Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első lámpába felejtsd el a ledet. Azért is mert a lámpatest alkalmatlan a fogadására és a fényének a helyes szórására, másrészt azért mert nem elég nagy teljesítményűek még. Általában csak ködlámpába szokták rakni a H7-es változatot.

Első lámpába az OSRAM NightBreaker halogént ajánlom.
Nekem ilyen van a hátsó izzók helyén:
http://www.ebay.com/itm/2x-DC1...

Sokkal jobb fénye van mint a mezei izzónak. A féklámpa rész cree led-es, fékezéskor az világít nagyobb erővel. Sima helyzetben pedig a körbe rakott smd ledek világítanak és a cree is csak kisebb fényerővel. Patika a cucc.
Így gondolom én is, a halogén a legjobb.
Bár ha jobban belegondolok nem sok mindent tudnék kicserélni ami nem halogén
Csak már mindenhol azt látni hogy led és led...
Vettem pár félét, de csak a rendszámvilágításom ledes szofita a többi nem. Én nem leltem olyan ledes izzóra, ami megközelítené a halogén fényerejét. Irányjelzőket is vettem, mindig a legjobbnak ítéltet. A 21W-os izzó fényét meg sem közelíti, így 3 garnitúra után feladtam, még mielőtt lámpaboltot kellene nyitnom. :(
Valaki vett (használ) már kínai led izzót (eBay)?
Milyen a fényere, élettartama?
Persze most nem csak a motor használatra gondolok hanem autóra is.
Igazából nem nagyon nézegettem ilyen kiegésziőket mert rajt van mindent igy nem tudom
Igy vettem ezekkel az extrákkal :-D
Yamaha27. Azt a fejidomot te raktad rá vagy már így vetted? :) Nem tudod hol lehet ilyet kapni?
okés köszi
marmint 7000 huf
igen a 2003+ -ra, az elottire dragabb ha jol emlekszem 7 korul van.
Honda motor kereskedesben erdeklodnek,~ 10 euro az ara.
Autopályán is megállta nálam a helyét egy huzamba 856 km Németország jo kis mocik hornetek;-)
Sziasztok szükségem lenne egy láncvezető csúszkára elkopott már a gumi és szeretném cserélni de sehol nem találok hozzá hol lehet beszerezni?
Köszi!
Akkor már 60 ezer lesz!
Szombat délután mehetsz. Bp. felöl, Kalocsa előtt ipari park felé jobbra, majd a reptér előtt szintén jobbra(amikor látod már a fénysorompót). Fatelepnél balra. Ha kapunyitás előtt érsz, a második tűzcsapnál balra(de akkor pár száz méter földút). Utána a kifutópályán megint délre. Szuper csapat. Minden kulturáltan viselkedő, védőfelszerelést hordó motorost szívesen látnak. Ha van egy ezresed, azt oda lehet adni, a nagyon tehetséges Laczkó Máté támogatására.
https://www.facebook.com/Lacko...
Reptérbeton, a gumit nagyon eszi.
Egy használt motoron, aminek (valószínűleg) nem ismered a múltját, sok javítandó, cserélendő dolog lehet. Ha ravasz volt az eladó, éppen nagyszerviz előtt adott túl rajta.
Szerintem mindenekelőtt keríts egy megbízható szerelőt és nézesd át, hogy képbe kerülj az állapotával. Majd fontossági sorrendben (első a biztonság!) és pénztárcától függő sebességgel hozasd rendbe a dolgokat.
Hirdesd tavasszal ,és ha meglesz addigra a kicsike akkor meg is veszem hozzá!
Az indulásra nem tippelnék mert bármi lehet, de a zörgés lehet a vezérműlánc miatt. Amíg fel nem épül az olajnyomás normálisan a láncfeszítő nem feszíti rendesen a vezérműláncot és annak van 1 érdekes zörgő hangja. De ez csak 1 tipp. Milyen olajat használsz?
Sziasztok!

Nem találtam 900 as fórumot,hátha van itt köztetek nagy tesó tulaj,akit érdekelhet sportkipufogó!

http://olx.hu/hirdetes/hornet-...

Keressetek bátran!
Helo! most vettem egy hornet-ot.de sajnos már van is vele problémám... kb.10 fok alatt egyszerűen nembirom begyujtani...hajtsa hajtsa de semmi...ahogy van az a 15-16 fok egyre indul.kicsit zörög egy 3-4 másodpercig,aztan már minden ok..milehet a gond?! :( előre is köszönöm :)
Kalo-ring hogy működik? Nem nagyon találtam róla infot? Mennyire eszi a gumit?
Alapvetően a Hornet asszonykám paripája. Ö mindig killerrel jár, csak Kalocsán szoktam neki kivenni, ha lenyom néhány kőrt a Kaloringen. Viszont én is szoktam vele menni, annyira szeretem, hogy időröl-időre elkötöm egy karikára. Teljesen egyetértek Veled. Szezonon kívül megállnak az emberek az utcán, akkorát szól killer nélkül. Ezért csak szezonban szoktam kivenni, mert akkor megszokottabb a motorhang.
...és megint a szélvédelem. A gyári plexi nagyon jó.
OK, belátom, én vagyok papírkutya.

Más: ugyanilyen kipufogóm van! Te hogy használod, DB killer-rel, vagy nélküle? Nagyon állat hangja van, de én csak killer-rel merem használni, mert úgy is elég hangos - meg merem kockáztatni, hogy hangosabb, mint sok másik sportdob. Vagy... lehet, hogy ebben is pkutya vagyok?!