Nekem csak PC41-em volt. A PC41 már injektoros, modernebb külsőre és műszakilag is. Egy kicsit erősebb is, a teljesítményleadása barátságos, alul is húz szépen. Nagyon szerettem.
Szerintem sokkal szebb is mint az elődje, de ez ugye szubjektív dolog.
Előrelepés a régihez képest, vagy nem igazán? A PC 36 legendásan jó és tartós. PC 41-es tulajjal még nem beszélgettem, a CB 650F-röl meg még annyit sem tudok, egyszer olvastam róla egy cikket amikor megjelentek. Még az utakon sem nagyon látok. Mondjuk ez utóbbi árban már kicsit túl lenne a célon.
Sziasztok. Egy Hornet vásárlásán töröm a fejem. Vannak kinézett konkrét darabok is. Egy valamit nem tudok könnyen eldönteni. PC 36 vagy PC 41 legyen? Ha jól gondolom, a PC 41 már befecskendezős, más komoly műszaki különbség mi van köztük? Váz és futómü megegyezik a 2005/2006-os PC 36-al?
No igen , csak tudod ha az a pénz nem a főnökök horribilis fizetésére menne, hanem elszívókra pl. akkor egészségesebb környezetben dolgozhatnál! De helyettetek senki nem fog gondolkodni, és reklamálni.
Hornet mindenféle alkatrészei eladók 98tól 06-ig.Nem csak ami a képeken látható.Blokkok és alkatrészei,elektromos cuccok,kerekek stb.Csak tel.smst üzenetet nem figyelem.70 3179083.
Egy közlekedési vállalatnál, szándékosan nem nevezem meg!
Villamossági szerelő és klima karbantartó vagyok ott.
Szagoljuk a mühelyben pöfékelő pár száz buszt
Meg a fényező által csiszolt glettet meg a festéket.
Természetesen ha bent ellenörzés van, akkor 1db busz se ketyeg na meg munka se folyik
a hallás tipikusan az a dolog amit magadtól sosem veszel észre ha romlik, csak mások baszogatnak egyre sűrűbben hogy miért nem hallod amit mondanak.... Előbb utóbb minden motoros eljut oda hogy előnyben részesíti majd a csendes(ebb) haladást a feltünési viszketekséggel szemben, és ne gyertek azzal hogy "jobban meghallanak az autósok" mert nem ezért raktátok fel a kiput...
A szemem már romlott eleget a 8 év éjszakai meló miatt!
A hallásom még hibátlan =re, de attól jobban tartok, hogy a cégnél elkapok valamit
Az elmúlt másfél évben 6 kollégám lett rákos, és az egyiknek már csak 2 hónapja van hátra
Nem hiába menekülnek onnan, már nekem is érik a váltás....
Vigyázz a hallásodra mert hosszútávon alattomosan lassan észrevehetően károsodik, és nem visszafordítható! Mióta dolgozok mindig zajos környezetben melóztam, de számottevően nem romlott a hallásom mert vigyázok rá. Viszont van több kollégám akinek már komoly problémái adódtak emiatt mert nem használták megfelelően a védőfelszerelést. Elvigyoroghatunk ezen de 20 év múlva bánni fogja aki siketfajd...
"Húzzad neki" jelzéseket én is szoktam kapni
Pénteken Dány-tól hazáig killer nélkül jöttem haza, és a kis iskolások már határotott mozdulattal kértek hogy tekerjem neki
Aztán még aznap este Budán az alagútban te jó ég hogy szólt
Füldugó kötelező
Köszi szépen a válaszokat. A videó alapján a Mivv meggyőzött, de keresgélek, aztán lesz, ami lesz. A Mivv Suono az milyen? Gondolom az méregdrága. A lényeg, hogy a gyári sokáig nem marad rajta. :D
Szerintem sokkal szebb is mint az elődje, de ez ugye szubjektív dolog.