerintem jó vásár volt
Dehát áldozatok nélkül nem lehet...