Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyarországi üzembehelyezésre (névre írással együtt) kb. 120 ezret számolj. Ha magyart veszel akkor kb 60 ezer az átíratás.
az egy kicsit arebb van, nem az ove de ismerik egymast, ha kered odaviszi a gumit es ott felszerelik.
Szia!

Azt néztem de nem találtam szerviz elérhetőséget, ott van a szerviz is?

Köszönöm a gyors (intergalaktikus) választ:-D
ha csak elsot cserelsz mindenkeppen a hatsohoz hasonlot vennek (tura, sport stb), akar mintaban is. Revolutionmotor-t ajanlom, szigethalmon van, fel is tudjak ott szerelni ha kered csak elore kell jelezni es a szervizbe viszi a gumit.
Köszi!
Sziasztok!

Hornetre (2004) szeretnék új gumit venni előre.
Több helyen néztem, és több típust, kérdésem, Bp-en vagy környékén merre induljak el, milyen gumit ajánlotok?

Köszönöm a válaszokat!

Zoli
650-700 korul van motor, 32 a regado, 12 korul a vizsga, 17 az eredetvizsga, 6 a forgalmi, a biztositas meg ami kijon.
Sziasztok!

Én pedig 2004-es Hornetet keresek. Mennyi lehet a reális ára egy nem túl leharcolt példánynak? Illetve mennyibe fájna egy magyarországi üzembe helyezés? Elég kezdő vagyok/leszek, úgyhogy előre is sorry a muja kérdésekért.

Köszi és üdv
2004-es Hornethez keresek hátsó doboztartó konzolt platnival, dobozzal kedvező áron, akár használtan. A segítséget előre is köszönöm!

Ez a 703 oldal az eljétől a végéig egy vicc
Haggyukmá... Voltál te már műszaki vizsgán?
Lehet hogy elkérnek ennyit érte, kérdés hogy kereslet mennyire van rá. Én személy szerint nem akarnék
- hamisítványt venni
- amit aztán még alakítanom is kell
- persze a műszaki vizsgán még így sem fog átmenni
- és még a szemfüles fakabáttól is retteghetek nehogy eszébe jusson az E jelzést keresni rajta.
Persze kinek mi, ez csak az én álláspontom.
20-30-at siman elkernek noname dobokert is. Rovidebbre vagni meg nem lenne nagy dolog ha csak ez zavar.
Milenne az ara?
Az fasza ezt kicsit benéztem nem akartam sumákolni kössz a felvilágosítást! Egyébként egy ilyen koppincs dob mennyit ér?
Ha ezt komolyan gondolod, akkor meg kell, hogy kövesselek: nem sumákolsz, "csak" tájékozatlan vagy.
És akkor ez most egy kicsit fájni fog: az eredetit úgy írják, hogy Leo Vince. E-vel a végén, nem pedig i-vel. Szóval a tied nem eredeti. Erre próbáltam célozni eddig is.
Egyébként a dob eredeti az i lemaradt a leírásból!
Na ja. Szerintem egy "elegánsan" elhagyott utolsó betű helyett az lett volna korrekt ha a kolléga egyértelműen leírja hogy nem eredeti a dob. Ez így sumákolás.
Ráadásul tényleg idétlenül nagy, jócskán túlnyúlik a motoron. A helyében én is megválnék tőle. De egy ezresnél többet nem volna pofám kérni érte.
K*rva hamisítványok.
Írta, hogy nincs E
Amúgy milyen dob ez tulajdonképpen? Azt írod "leo vinc". OK lehet, hogy elírtad. Vagy mégis szándékosan maradt le az utolsó betű? Merthogy a képen lévő dob márkajelzésén meg "Leo Vinci" olvasható. A gyárban is elírták volna?

Őszintén. Mi ez? Valami kínai Leo Vince utánzat?
Most vettem egyet jó árba! Már csak eladó nem cserélem!
Kar h nincs E. :(
Adatlapomon van emailcimem. Dobj egy levelet es ott leirom.