Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ő lesz az:)
na ilyenhez kéne nekem blokk:)
ezen kikönyökölt a hajtókar.
A jade tudtommal cb.
most nemtudom cb vagy cb-f:D
ja és 250 es jade
Üdv!

Segitsetek!1994 es évjáratu cb-f hez keresek blokkot tud v ki?vagy ha nem mennyi lehet ennek a motornak blokkhibásan az ára?

köszi
Vagy vfr ...
Sziasztok.
Ez az 500, 600, 1000-es cbfekre való így ránézésre.
250-esre nemigazán menne rá.
Hali!

Oké,de ez a kapaszkodó CBF 250-hez van? Mert ugye gyárilag nem ez van rajta.
Üdv!
Gyári Honda a kapaszkodók, tehát nem után gyártottról van szó, hanem eredeti termékről.
üdv
Sziasztok!

VADONAT ÚJ, utaskapaszkodóm volna eladó, bal és jobb oldali, sértetlen, karcmentes állapotú becsomagolva a gyári csomagba.
Akit érdekel, az írjon nekem, az árat megbeszéljük.
Köszi, üdv.
Szia!

Nekem volna egy Gyári CBF hátsó dobozom, platnival 80ezerért, null km-es vadi új, karcmentes.
Ha érdekel írj, vagy ha valaki mást érdekelne nyugodtan írjon.
üdv
Sziasztok!

VADONAT ÚJ GYÁRI HONDA, utaskapaszkodóm volna eladó, bal és jobb oldali, sértetlen, karcmentes állapotú becsomagolva a gyári csomagba.
Akit érdekel, az írjon nekem, az árat megbeszéljük.
Köszi, üdv.

Pl az előttem hozzám szóló, csúszott motorjára jó a kapaszkodó, ha cserélni akarnád.
Szevasztok
Nem tudna nekem valaki segíteni kezelési útmutató ügyben?
Jó lenne, ha valaki aki Pesten van, kölcsön tudná adni, hogy lefénymásoljam, vagy lefénymásolná és megvenném tőle!
Esetleg valami internet cím ahonnan le lehet tölteni magyarul
Előre is köszönöm!

Lassan egész jó idő lesz a mototrozáshoz:D
Helló
Honda cbf 250 eladó.
Évj:2006.11 havi
Akit érdekel irjon
ok köszi
Az ebay en van egy csomo cucc a mocinkhoz ott nézd meg
Nem tudom én már sajnos ,így vettem.
Már én is csapattam egyett,de lehet,hogy ma is megyek.
lassan már elö lehet szedni a mocikat)))) tegnap reggel láttam 1 zzr es kollegát a Lehel térnél.bátor volt,én még gyalog is csuszkáltam hazafelé
hogy sikerült letörni?
nem tud valaki oldal elemet(jobb )a rácsost?nekem úgyanis letört az az első kis felfogatás róla...
tudjátok mi az ami nem fér a fejembe?miért kell fizetni a külföldről behozott mociért,ha már egyszer úgyis az union belül veszed?Hát nem segítik a kereskedelmet...
furcsa ember a házmester,este sört iszik ,reggel havat hány....)))
Szia foregon! Mi is nagyon örülünk! Szép a moci! Jövő hétre nézzél légyszi egy időpontot, amikor neked jó. Persze az ersztések fogadjanak minket mindenképp! Köszi! Üdv Silver mz
Sziasztok!
Van egy 2007/04-es erste leasinges CBF600N-em. A jobb oldalán csúszásból eredő karcokkal. A motor hitelátvállalással eladó, vagy Hayabusara, CBR 1000 RR-re cserélhető.
Első tulajdonosa vagyok, a Honda Szásztól vásároltam és ott is szervizeltem. A motoron 300km-t futott új gumiszett (Continental Road Attack).
érdeklődni: glipi@freemail.hu