Szia.
Lamellát miért kell cserélned, csúszik a kuplung?
- Nézesd meg, h nem lehet-e állítani rajta, holtjáték van a kuplung karnál?.
- Motorolaj milyen van benne? (ha pl. grafit, vagy más adalék van benne, attól is csúszhat)
Tömítés a hengerfej-henger, vagy a hengerfej fedél-hengerfej között ereszt?
Lehet, hogy speckó hőálló szerelőpasztát elég lenne benyomni a tömítés fölé és alá.
Lamellákat kellet már valakinek cserélnie a mocin?mert nekem kéne de hát miből....meg csak nekem ment tönkre a tömítésem a hengerfej meg a henger között, ereszt az a szar!azt megin cserélni kell. Jah meg most cseréltem láncszettet ami szereléssel eggyüt 27.000 forint volt ebből a szerelés volt 5.000!Jah meg naggyából nem tudja valaki milyen áron van krómoztatás? arra gondoltam lekromoztatom a leömlőt!sztem jól nézne ki!
bocsi h belevau igaz nsr-em van de most volt vizsgán a héten,és
motorkerékpár vizsgálati díja: 2750ft
érvényesítő címke 420ft
műszaki adatlap 1190ft
szóval fogalmam sincs mik ezek a tizenezrek
Foregonnal tegnap megvitattuk és sokalltam az ő 16ezrét is,főleg ha elvileg csak 2e ft-t kért ebből aki vitte.
Szeva!
Én nem aggódok az ,,áresés" miatt!
Elnézve az új moci stílusát, nem sok köze van a mi gépeinkhez.
Tuti lesz akinek nem tetszik. (Pl.: én nem cserélném le a mostanit rá) Valamint megkockáztatom, hogy ,,jó magyarszokás"-hoz híven felnyomják az árát a csillagokba!
Ha eladásra kerül a sor, szerintem ami jó, annak mindig lesz ára!
:)
Ti milyen gyakran feszítitek a láncot?
Kuplungkar megjavítva (este kiegyenesítettem), mert csak a vége görbült meg
Más baja nem lett, füves részre esett, mivel besüllyedt az oldalsztender a földbe. Persze a meggörbült kuplungkarral is elmentem dolgozni
ha ez a vtr 250 tényleg olyan jó lesz mint ahogy mondják, fogyasztásra meg midenre, akkor a mi motrainknak igen csak zuhanni fog az értéke nehéz lesz eladni az tuti.
Hát passz én ugy tudtam eddig hogy győrbe valami autóskulbnak kell a izéjébe vinni azt nekem azt mondták hogy tavaly óta egy 1000-el nőt és igy lett 16.000! nah mind1 hát érdekes legközelebb már tudom mivel lehet spórólni.
Na most tel.:)..8300Ft a műszaki vizsga!24-én lejár,de már elviszem holnap.Amugy autóra volt 15.900Ft most márc.hónapban.Elég drágán csináltátok műszakit!
Na meg volt a nagy vizsga (műszaki) 18000ft Tiszaújvárosba!
Ráadásul jól átnézték .Fékpróba,kormánymű ,lánc ,teleszkópok.Úgyhogy megdolgoztak a pénzükért!
Aki annyira eladná,már vett volna 250-es hornet-et ...Az is erösebb picit cbf-nél...ám vtr 2hengerrel,biztos nem 2.-3.5L-er fog eljárkálni....nem rossz moci így külsöre,de még lehetne bele költeni..
Hát a sport légszűrőt én nem tudom,én meggondolnám.Egy ismerősömnek nem tett jót a kocsijának,bár ő nem takarította rendesen és rendszeresen járt poros területen.
A sport dob nem hangzik rosszul ,de nekem sajnos nincs most rá több 10000ft most rá.REceszió van)))
Lamellát miért kell cserélned, csúszik a kuplung?
- Nézesd meg, h nem lehet-e állítani rajta, holtjáték van a kuplung karnál?.
- Motorolaj milyen van benne? (ha pl. grafit, vagy más adalék van benne, attól is csúszhat)
Tömítés a hengerfej-henger, vagy a hengerfej fedél-hengerfej között ereszt?
Lehet, hogy speckó hőálló szerelőpasztát elég lenne benyomni a tömítés fölé és alá.