Sziasztok! A két első tárcsám túlzottan lazán kotyog... 2002-es 600-as a mocim, mi a megoldás? Javítható? Esetleg új?..gondolom az elég horror... Ha valaki képben van légyszi HELP! köszi!
sziasztok, elég fura kérdésem lenne. fősulis vagyok és előadást kell tartanom a motoros kultúráról. pl. miért köszönnek egymásnak? a chopperesek életérzés a motorozás, a szabadság jelképes stb. ilyen érdekes dolgokról kell beszélnem. de nem találok sehol semmilyen normális információt tud valaki nekem segíteni? Válaszotokat előre is köszönöm.
Esetleg ilyen sárvédő 2003-as modellhez (fekete, vagy fényezetlen) valakinek van eladó, vagy tud valami infót, hogy hol lehet beszerezni.
Köszi!
Én ilyet tudok:
Van egy fekete nem festettem...
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki eladó hátsó sárvédőt hornetre 07-től. Ha lehet aranysárga színűt, de jó a natúr is.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kinek milyen fordulaton van a leszabályozás? Mert én azt gyanítom, hogy nekem előbb szabályoz le mint ahogy kéne.
JG
Ha a cbr600f3-é megfelel? (PC25E)
Akkor tudok segíteni.
Gyors kérdésem lenne. 2008-as 600-as Hornetbe milyen fényszóróizzó való? 2 db H7-es?