Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Lamellát miért kell cserélned, csúszik a kuplung?
- Nézesd meg, h nem lehet-e állítani rajta, holtjáték van a kuplung karnál?.
- Motorolaj milyen van benne? (ha pl. grafit, vagy más adalék van benne, attól is csúszhat)
Tömítés a hengerfej-henger, vagy a hengerfej fedél-hengerfej között ereszt?
Lehet, hogy speckó hőálló szerelőpasztát elég lenne benyomni a tömítés fölé és alá.
Lamellákat kellet már valakinek cserélnie a mocin?mert nekem kéne de hát miből....meg csak nekem ment tönkre a tömítésem a hengerfej meg a henger között, ereszt az a szar!azt megin cserélni kell. Jah meg most cseréltem láncszettet ami szereléssel eggyüt 27.000 forint volt ebből a szerelés volt 5.000!Jah meg naggyából nem tudja valaki milyen áron van krómoztatás? arra gondoltam lekromoztatom a leömlőt!sztem jól nézne ki!
itt én vittem ,a komámmal (nekem még nics papír)és hatósági áras volt számlával!Tiszaújvárosban csak ez az 1 vizsga bázis van.
bocsi h belevau igaz nsr-em van de most volt vizsgán a héten,és
motorkerékpár vizsgálati díja: 2750ft
érvényesítő címke 420ft
műszaki adatlap 1190ft
szóval fogalmam sincs mik ezek a tizenezrek
Foregonnal tegnap megvitattuk és sokalltam az ő 16ezrét is,főleg ha elvileg csak 2e ft-t kért ebből aki vitte.
Szeva!
Én nem aggódok az ,,áresés" miatt!
Elnézve az új moci stílusát, nem sok köze van a mi gépeinkhez.
Tuti lesz akinek nem tetszik. (Pl.: én nem cserélném le a mostanit rá) Valamint megkockáztatom, hogy ,,jó magyarszokás"-hoz híven felnyomják az árát a csillagokba!
Ha eladásra kerül a sor, szerintem ami jó, annak mindig lesz ára!
:)
Ti milyen gyakran feszítitek a láncot?
Kuplungkar megjavítva (este kiegyenesítettem), mert csak a vége görbült meg
Más baja nem lett, füves részre esett, mivel besüllyedt az oldalsztender a földbe. Persze a meggörbült kuplungkarral is elmentem dolgozni
ha ez a vtr 250 tényleg olyan jó lesz mint ahogy mondják, fogyasztásra meg midenre, akkor a mi motrainknak igen csak zuhanni fog az értéke nehéz lesz eladni az tuti.
Pfff hát ez nagy szívás, és csak a kuplung kar tört el?mert akkor még szerencsés is vagy..
Hmmmm....
http://www.tesztmotor.hu/hir/hirek/honda-vtr2
50-europaba-jon.html
Nem is rossz!
Honda forever!
Sziasztok.
Kuplungkart honnan érdemes rendelni?
Hát nem eldőlt az udvaron reggel a moci
Nekem amióta rendszámos mocijaim voltak,és műszaki kellett rá,mindig 8000Ft körül volt...
Gyerekek ezek szerint a hatósági ár jóval olcsóbb?Akkor engem valahol valaki át..szott?
Szea!Ahol müszakiztatnak,oda bárhová viheted....16-ért kicsit sok.
Hát passz én ugy tudtam eddig hogy győrbe valami autóskulbnak kell a izéjébe vinni azt nekem azt mondták hogy tavaly óta egy 1000-el nőt és igy lett 16.000! nah mind1 hát érdekes legközelebb már tudom mivel lehet spórólni.
Esztergomban csak 4,Dorogon is 1 ...ahol autó műszaki van ott motor is ....És ráadásul ma szóltam,hogy holnap megyek ....
Hát de most ez mitől függ? nem értem.... egy városban nem csak egy ilyen hely van?vagy most hogy van ez?
Na most tel.:)..8300Ft a műszaki vizsga!24-én lejár,de már elviszem holnap.Amugy autóra volt 15.900Ft most márc.hónapban.Elég drágán csináltátok műszakit!
Én meg május elején viszem
18 ezret sokallom érte, 8-9 körüli összegre számítok én is.
Én meg ma,vagy holnap viszem müszakira...
8-9ezer...
Érdekes nekem csak 16.000 volt a műszaki! úgy hogy a szerelő vitte el! azt hittem ez központilag van.
Na meg volt a nagy vizsga (műszaki) 18000ft Tiszaújvárosba!
Ráadásul jól átnézték .Fékpróba,kormánymű ,lánc ,teleszkópok.Úgyhogy megdolgoztak a pénzükért!
Aki annyira eladná,már vett volna 250-es hornet-et ...Az is erösebb picit cbf-nél...ám vtr 2hengerrel,biztos nem 2.-3.5L-er fog eljárkálni....nem rossz moci így külsöre,de még lehetne bele költeni..
Hali!

Itt a várva várt plusz 10-20 LE 250 eshez:
http://totalbike.hu/hirek/vtr250
Lehet gyűjteni a lóvét meg árulni a régit cbf-et
Hát a sport légszűrőt én nem tudom,én meggondolnám.Egy ismerősömnek nem tett jót a kocsijának,bár ő nem takarította rendesen és rendszeresen járt poros területen.
A sport dob nem hangzik rosszul ,de nekem sajnos nincs most rá több 10000ft most rá.REceszió van)))
Ha nem okoz gondot akkor minek?Tökéletesen ,egyenletesen jár a motor?Szép a hangja ?