Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki nem tudja véletlenül, hogy pontosan mennyi olaj van akkor a blokkban mikor az olaj szint ellenőrző pálcán minimumnál áll a szint?
Mivan?
Ennyi zagyvaságot összehordani egy kommentben...
Majd ha elég sütnivaló fog a rendelkezésedre állni akkor tudni fogod, hogy szépen mondjam. Ha lesz valamikor olyan!!
En nem vagyok fostos; nem en aggodok a kipuff miatt...

A tesomnak is megmondom, hogy hulye, ha az. Szerintem nem jo atesni a lo tuloldalara sem. Volt sok nagymagyar haverom, aki szerint mi vagyunk a kivalasztott isteni nep. Aztan osszefutottunk a kinai boltban, ahol szamla nelkul vasarolt, meg atverte a haverjait, stb. Nem attol lesz valaki jo magyar, hogy magasztalja magat es a hazajat es fikazza a nyugatiakat.

A keseru valosag az, hogy a magyarok irigyek egymasra, iskolazatlanok es ott ugyeskednek, ahol lehet. Sajnos keves a kivetel.

En nem akarok olyan rendszerben elni, ahol nem lehet elmondani a velemenyem, kritikam.
én meg 7kor már bemelegitettem egy költöztetésel
Na majd du-n belehuzok
en mar 7-kor motoron voltam RATYIK!
Borús idö van! De 13:30kor gyülekezö gödöllőn
RATYI aki ma nem ül nyeregbe
Uzenofalon nem volt meg idojaras jelentes, nem tudom milyen ido van nalunk :D
Modern felfogású, rugalmas, laza és jó fej vagyok sokmindenben. De vannak dolgok, amelyekben egyszerűen nincs tréfa és nincs kompromisszum: Isten, Haza Család. Ezekkel nem babrálunk. Elmondhatsz emiatt akárminek.

Világmegváltás OFF, reggeli és nyeregbe!
Buzi, aki ma nem ül motorra!
Hat ha az jobb kor amiven ezert lecsuknak akkor erdekes a gondolkodas modod
Nos... csak te gondolod, hogy "fostos, gyava szarok vagyunk". A magad nevében beszélhetsz, de ne általánosíts. Én nem érzem magam annak, és úgy általában a honfitársaimat sem. Sőt! Közlöm veled, hogy Európában a magyar egy nagyon is tökös nemzetnek számít.

Azt meg soha nem értettem és nem is akarom megérteni, hogy magyarként hogyan lehet szidni a magyart. Olyan, mintha a testvéredet küldenéd el a jó k*rva anyjába. Ha érted... Egy jobb korban ezért lecsuknának hazaárulásért, de minimum jól elpicsáznának.
Stipi-stopi fokozatkijelző!!!
Sziasztok, a héten eladtam a szeretett pc41-met, de egy két extra dolog maradt nálam. Ha valakit érdekel az árakon nem fogunk összeveszni.
Prop Tech fokozatkijelző, Puig plexi minden tartozékával, karcmentes, gyári hátsó sárvédő láncvédővel. j.balogh84@gmail.com
Meg tudom erősíteni. Nekem is kint kopott el. Indulás előtt még bőven jó volt. Rendőrbácsi 150-200 € bírságot emlegetett és csak a jófejségén meg a beszélőkémen múlott, hogy nem vette le a rendszámot...
Szia nekem van egy gyári nem utángyártott, csak fekete. Ha érdekel itt az email címem: j.balogh84@gmail.com
Hmm,mikor elindult még nem volt kopott.
Saját szememmel láttam hogy a yard ugyan megbüntette a gsxr-es srácot rendszámra lógó táskarögzítő miatt 25-re és rátért a 25 cm-es csőre ami dob helyett volt fenn,németül magyaráz,delikvens pingvinezik és elég holtponton volt a vita mikor szerencséjére egy méghangosabb ducati jött le a lavamündi szerpentinről osztrák rendszámmal.
Én még nem láttam rendőrt olyan gyorsan startolni motoros után.
Szóval nem csak olyan városi legenda,tényleg harapnak rá,egy szerencse van,kevés a rendőr reletíve az utakon,de én nem kockáztatom a túra költségvetését egy hangos dob miatt.
Valami ilyesmire gondoltam en is... :)

Tegnap lattam egy szep CBR600F-et, De azert nem oltoztetem fel a Hornetet...inkabb eladom. :)
Igen, van ilyen, de nem ez a jellemzo. Eleve ki megy kopott gumival kulfoldre turazni? Itthon sem mesz nagyon kopott gumival, mert eletveszelyes.

Szerintem azert sok mulik azon, hogy milyen az osszbenyomas, meg a motor stilusa. Ha szakadt a motor is, meg az ember is, akkor sztem nagyobb az esely arra, hogy kotozkodnek. Egyebkent, ha normalis a hangvetel, akkor nem gondolom, hogy problemaznanak.
Mondjuk van példa rá hogy forgalmi elvesz,telepre beszállít,120 euro büntetés és a motor nem mozdul míg vagy tréleren vagy saját dobbal tud hazamenni,persze szállítás és tárolás euroban fizetve.
Ugyanez megjátszva ausztriában rendőr szerint kopott gumi miatt,majd postán vitorlázott a forgalmi vissza egy birság kíséretében.
Ez nem offroad motor :D
Nem értem mi a gond, ez pont gyári...
az a lenyege hogy veletlenul se legyen olyan a motor ahogy a gyarbol kijon. Aki sportmotort vesz lecsupaszitja, aki nakedet az meg raaggat ilyen muanyagokat...
NIncsen, de felnek, hogy fennakad valahol, aztan perec. Jol nez ki, de azon kivul van ennek barmi ertelme?
Yepp. Kinek mi, az üléspúp nem érdekel annyira. :D