A bubis racing plexi mennyire terelni jól a szelet a sisak fölé? 185 cm magas vagyok. B.Antal! A te motorodon milyen plexi van? Árban jónak tűnik a 15e, de tutira akarok menni. A másik kérdés, hogy sw-motech alu-rack a jobb/stabilabb két sisakos dobozhoz vagy a givi 162fz konzol?
Touring plexit a GIV gyártott, de már nincs a palettájukon. Ha jól emlékszem az MRA gyárt még ilyet. Nekik talán van magasító is.
Bubis pelxi is létezik hozzá, ezt a Bodystyle gyártja, ebay, kb 15e Ft.
Van esetleg valamilyen tuti tippetek (mint olajnál a Motul 5100), hogy milyen levegőszűrőt érdemes tenni a PC36-ba (márka, típus)?
Nem sport szűrőre gondolok, hanem simára.
Üdv! Új vagyok még itt. Nemrég vettem egy 2002-es CB600S hornetet. Tudtok esetleg touring plexit hozzá valahol a neten, vagy akár egy pleximagasítót? Mivel 2 évig gyártották (ha jól tudom) nem igazán akadok rá ilyesmire - hiába...rég volt már 2002. Valamint érdekelne még hozzá givi/kappa topcase tartó konzol+platni+doboz (2 sisakos dobozt szeretnék hozzá). Valamint fokozatkijelzőt is keresek hozzá, mert elég friss még a motorozás élménye ebben a kategóriában (viszont kérdéses, hogy fejidomos hornetre azt hova lehet felszerelni? :) A segítséget előre is köszönöm!
Ne hasonlíts egy motort egy autóhoz. Az sv-ben 9es gyertya van és abban az olaj akkor melegedett el amikor tartósan 105fok körül volt a víz. Nincs hőcserélője.
A hornet innen már jobb, mert van hőcserélője és az olaj sem melegedhet nagyon 100fok fölé. Tehát nem gondolom hogy a hornet elhevítené az olajat.
Nem feltetlen az van,hogy az olajat gyilkolja es az lesz rossz. Inkabb az lehet, hogy a melegedestol az olaj elkezd higulni es a hig olaj nem ken kelloen. Aztan mikor visszahul a motor, az olaj is viszkozusabb lesz es ujra jobban ken megint.
Azzal nem ertek feltetlen egyet, hogy a Hornet motorja nem melegedos. Nyaron majd leeg a labam, meg dugoban azert hamar felmegy a hutoviz 3/4re nyaron...
Meg 8-as hoerteku a gyertyaja is, ami megint csak meleg motorra utal, mert mondjuk a kocsibab 5-os 6-os az alap jellemzoen. Meg az 1.6-os 160LEs VTi Civicben is csak 7-es a gyertya hoerteke...
Mindenkinek nagyon köszi a válaszokat! Ez az olaj téma mindig nagy hullámokat vet.
Belement a Shell Advance Ultra 4T 10w-40. Eddig csak nagyon keveset mentem vele (kb. 15km), eddig semmi különöset nem tapasztalok. A motor hangja nem lett hangosabb mint eddig, a váltó is szépen kapcsolható.
Majd megírom, hogy hosszabb távon mi a helyzet.
Motul 5100 tapasztalatom egyelőre nincs, de jövőre ígérem, én is azt teszek bele!
Én a karasnában vettem, nem drága cucc. Kaptam hozzá ajándék kulcstartót:-D
Touring plexit a GIV gyártott, de már nincs a palettájukon. Ha jól emlékszem az MRA gyárt még ilyet. Nekik talán van magasító is.
Bubis pelxi is létezik hozzá, ezt a Bodystyle gyártja, ebay, kb 15e Ft.
Nem sport szűrőre gondolok, hanem simára.
Köszi!
Olajfutohuto
Keresnék Honda CB 600 F 2004' kiadású motoromhoz komplett műszerfalat!!!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Itt arulnak doboztartot:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
A hornet innen már jobb, mert van hőcserélője és az olaj sem melegedhet nagyon 100fok fölé. Tehát nem gondolom hogy a hornet elhevítené az olajat.
2004-es CB600 Hornethez keresek jó állapotú műszerfalat (KM óra és fordulatszámmérő, visszajelzők) és első lámpát!!!
Előre is köszi!!
Azzal nem ertek feltetlen egyet, hogy a Hornet motorja nem melegedos. Nyaron majd leeg a labam, meg dugoban azert hamar felmegy a hutoviz 3/4re nyaron...
Meg 8-as hoerteku a gyertyaja is, ami megint csak meleg motorra utal, mert mondjuk a kocsibab 5-os 6-os az alap jellemzoen. Meg az 1.6-os 160LEs VTi Civicben is csak 7-es a gyertya hoerteke...
Belement a Shell Advance Ultra 4T 10w-40. Eddig csak nagyon keveset mentem vele (kb. 15km), eddig semmi különöset nem tapasztalok. A motor hangja nem lett hangosabb mint eddig, a váltó is szépen kapcsolható.
Majd megírom, hogy hosszabb távon mi a helyzet.
Motul 5100 tapasztalatom egyelőre nincs, de jövőre ígérem, én is azt teszek bele!