Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak PC41-em volt. A PC41 már injektoros, modernebb külsőre és műszakilag is. Egy kicsit erősebb is, a teljesítményleadása barátságos, alul is húz szépen. Nagyon szerettem.
Szerintem sokkal szebb is mint az elődje, de ez ugye szubjektív dolog.
Előrelepés a régihez képest, vagy nem igazán? A PC 36 legendásan jó és tartós. PC 41-es tulajjal még nem beszélgettem, a CB 650F-röl meg még annyit sem tudok, egyszer olvastam róla egy cikket amikor megjelentek. Még az utakon sem nagyon látok. Mondjuk ez utóbbi árban már kicsit túl lenne a célon.
nem-nem. Teljesen új alapokon nyugszik a PC41. Új váz, blokk, váltó, futómű.
Sziasztok. Egy Hornet vásárlásán töröm a fejem. Vannak kinézett konkrét darabok is. Egy valamit nem tudok könnyen eldönteni. PC 36 vagy PC 41 legyen? Ha jól gondolom, a PC 41 már befecskendezős, más komoly műszaki különbség mi van köztük? Váz és futómü megegyezik a 2005/2006-os PC 36-al?
sose értettem miért hirdet valaki valamit, úgy hogy le se mossa.......
http://www.jofogas.hu/pest/Honda_Hornet_600_DPM_kipufogo_48290009.htm?first=1
No igen , csak tudod ha az a pénz nem a főnökök horribilis fizetésére menne, hanem elszívókra pl. akkor egészségesebb környezetben dolgozhatnál! De helyettetek senki nem fog gondolkodni, és reklamálni.
""Húzzad neki!" csuklómozdulatot viszont annál többet."

Ilyet requestet en is kapok napi szinten... A sulis sracok kerik a tiltast allandoan!
"Egyedül te utálsz - de te sem emiatt. És ez így van jól, mert én sem kedvellek."

Nem szeretem a melegeket...
hat basz amit azok a 8-25 eves talicskak kiokadnak magukbol csak gazalarcban lenne biztonsagos.
Hornet mindenféle alkatrészei eladók 98tól 06-ig.Nem csak ami a képeken látható.Blokkok és alkatrészei,elektromos cuccok,kerekek stb.Csak tel.smst üzenetet nem figyelem.70 3179083.
Szia .A Mivv teljes kínálata elérhető féláron.Ha érdekel 703179083.udv P.
Egy közlekedési vállalatnál, szándékosan nem nevezem meg!
Villamossági szerelő és klima karbantartó vagyok ott.
Szagoljuk a mühelyben pöfékelő pár száz buszt
Meg a fényező által csiszolt glettet meg a festéket.
Természetesen ha bent ellenörzés van, akkor 1db busz se ketyeg na meg munka se folyik
a hallás tipikusan az a dolog amit magadtól sosem veszel észre ha romlik, csak mások baszogatnak egyre sűrűbben hogy miért nem hallod amit mondanak.... Előbb utóbb minden motoros eljut oda hogy előnyben részesíti majd a csendes(ebb) haladást a feltünési viszketekséggel szemben, és ne gyertek azzal hogy "jobban meghallanak az autósok" mert nem ezért raktátok fel a kiput...
Hú B+ ehhez képest a siketfajd kifutó! Munkavédelem orvosi ellátás stb
Te jó ég, baszki, hol dolgozol, mivel foglalkozol?
A szemem már romlott eleget a 8 év éjszakai meló miatt!
A hallásom még hibátlan =re, de attól jobban tartok, hogy a cégnél elkapok valamit
Az elmúlt másfél évben 6 kollégám lett rákos, és az egyiknek már csak 2 hónapja van hátra
Nem hiába menekülnek onnan, már nekem is érik a váltás....
Vigyázz a hallásodra mert hosszútávon alattomosan lassan észrevehetően károsodik, és nem visszafordítható! Mióta dolgozok mindig zajos környezetben melóztam, de számottevően nem romlott a hallásom mert vigyázok rá. Viszont van több kollégám akinek már komoly problémái adódtak emiatt mert nem használták megfelelően a védőfelszerelést. Elvigyoroghatunk ezen de 20 év múlva bánni fogja aki siketfajd...
Tudom tudom
Kéznél volt egy csavarhúzó
Meg az alpin füldugóval simán birható volt az a 60km

De azóta már vissza raktam
Ugyehogyugye?!
De... killer... nélkül?! Te ááááállat!
"Húzzad neki" jelzéseket én is szoktam kapni
Pénteken Dány-tól hazáig killer nélkül jöttem haza, és a kis iskolások már határotott mozdulattal kértek hogy tekerjem neki
Aztán még aznap este Budán az alagútban te jó ég hogy szólt
Füldugó kötelező
http://www.bazismotor.eu/shop/...
nagyon szép hangja van cbr600-on,én ezt használom
Köszi szépen a válaszokat. A videó alapján a Mivv meggyőzött, de keresgélek, aztán lesz, ami lesz. A Mivv Suono az milyen? Gondolom az méregdrága. A lényeg, hogy a gyári sokáig nem marad rajta. :D