Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet,hogy mégis csak a ventilátor a hunyó?(magamban gondolkodok)
Helló!
Egy kis segítség kellene:2006-os 600-as,melegíti a vizet.A szint o.k. a ventilátor sem kapcsol be.Előzmény annyi,hogy bontva volt egy vízcső.Lehet,hogy nem jól lett feltöltve a rendszer?(bár a ventinek attól még mennie kellene szerintem).
Előre is köszi a segítséget!
..nem mondod , hogy így néz ki a kis lánckerék takaród?.. ...sokat fújsz vagy csak baszol rá?
érdemes megnézni mit rejt az első lánckereket takaró kis fedél telt vagy két órába mire megtisztult ..
rámértem... 13.3-14.6 ig mért gázállástól függően

tehát ez okés.. találtam viszont mást.. mikor teszem be az akksit és kötöm rá a sarut gyujtás és minden nélkül szikrázgat.... tehát vmi áramot fogyszat gyújtás nélkül... és elég sokat mert szikrázik... vagy vhol zárlat van mert az akksira is rámértem mikor betettem és másnap reggel úgy hogy nem lett semmi hozzányúlva csak bele volt rakva és lemeritette... tehát vagy fogyszaszt vmi kúrva sokat vagy zárlat ... ötlet mi lehet?

ma kiszedegetem az összes biztositékot megnézem melyiknél nem ver szikrát és akkor talán kiderül melyik áramkörrel van gond... jobb nekem nem jutott eszembe de várok véleményeket mert ez igy elég szar ügy
Köszi
küöld már el a számod sms-ben és felhívlak
30/3930531
ha nem törött csak elhajlott a villahíd. Akkor tudok szerelőt mondani aki megjavítja.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a 2005 cbr 600 alsó villahídja megeggyezik-e a 2005-s Hornetéval? Fordított telós változatról van szó! Nem tudja valaki valamilyen ábrán megnézni? Ennyi hiányzik a motorból csak:(
Köszi
Vkinek 07-es hornet-hez alsó villadídja van?
Mérj rá és utána azért a csatikat mozgasd át! a fesszabon!
rámérek...

azért nem igy akartam mert igy párhuzamosan van az akksival és gondoltam az bezavar na holnap ránézek.. remélem semmi baja a fesszabnak...
bocs de azt...
megméred a kapocsfeszt a két sarun gyújtás föl és indít műszeren már látod, hogy mennyit tölt a motor
kb 13,8 14,2 kell világítással
na jah de azt hogy?

úgy próbáltam hogy beinditottam lehúztam az akksiról a + vezetéket és igy az akksi kivételével az árámkörből akartam megnézni.. na de igy leáll..

ha csak simán az akksin a két vezeték és ott mérem akkor meg nem a töltést hanem a töltést+az akksifesz.t mérem

vagy hülyeséget beszélek ?
de kellene simán, szerintem rá kéne mérni a töltésedre...
ja am ilyen volt ilyen lett a Hornet... bár még csak 98%os.. még megy egy kis matrica a felnire meg apróságok ..
az enyémben is .. akkor az a gyári akksija...

viszont iszonyat hamar lemerül.. és mintha nem is töltené.. ?!?! egy jó negyed órányi motorozás után legalábbis ugyanúgy nem forgatta az önindítót... vagy ennyitől nem is kéne várni hogy feltöltse?
YTZ10S van az enyémben...
a 207-2009es Hornetekbe hány Ah-ás akksi kell ? nem tudja vki ?
Neten vette egy barátom aki reklám ragsztással foglalkozik és 5800 ft volt. Egy hőlégfúvóval meg némi kézügyességgel könnyen feltehető, mivel nem egy bonyolult felület, de azért kézügyesség kell hozzá ezért is csináltattam vele. Azt hiszem ő innen veszi az alapanyagot. (http://www.foliavagas.hu/karbo...)
Szerintem arra nem ,mivel elég bonyolult forma. ezt is kb fél óra volt feltenni de a vtn arra biztosan felmegy és szerintem árban is megéri.
Hali emberek!
2005 06. havi Hornethez kellene nekem alsó villahíd sűrgősen!
Valaki segítsen! Köszi!
Nézelődök hátha lesz holnap valami laza gurulás a környékemen.
Hát itt vagyok igazán otthon.
Szia Simi....Te itt?......
Már, ha tényleg kevés a 600-as Hornet. Amúgy egy karbiszinkron nem árthat. Sokat tud fickósodni tőle a motor. Futómű, fék karbantartás megvolt? Gumik jók?