Ez jó volt olvastam épp a fórumot azt láttam hogy kérdezte Silvermz hogy sok -e a mociba a 25000 km erre itt csönget 10 perc mulva nálunk és megvette a mocimat
Szia!
Szerintem a 25,000 km nem sok. Én (jó időben) munkába járásra használom a gépsast, tavasszal fogom a 24,000 - es szervízt megcsináltatni. (Szervízkönyv vezetve.)
Ha érdekel a gép - keress meg priviben - részleteket ott, a Te emailcímedet nem láttam.
Állapot: használt, újszerű állapot Futott km: 19000 Gyártás éve: 2005 Motor: négyütemű Hengerűrtartalom: 250 ccm Hűtés: léghűtés Sebességváltó: manuális Okmányok, tulajdonjog forgalmi engedéllyel rendelkezik, műszaki vizsgával rendelkezik, kötelező biztosítás befizetve, az eladó a jármű tulajdonosa A Motor vizsga évvényesége: 2011.04 Kis fogyasztású /3l/ 6 sebeséges, Túra plexi, új gumik,új légszürő,gyertya, olaj, olaj szürő, tanktáska, tank, pad, új lánc, tomasselli kormány,új aksi, Nagyobb csere érdekel (de csak árában)
700-ra tartom ,de vele adok 2 db sisakot (az egyik felnyitható a másik egy zárt marushin,új)egy pár(új )biker 43as bakités egy renox (2 hónapos)dzsekit.
szerintem kb reális ,az enyémbe 19500km van és szintén 2005.(egyébbként eladó).Ha azt nézem 5 idény 5000km /évente (7-8 hónap),vagyis havi 6-700km.Az állapota legyen zsír,legyen jól karbantartva.
Szerintem a 25,000 km nem sok. Én (jó időben) munkába járásra használom a gépsast, tavasszal fogom a 24,000 - es szervízt megcsináltatni. (Szervízkönyv vezetve.)
Ha érdekel a gép - keress meg priviben - részleteket ott, a Te emailcímedet nem láttam.
Üdv!
700-ra tartom ,de vele adok 2 db sisakot (az egyik felnyitható a másik egy zárt marushin,új)egy pár(új )biker 43as bakités egy renox (2 hónapos)dzsekit.
Írtam az emailodra!
Ferihegytől 30 km-re! Miért?
A CBF-Egyesületnél van számotokra is hely!
Egyébbként az én mocim eladó (sajnos).