Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én életfilozófiám az, hogy próbáljuk meg mindenből kihozni a legjobbat, a leghumorosabbat, ugyanis annyi, de annyi negatívum van az életben, hogy ha nem találsz ki valamit, akkor megfolyt. Vagy agyilag, vagy fizikailag, vagy mindkettő. Rövid kis tyúksz@ros kis életünket egyáltalán nem mindegy, hogy hogy éljük le. A nevetés, a jó kedv sokat segít ebben.
Nyilván vannak olyan szituációk, amikor nem lehet. De ez is benne van a pakliban.
Elég lenne, ha rád feküdne már meghalnál!
Képzeld elvinném egy körre a Hondával. Hogy néznénk ki rajta! Ha ez nem kapná meg amit szeretne az egyenlő lenne a halálos ítélettel.
Ha ez elkapná egy fordulóra, úgy nézne ki utána mint a kismacska amit a kutya összenyálazott!
Köszönöm a kedvességed ! Ez alatt leégne szegény motor kuplungja.
Nekem is.
Ha a harisnyakötős nem jó, akkor itt van egy Zsoltinak, erősített futóművel
Elnézést az öregítésért. Egyébként elgondolkodtam rajta, hogy egy személyes találkozás alkalmával is dölnének-e így poénok? Talán az idén sikerül csatlakozni egy gurulásotokhoz, persze ha "befogadtok".
Meg más is, de azt mimóza lelkületűek miatt most nem mondom. Írom.
Amúgy nem tudom, ismeritek e az érzést? Nekem nagyon, nagyon, nagyon motorozhatnékom van!
50. A megemberesedést nem alkatilag gondoltam.
180 centimmel és 80 kilómmal elég satnya lennék melletted. Te a képeid alapján lényegesen emberesebb lehetsz, az 55 meg igazán tiszteletet parancsoló.
Na most szólj hozzá! Inkább ne. Te se vagy különb a Deákné vásznánál. Te szabadítottad ránk a fertőt.
No hát! 44 éves korodra igazán megemberesedhettél volna!
Sebaj! Majd gatyába rázunk, nincs még minden veszve.
Na, "Te is a korpa közé keveredtél"! Te kis "utolsó bizodalom"!
Most látod B+!? Ilyenek ezek , éppen mint Te meg én és a többi!
Ez miféle betegség?
No-no... no-no! Laci öcsém, nézd csak meg az adatlapom, hogy mennyi az annyi(sajnos 44). Ez egyébként borzasztó, ha épp nem isztok, akkor félig-meddig pucér némberekre csurgatjátok a nyálatokat.
Te csak ne "éltesezz" itt! Mert ha el nem visz a házassági hasmenés még megérheted Te is!
Éltes korúnak Téged gondoltalak , majdnem azt írtam, hogy a halántékod is őszül már de még sajnos-gyanítom ezek után szerencsémre- nem találkoztunk. Én még kimondottan fiatal vagyok, a legény toll is alig-alig pelyhedzik az államon(tegnap este borotválkoztam).
Be fog majd igazodni a sorba szépen!
"- Én nem tudom - szólt Józsi bácsi, és szerényen megnyalta a szemöldökét."
Nagy a szája ennek a Zsolt gyereknek, de majd átneveljük!
"hed & sóder"- nics többé korpa, csak gyönyörű haj
-Na de Pistabáttya, próbálja meg úgy azt a népdalt, hogy hagyja ki belőle a disznóságot, inkább helyettesítse "hümm"-el!
...?
-Hade csavaros a, csavaros a, hümm hümm fasza...

vagy a másik:

- Józsi bácsi, miért szeretik magát a nők?
- Én nem tudom - szólt Józsi bácsi, és szerényen megnyalta a szemöldökét...