Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! A két első tárcsám túlzottan lazán kotyog... 2002-es 600-as a mocim, mi a megoldás? Javítható? Esetleg új?..gondolom az elég horror... Ha valaki képben van légyszi HELP! köszi!
Még nem
fiuk tud itt valaki kozuletek egykerekzni a hornettel?
sziasztok, elég fura kérdésem lenne. fősulis vagyok és előadást kell tartanom a motoros kultúráról. pl. miért köszönnek egymásnak? a chopperesek életérzés a motorozás, a szabadság jelképes stb. ilyen érdekes dolgokról kell beszélnem. de nem találok sehol semmilyen normális információt tud valaki nekem segíteni? Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv!
Esetleg ilyen sárvédő 2003-as modellhez (fekete, vagy fényezetlen) valakinek van eladó, vagy tud valami infót, hogy hol lehet beszerezni.
Köszi!
Szia!

Én ilyet tudok:
Köszönöm a képeket,de sajnos nem tetszik,mert lehetne egy kicsit karcsúbb 1-2 helyen.
fekete és nem üvegszálas hanem ABS müanyag
kép van róla? esetleg fehér szinű ?
Szia! Én tudok sárvédőt, írj privátban és küldöm az infókat.
Légyszi tegyél fel egy képet róla.
18 és utángyártott a gyári túl nagy és ez sem volt elég kicsi nekem....Így vettem egy Lichtechet az jobban bejött.
Igen, arra gondolok. Mennyi lenne az ára? Után gyártott, vagy eredeti?
bal oldali lábtarókonzolja nincs valakinek ? vagy gázbowdenek és vészleállíós műanyag?
A kerékjáratira ami védi a rugós tagot arra gondolsz?
Van egy fekete nem festettem...
15.000Ft
Hello! 13.500-nál
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki eladó hátsó sárvédőt hornetre 07-től. Ha lehet aranysárga színűt, de jó a natúr is.
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kinek milyen fordulaton van a leszabályozás? Mert én azt gyanítom, hogy nekem előbb szabályoz le mint ahogy kéne.
Igen igen az is tökéletes! Mennyiért tudsz?
Igen.
JG
Szia!
Ha a cbr600f3-é megfelel? (PC25E)
Akkor tudok segíteni.
Sziasztok!

Gyors kérdésem lenne. 2008-as 600-as Hornetbe milyen fényszóróizzó való? 2 db H7-es?
Szia! Láthattál, sokat járok arra :)
Láttam már ezt az ETZ-t Kőröshegyen