ha csak elsot cserelsz mindenkeppen a hatsohoz hasonlot vennek (tura, sport stb), akar mintaban is. Revolutionmotor-t ajanlom, szigethalmon van, fel is tudjak ott szerelni ha kered csak elore kell jelezni es a szervizbe viszi a gumit.
Hornetre (2004) szeretnék új gumit venni előre.
Több helyen néztem, és több típust, kérdésem, Bp-en vagy környékén merre induljak el, milyen gumit ajánlotok?
Én pedig 2004-es Hornetet keresek. Mennyi lehet a reális ára egy nem túl leharcolt példánynak? Illetve mennyibe fájna egy magyarországi üzembe helyezés? Elég kezdő vagyok/leszek, úgyhogy előre is sorry a muja kérdésekért.
Lehet hogy elkérnek ennyit érte, kérdés hogy kereslet mennyire van rá. Én személy szerint nem akarnék
- hamisítványt venni
- amit aztán még alakítanom is kell
- persze a műszaki vizsgán még így sem fog átmenni
- és még a szemfüles fakabáttól is retteghetek nehogy eszébe jusson az E jelzést keresni rajta.
Persze kinek mi, ez csak az én álláspontom.
Ha ezt komolyan gondolod, akkor meg kell, hogy kövesselek: nem sumákolsz, "csak" tájékozatlan vagy.
És akkor ez most egy kicsit fájni fog: az eredetit úgy írják, hogy Leo Vince. E-vel a végén, nem pedig i-vel. Szóval a tied nem eredeti. Erre próbáltam célozni eddig is.
Na ja. Szerintem egy "elegánsan" elhagyott utolsó betű helyett az lett volna korrekt ha a kolléga egyértelműen leírja hogy nem eredeti a dob. Ez így sumákolás.
Ráadásul tényleg idétlenül nagy, jócskán túlnyúlik a motoron. A helyében én is megválnék tőle. De egy ezresnél többet nem volna pofám kérni érte.
K*rva hamisítványok.
Amúgy milyen dob ez tulajdonképpen? Azt írod "leo vinc". OK lehet, hogy elírtad. Vagy mégis szándékosan maradt le az utolsó betű? Merthogy a képen lévő dob márkajelzésén meg "Leo Vinci" olvasható. A gyárban is elírták volna?
Azt néztem de nem találtam szerviz elérhetőséget, ott van a szerviz is?
Köszönöm a gyors (intergalaktikus) választ:-D
Hornetre (2004) szeretnék új gumit venni előre.
Több helyen néztem, és több típust, kérdésem, Bp-en vagy környékén merre induljak el, milyen gumit ajánlotok?
Köszönöm a válaszokat!
Zoli
Én pedig 2004-es Hornetet keresek. Mennyi lehet a reális ára egy nem túl leharcolt példánynak? Illetve mennyibe fájna egy magyarországi üzembe helyezés? Elég kezdő vagyok/leszek, úgyhogy előre is sorry a muja kérdésekért.
Köszi és üdv
Ez a 703 oldal az eljétől a végéig egy vicc
- hamisítványt venni
- amit aztán még alakítanom is kell
- persze a műszaki vizsgán még így sem fog átmenni
- és még a szemfüles fakabáttól is retteghetek nehogy eszébe jusson az E jelzést keresni rajta.
Persze kinek mi, ez csak az én álláspontom.
És akkor ez most egy kicsit fájni fog: az eredetit úgy írják, hogy Leo Vince. E-vel a végén, nem pedig i-vel. Szóval a tied nem eredeti. Erre próbáltam célozni eddig is.
Ráadásul tényleg idétlenül nagy, jócskán túlnyúlik a motoron. A helyében én is megválnék tőle. De egy ezresnél többet nem volna pofám kérni érte.
K*rva hamisítványok.
Őszintén. Mi ez? Valami kínai Leo Vince utánzat?