Jövő héten mennék egy nagyobb túrára, és muszáj volt a lánc szettet cserélnem, ezért nem vártam meg az mkbikes időpontját (most már bánom) de már csak hozzájuk viszem.
16-17-18ker pécel, meg maglód-ról elég sokan viszik hozzájuk a gépeket, meg jól is dolgoznak.
Bár tudom jól hogy Bubus lenne a legjobb, de ők meg közel vannak, csak nem egyszerű idöpontot egyeztetni.
Na mind1 tanuló pénz volt
Egyszerűbb levagni a picsaba,amúgy ha van egy jó kétkezes erovago is játszhat.
Flexel meg le lehet csiszolni a csapokat az is gyorsabb.
Nincs gáz a flexel csak biztos kéz kell hozzá.
oké csak lehet elővigyázatosan is meg jóvanazúgy módon is. Egyébként a nittelővel is szét lehet szedni nem egészen 3 perc alatt. Kopik a tüske? jajj 3000 forint / 200 kinyomás.
ejj sajnálatos. Én már régóta próbálom megoldani a dolgokat saját magam, a megfizethető szerszámokat megveszem. Legutóbbi láncszett cserekor flexel vágták le a láncot, a lengőkartól kb 1-2 cm-re ugrált a gép... Mielőtt elhoztam megnéztem nem e vágott bele, szerencsére nem. Azóta vettem inkább nittelőt közösen haverral így egy csere után már meg is térült az ára. Csak akkor viszem szervízbe ha drága műszer/szerszám kell hozzá, vagy nem érzek a feladathoz megfelelő tudást.
Sziasztok!
Mai tanulság!
1. Ne vid olyan helyre a motorodat amiről nem hallotál semmit! Főleg ahol sztár szerelőket alkalmaznak
2. Ha úgy viszem el a motort hogy a tisztasägába nem lehet belekötni, akkor elvárnám hogy az olajos trutyis kéz meg egyébb undormányokat eltüntessék!
3. Lánc szet cserekor hogy a bubánatba lehetet szétkaristolni a felnit? A k...a any.. a hozzáértő senkiházinak!!!!!
4. Soha többet "märka szervíz" nem honda hanem suzuki!!!!! 17ker
Hááát én nem nagyon látok eltérést
Viszont a láncon megtaláltam azt a 2 szemet ami úgy beált mint a cővek , satúba befogtam, de elég nehezen mozgot úgy is
16-17-18ker pécel, meg maglód-ról elég sokan viszik hozzájuk a gépeket, meg jól is dolgoznak.
Bár tudom jól hogy Bubus lenne a legjobb, de ők meg közel vannak, csak nem egyszerű idöpontot egyeztetni.
Na mind1 tanuló pénz volt
A poén hogy kb 30-35 év körüli szerelő volt
Flexel meg le lehet csiszolni a csapokat az is gyorsabb.
Nincs gáz a flexel csak biztos kéz kell hozzá.
Én tudom milyen figyelmes és lelkiismeretes gyerekek kerülnek ki a márkaszervizekhez, osztálytársaim voltak. Inkább nem vinném oda a motoromat
Gyári csati, gyújtásra kötve
Mai tanulság!
1. Ne vid olyan helyre a motorodat amiről nem hallotál semmit! Főleg ahol sztár szerelőket alkalmaznak
2. Ha úgy viszem el a motort hogy a tisztasägába nem lehet belekötni, akkor elvárnám hogy az olajos trutyis kéz meg egyébb undormányokat eltüntessék!
3. Lánc szet cserekor hogy a bubánatba lehetet szétkaristolni a felnit? A k...a any.. a hozzáértő senkiházinak!!!!!
4. Soha többet "märka szervíz" nem honda hanem suzuki!!!!! 17ker
De legalább jó volt ma gurulni
Elmult a rángatás
Benne van a biztis is plusz 2 kimenetes.