Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van. Ugyanaz, mint amit a 900-as hornetre raktak. Új ára ca. 30 ropi, de az ebay-en találsz olcsóbban.
Van amugy olyan, hogy gyari plexi a 2003-as naked Hornet-hez? Mennyibe fajhat?
Szia!

Én a karasnában vettem, nem drága cucc. Kaptam hozzá ajándék kulcstartót:-D
A bubis racing plexi mennyire terelni jól a szelet a sisak fölé? 185 cm magas vagyok. B.Antal! A te motorodon milyen plexi van? Árban jónak tűnik a 15e, de tutira akarok menni. A másik kérdés, hogy sw-motech alu-rack a jobb/stabilabb két sisakos dobozhoz vagy a givi 162fz konzol?
Köszi, én is ezt találtam a neten. Akkor Hiflo lesz.
Honda kereskedes, ~3eft /db.
Sziasztok. Hatso labtarto gumi keresek. Van tippetek hogy merre keresgeljek. A moci 2004 es
SZia!

Touring plexit a GIV gyártott, de már nincs a palettájukon. Ha jól emlékszem az MRA gyárt még ilyet. Nekik talán van magasító is.
Bubis pelxi is létezik hozzá, ezt a Bodystyle gyártja, ebay, kb 15e Ft.
Gyart a Hiflo legszurot is. Nekem az van bent es elegedett vagyok vele.
Van esetleg valamilyen tuti tippetek (mint olajnál a Motul 5100), hogy milyen levegőszűrőt érdemes tenni a PC36-ba (márka, típus)?
Nem sport szűrőre gondolok, hanem simára.

Köszi!
2000-tol
Hat nem egeszen olajhuto mert az a nagy sv-n van, ennel van hogy olajfuto mert a viz ugye joval hamarabb melegszik.

Olajfutohuto
Azt hiszem azota van rajta hogy 17es az elso kerek, nem tudom pontosan melyik evjarat.
Jaa olajhűtő azaz a víz hűti az olajat is cbr-emen van de a horneten nincs vagy csak nem figyeltem
Amibe tekered be az olajszurot, hengeralku cucc, viz is van rakotve.
Hőcserélő?!?!
Sziasztok!
Keresnék Honda CB 600 F 2004' kiadású motoromhoz komplett műszerfalat!!!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Hi!

Itt arulnak doboztartot:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Üdv! Új vagyok még itt. Nemrég vettem egy 2002-es CB600S hornetet. Tudtok esetleg touring plexit hozzá valahol a neten, vagy akár egy pleximagasítót? Mivel 2 évig gyártották (ha jól tudom) nem igazán akadok rá ilyesmire - hiába...rég volt már 2002. Valamint érdekelne még hozzá givi/kappa topcase tartó konzol+platni+doboz (2 sisakos dobozt szeretnék hozzá). Valamint fokozatkijelzőt is keresek hozzá, mert elég friss még a motorozás élménye ebben a kategóriában (viszont kérdéses, hogy fejidomos hornetre azt hova lehet felszerelni? :) A segítséget előre is köszönöm!
Szia.Van muszerfalam es lampam is.Ha erdekel 703179083.udv P.
ettől függetlenül ki kell próbálni az 50-es olajat, és ha jobb vele akkor egyértelmű hogy olyat kell bele rakni.
Ne hasonlíts egy motort egy autóhoz. Az sv-ben 9es gyertya van és abban az olaj akkor melegedett el amikor tartósan 105fok körül volt a víz. Nincs hőcserélője.
A hornet innen már jobb, mert van hőcserélője és az olaj sem melegedhet nagyon 100fok fölé. Tehát nem gondolom hogy a hornet elhevítené az olajat.
Sziasztok!

2004-es CB600 Hornethez keresek jó állapotú műszerfalat (KM óra és fordulatszámmérő, visszajelzők) és első lámpát!!!

Előre is köszi!!
Nem feltetlen az van,hogy az olajat gyilkolja es az lesz rossz. Inkabb az lehet, hogy a melegedestol az olaj elkezd higulni es a hig olaj nem ken kelloen. Aztan mikor visszahul a motor, az olaj is viszkozusabb lesz es ujra jobban ken megint.

Azzal nem ertek feltetlen egyet, hogy a Hornet motorja nem melegedos. Nyaron majd leeg a labam, meg dugoban azert hamar felmegy a hutoviz 3/4re nyaron...

Meg 8-as hoerteku a gyertyaja is, ami megint csak meleg motorra utal, mert mondjuk a kocsibab 5-os 6-os az alap jellemzoen. Meg az 1.6-os 160LEs VTi Civicben is csak 7-es a gyertya hoerteke...
Mindenkinek nagyon köszi a válaszokat! Ez az olaj téma mindig nagy hullámokat vet.

Belement a Shell Advance Ultra 4T 10w-40. Eddig csak nagyon keveset mentem vele (kb. 15km), eddig semmi különöset nem tapasztalok. A motor hangja nem lett hangosabb mint eddig, a váltó is szépen kapcsolható.
Majd megírom, hogy hosszabb távon mi a helyzet.

Motul 5100 tapasztalatom egyelőre nincs, de jövőre ígérem, én is azt teszek bele!