itt vannak szép plexik.
Nálunk M.O. 10-14ezer,de sokan szállitanal louis-ból.
És érdemes rá venni!
Nagyon sokat számit!Hülyeség,hogy semmit nem ér......
Ja,és védi km-örád is!
PUIG plexit keress.Google kidobja:)
Én immáron 5 éve vagyok tulajdonosa eddig és csak az olajcserére kellett költenem meg gumira mert elöregedett .Most kell majd a kuplungot mert hát az a két személyes használat során eléggé elhasználódott. Na meg a láncszett.aztán megint 5 évig remélem nem kell
Szevasz Jazz!Mindenhol szinte)minden webshopban tudsz rendelni szinte.Az olajshop nevü oldalon jóárasítva vannak a dolgok érdemes megnézned szerintem.A plexi meg rohadt drága min.10est szánjál rá de szerintem nem kell az rá max optikai tuningnak mert oan nagy menetszél nincs rajta .Az olajszűrő HF 113 as ha rákeresel.
Egy kollégám lányának CBF 250-je van és elhagyta a kezelési útmutatót.
Tudna vki segíteni le lehet-e valahonnan tölteni a magyarul? vagy el tudná valaki küldeni?
Akkor csörögj: 06703918024!
Üdv
Aktuális még a CBF600 plexi?
Nekem van egy használt, de kiváló állapotú.
érdekel a mocid és a leasing feltételeid, megegyezés esetén beszélhetnénk arról, hogy átvállalnám.
Elkelt a motorom, és maradt egy pár garnitura fékbetétem. Asszem 4 pár. 14 ezer az ára.
üdv
Segitsetek!
94'-es cb 250f-hez keresekk blokkot!
Ha valaki tud pls jelezze!
Még annyi, hogy olajból 10-40est kéne venni...?
itt vannak szép plexik.
Nálunk M.O. 10-14ezer,de sokan szállitanal louis-ból.
És érdemes rá venni!
Nagyon sokat számit!Hülyeség,hogy semmit nem ér......
Ja,és védi km-örád is!
PUIG plexit keress.Google kidobja:)
Szeretnék vásárolni a mocihoz olajszűrőt, és plexit...Tudnátok segíteni, hol kaphatok ilyeneket?
Köszönöm!
JZ
bukócsövet keresek a CBF 250-hez, normális áron és normális minőségben.
laszlobarta@freemail.hu
Egy kollégám lányának CBF 250-je van és elhagyta a kezelési útmutatót.
Tudna vki segíteni le lehet-e valahonnan tölteni a magyarul? vagy el tudná valaki küldeni?
Üdv!
De írtam is!
Üdv: Banderb
De pl.Martin dob és arrow ami mocimon volt régen,ég és föld!