Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem megfelelnek :
A tisztaságára még nem kérek kritikát Választhattam, motorozom rajta, vagy takarítom. Kövezzetek meg, de inkább ráültem Egy laza 50-essel közelebb vagyunk egymás megismeréséhez.
Ebbe a komoly ismerkedésbe beleférhetne 1 igazi nagy felbontású kép is!........esetleg kettő.
Köszi és úgy legyen
Szerintem régóta nem a motorunk tipusa miatt jövünk itt össze, hanem mert élvezzük egymás társaságát akár virtuálisan az interneten, akár élőben a túrákon. Ezen a magam részéről azért mert nem Sevenfiftym van, hanem Bulldogom a jövőben sem szeretnék változtatni. Nem keresem un. falkák társaságát, ahogy a Bulldogosok hívják magukat, mint ahogy Miki sem csábult máshová tőlünk, úgy engem sem egy másik motor fog megváltoztatni. Veletek érzem jól magam és veletek fogom húzni a Bulldog gázkarját is, ahogy a Sevenfiftyét húztam eddig
Köszönöm Józsi! Az ártatlanság már el lett véve, a próbakör megvolt, holnap komolyabban is megismerkedünk
Azért annyira nem irigylem! Még megorrol rám a jó öreg CBX! Azt hinné, megqrvujtam!
Ó hogy a rövidre borotvált pennaszőr dörgölje ki a nyelvedet! Mindig tudtam, hogy Nagy-Getzen laksz!
Hát, eddig is elég csúnya voltál, de ez után.......... bele se merek gondolni!
Nagyon szép ez a "bulldogság"! Sok örömöt, kalandot, közös túrát, baleset mentesen, Neked! Meg nekünk!
Hát még ha élőben is látnád és hallanád!
Meglepően kellemes és kiszámítható motor amiből igény esetén könnyedén kibújik a vadállat A nagy lökettérfogat ellenére nagyon kulturált és finom járású szerkezet, kifejezetten élveztem a próbakört, főleg a másodikat!
Amikor gratuláltam a motorhoz valamit elfelejtettem...
a Sevenfifty már a múlté de a fórum és a fórumlakók a régiek, remélem és bízok benne, hogy ezután is találkozunk itt is és majd a túrákon is.
Most nézem, titta sárga lettem!
Aztán nem szeretném, ha az új menyasszonynak elvennéd az "ártatlanságát"!
Szépen okosan kitapasztalni! Jó egészséget hozzá!
Jelentem megvan a bulldogságom Nagyon szép és főleg jó motorra esett ma a választás. Ezúton is köszönöm Lacinak a segítséget és a jó társaságot
Ha ettől rosszabb nem lesz én azzal is beérem
persze a jobbtól sem zárkózom el
Fel a fejjel Laci, lesz ez még így se! kevereg ez a hülye idő, és nem érzem magam én se valami jaj de remekül! De majd lesz valami! Vagy jó, vagy rossz, de az egyik biztos!
Üdv Józsi!
Ma itt is szottyos volt az idő, de inkább vágytam ki mint vizsgázni, valahogy egyre nehezebben viselem, ráadássul a mai ráhajazott az előző négyre és még mindig van kettő! Innom kéne egy sört mert megérdemlem, csak sajnos nem kívánom... álmos vagyok de aludni sincs kedvem.. olyan "sehogysem vagyok
Na kérem alássan ! Megesteledtünk! Még jó, hogy esett az eső, és kimenni sem kívántam.
Szentéletű? Jaaaa! A mélytorkú Mari meg "ártatlan"!
Na mindjárt jön "szentéletű" Miklós, ad az majd nekünk offot!
Nem is mondtál hülyeséget... kéne szerezni egy nagy tartályt, meg jó sok sütőtököt
Mondjuk a rácsatlakozást nem tudom hogyan oldanám meg
Legalább kevesebb tüzelő kell télen.
Na azt én is szeretem csak egy baj van vele egyhén szólva "antiszociálissá" válok tőle a környezetem legnagyobb örömére , magyarul metángázzal járulok hozzá a globális felmelegedéshez
Fát vágtam, aztán ajtót festettem, majd egy 10x10-es 4 méteres fenyórudat elvágtam hosszába, és meggyalultam . Most itt ülök a motor mellett a gép előtt és várom, hogy megsüljön a sütőtök.