Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért isztok ha nem bírjátok??!! Hozzátok el nekem inkább!
Az a legjobb nekem sem!
Érdekes, nekem sem tűnt fel a hiányzó nem :P
Naaa lássaaa
a továbbiakban ha ma félrebeszélnél, ráfogjuk hogy fáradt zombi vagy
Igen tényleg tehát: a tököm aki szétcseszné a gyárit arról nem beszélve mennyivel egyszerűbb és olcsóbb izzót cserélni, ráadásul nekem pecielle bejön a dárózs első osztott fényszórója.
Én végre kialudtam magam, meg 1hét után ma motoroztam is

Ezt irtad! : én mokolnám a gyárit.....,
Én erre gondoltam: én NEM moiolnám a gyárit......
Na igazam van vagy sem??**
Annó volt itt egy felhasználó "kenlory" ő ledeket rakot az első lámpába, meg mutatót egy olyan képet amin a sötét kertbe felkapcsolja a világitást....
Szép fénye volt, Deeee!!!!!
Ha este egy olyan helyen mész ahol van szembe forgalom, vizes az út, van köz tér világitás akkor te az utból semmit nem látsz, de téged látni fognak.
Ellenben egy jó minőségű izzóval még látod is az útatt!!
U.i kenlory mivel stabilizátort nem épített be, ezáltal havi szinten cserélgette a ledeket amik nem is voltak olcsóak
Bocs nem tudok 4óra alvással bacott nehéz komolyan zombi vagyok fingom nincs miről beszélsz.
az anyám kenyerit
Háát olvassa már el ken hogy mi is volt az 1. Hsz.a
És értelmezze
Aztán válaszoljá
Szia, köszönöm a választ!
Szerintem maradok én is a halogénnél, úgy sem akarok nagyon babrálni vele.
A night breakerről jókat hallottam, illetve a GE-nek van még hasonlóan promotált izzója, ezzek közül fogok választani.
Azt sajnos nem tudom, hogy lehet-e jobb egy nem ledes rendszerben a led-es izzó, viszont az tény, hogy ugyan olyan áramfelvétellel kb 10x erősebb fényt kellene adnia, ami viszont nem szórt fény... hát jó kérdés.

Közben olvasgattam az előző izzó témájú bejegyzéseket, és írnak mindent h4-től H8-ig PC36-hoz :)
Az indexes kérdésemre megtaláltam a választ, ha mást is érdekel azt írják, hogy kell bele egy plusz relé (indexenként) azért, hogy a gyári áramfelvétel megmaradjon és a megfelelő sebességel villogjon az index. A relé miatt -ha jól értem- az akksi terhelése nem csökken, én emiatt gondolkodtam rajta.
Mit bammeg mit sisakot?
NEM hagytál ki valamit?

Szia Pocses
Hát... én mókolnám át a gyárit teljesen felesleges.
Szia! 03-tól 06-ig a hornetbe H11 izzó való!
Én nem tudom elképzelni h egy nem ledes lámpába a ledes techníka jobb lenne annál amit beleterveztek. Én Osram night breaker-t használok és nagyon jó!!!
De ha te ledesiteni akarod akkor ne valami kinai vackot vegyél!
Sziasztok!

Szeretnék segítséget / véleményt kérni 2003-as 600-as hornet világításhoz.
Tervezek új izzókat venni előre, de már egyszer lukra futottam, mert H7-est rendeltem (ezt ajánlotta a motorhoz az online oldal) de kiderült hogy H11-es megy az enyémbe. (Ez változó?? Azt gondolnám nem.)

Egyben gondolkodom azon, hogy LED-es izzót válasszak, viszont úgy tudom ilyenkor kell hozzá venni fesz-szabályzót, vagy egyéb kütyüt. Tudnátok abban segíteni, hogy ez hogy megy? Ha elöl LED-re váltok, akkor hátul is kell-e? Indexek is egy rendszeren vannak vele esetleg?
Ha tudtok linket, ahol lehet kapni ilyesmit azt is megköszönném.

Előre is köszi!
Sziasztok!
Lenne 2 db eladó Honda CB 900 F (Hornet) bukógombám. Ősszel vettem 22.000.- Ft-ért, de most bukócsőre cseréltem, így eladnám.
Az ára 20.000.- Ft.
600-as Hornetre nem jó.
Van hozzá sárvédőm is és undertail is, Illetve fokozatkijelzőm is!
Mailban küldök képeket és infót!

basi2(kukac)citromail.hu
2003 Pc36, tudsz esetleg?
Milyen evjárathoz kellene az undertail és sárvédő?
Köszi, közben megoldódott a műszaki!
Sziasztok. Tudnátok nekem ajánlani egy korrekt szerelőt Debrecenben? Cb600f 2007 utánihoz.
Sziasztok, valaki van köztetek esetleg aki tud kiegészítőkről... sárvédő , undertail, fokozat kijelző, bukócső ilyenek? e-bay rendelésekről mi a tapasztalat?
jelcsa esetleg ilyenek nincsenek elfekvőben?
General Mechatronics köridőmérő eladó. 12 ezer Ft.
+36701985992 számon vagyok elérhető.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hornet bontott és új alkatrészek eladók,nem csak ami a képeken látható.Motoralkatrészek,tankok,felnik,kezelőszervek stb.Csak tel.smst üzenetet nem figyelem.70 3179083.
Ha Paks vonzáskörzetnek számít, gyere