Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kiegyenlítő-tartály nem arra szolgál, hogy oda öntsd a vizet, ha tök üres a hűtő.. Én úgy tanultam (nagyon régen), hogy felöntöm a hűtőt nyitott sapkával és elindítom a motort és ha fogy belőle töltök utána ha kinyomja és meleg a víz a hűtőben akkor vissza a kupak rá .... megvárom míg kihűl a gép és le a kupak és megint feltöltés...
És akkor jónak kell lenni.
Na közben kiderült a hiba oka, és fény derült egy másikra...
Lecsavartam a hűtőről a fedelet, és hát nem volt benne víz... ami igen érdekes, mert az ülés alatt meg maxon van a tartály ( ezt nem értem, ha valaki fel tudna világosítani...mert én azt figyeltem csak, és szentül hittem, h minden oké ),így aztán felöntöttem magát a hűtőt vízzel, és aztán teljesen jó volt minden, még a hűtő sem folyt, a hőfok is rendben... /csak miért nem ingadozik a víz a kiegyenlítő tartályban...
én tapasztaltam már ilyet...
A kapilláris csöveket is eldugítja a hűtőben az a baj, mert a motornál túl kis keresztmetszetűek.
A tisztításra nincs javallatom, mert oldani nem tudom mivel lehetne.
De az alu hűtőt lézerrel szépen tudják hegeszteni.
Cső Srácok!
Van egy hatalmas problémám...Öntöttem a hűtőbe ilyen szemét tömítő folyadékot, mert szivárgott.z volt 1 hete, a rossz időben.Járattam a motort még akkor meg minden.Most elmentem, h motorozzak egy jót, de forralja a vizet...Eltömítette a termosztátot, vagy vmi kis áteresztő részt? mert a víz tuti nem jut el a hűtőig a nagy körre, mert az hideg volt mint az állat, a ventilátor sem forgott, meg semmi. De egy biztos, hogy a hűtő nem folyt...
Valakinek valami ötlet, hasonló helyzet?
sziasztok, 04es hornet első lámpájának hátsó nagy fekete műanyagja van valakinek esetleg?
Sziasztok!
Segítségeteket és véleményeteket szeretném kérni.
Most fogok venni egy 99-es évjáratú 600 Hornetet,és azt szeretném kérdezni hogy milyen a motor,ill, mit nézzek meg ha megyek megnézni,ezen a hétvégén megyek szemrevételezni és ezért írok.
Előre is köszi mindenki segítségét.
Üdv Szabi
ma megtörtént a villa csere, felraktunk minden idomot, kellett 1-2 sufni tuning megoldás, de hát a kényszer nagyúr! Lényeg hogy működik!Beindult, bár elég nehezen. Csütörtökön jön meg a fényezőtől a tank meg a farok idom gyöngyház fehérben. Csoda szép lesz. Pénteken meg a műanyag idomok vtn karbonnal megturbózva, hát ha kész lesz dobok fel egy képet róla, mert szerintem gyönyörű lesz. Már csak a lámpa hiányzik:(((
én tudok olcsóbban ha valakit érdekel....
Köszi a választ srácok.
Miskolctól elég messze vagyok, szal az kilőve, de sztem nem is segítene már neki, mert már volt töltve többször is, bár valószínű nem ilyen hiper-szuper töltőn..., de már a motor sem töltötte legutóbb vissza normálisan.Pedig akkoriban még 78 körül 25 fokok repdestek .Manapság így ilyen -40ben pedig már esélye nincs ennek az akksinak.
Szóval marad az új vételezése.De azért köszönöm!
Akkor csak zselés mehet bele ugye?...
Szia én most cseréltem a hornetben, én banner akksit vettem bele YTX7L-BS/ 50614-est 10000 ezer-ért. Ez gondozásmentes aksi.
üdv Jola
olaj megjegyzés : suzukinál 9600 HUF a motul 5100-as 4l. Miskolcon biztos, de úgy tudom minden szervízben.
JG
azért egy jobbfajta töltőre érdemes megpróbálni ráakasztani szerintem. Ctek, optimate stb. ami szulfátmentesítést (na jó, csökkentés, csökkentést) tud.
Ha neked nincs és Miskolctól nem lax messze, hozzám is elhozhatod, ráakasztom a töltőre, majd izzóra, majd megint a töltőre stb.

ÜDV JG
Hali Srácok!
Egy kérdésem lenne...Megadni készül magát az akksim.
Kérdésem az lenne, hogy ha valaki már tájékozottabb a témában, milyen akksit vegyek bele( csak zselés jó? mert megvan döntve, gondolom savas kicsukva ), mik az árak, melyik éri meg jobban...
Na hát az egyből jó sok kérdés lett a végére...
Előre is köszi a választ!
hy, az egy picit sok, van egy 20.000Ft-ért csak nincs hátsó műanyag. De a műanyag hozzá, kb 18.000 csak azt akartam, hogy egybe vegyem meg, ne pedig külön. De azért köszönöm.
Találtam, de 150 euro+posta
nagyon jó lenne, köszönöm szépen a segítségedet.
körbenézek, hátha tudok segíteni
dupla izzós.
Deny milyen a tiéd az ossztott fényszórós 2 izzós vagy az ameilyké csak egy izzós foncsoros?
gratula hozzá, nagyon szép....
Igen már tudom milyen..

Az enyém meg készen van!

http://indafoto.hu/szacsano/im...
ugye van az üvegbúra króm disz, a lámpa, meg a műanyag ami takarja igen.
Milyen fekete hátsó műanyagra gondolsz?
Ami az izzókat takarja?
Honda hornet 600 08"-as évjáratú mocihoz bukócső és belső sárvédő kedvező áron, eladó. Illetve keresek elsőtelót (csak az eloxált rész érdekel). 30/317-74-23
itthoni, kérdeztem a hondat is 50be lenne a lámpa, bontókba, pedig nincs hozzá a hátsó fekete műanyag.