Martin Dob árak! (a feltüntetek árak a PC36 Hornet-ra vonatkoznak!)
Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob öszekőtőcsővel 48000ft
Ovál polírozott rozsdamentes 57000ft (95 X 125)
Ovál carbon vagy titánium 68000ft
Minden dobra 3 év teljeskörü garancia!
Ha a dobokhoz hivatalos TÜV engedély kell akkor +5000FT
Ez tartalmazza a kiszerelhető hangtompítot és E jelzést a kipufogón! Ez esetben a garancia 5év!
Sziasztok!
Egy kicsit én is hozzászólnék ehhez a kipufogó mizériához ezen belül a MARTIN DOBról!
Átlagosan 10 motorosból csak 4-en kérik a hivatalos TÜV engedélyt a martin kipufogóhoz, pusztán azért hogy spóroljanak! Nevetségesnek hangzik de 5000ft-ról beszélünk!
Ezt Remy Martintól tudom!
Mibe tart neki odarakni azt a 3000ft-os műszert? ha nekem nem hisztek lehet kérdezősködni. Martin dobok xt660x-en 15 ezer db killer nélkül. E jel nélküli kipufogó egyértelműen marad a forgalmi. Csak E jelet nem fogadja el. Plexire sem! Büntetett azért is mert nincs papír pl horneten a givi, puig plexiért.
DE nem is csoda hogy szívózik a tag mert egyesek azt hiszik 10 centis kipufogóval szabad a gixxerrel 1 tiltáson menni fel alá egész délután
kíváncsi lennék ha van E betű de nincs killer, milyen indokkal küld el a rendőr, milyen igazolt szakmai háttere van neki ahhoz hogy megállapítsa ránézésre hogy abban a kipufogóban mi van vagy nincs ill. minek kellene még benne lennie. Ha beméri a hangerőt az más tészta.
nekem pont fordított tapasztalatom van Ricsivel kapcsolatban, eddig mindent megkaptam olcsóbban máshol, persze szíve joga annyiért adja amennyit neki ér, de nem szeretem ha hülyének néznek (egyéb dologban) részleteket inkább nem írok.
Ha van E jelzés és bent a killer, akkor a kipufogó miatt nem küldhet NKH-hoz. Ha mégis megteszi, akkor én tutira feljelentem, mert teljesen indokolatlan, ez ennyire egyszerű. A rendőr se tehet meg bármit.
Hivatalos TÜV papírt minden gyártó utólag is kiad a dobhoz. Én is e-mailben kértem MIVV-hez anno és meg is kaptam.
NKH-t a srácok fizették ilyen esetben? E jelzéssel ellátott kipufogóval nem fognak senkit se megbuktatni, ha nem lépi át a maximum zajszintet (persze killerrel). A rendőr nem szerelő és pláne nem szakértő...ha nekem kéne a vizsgát fizetni, mert a fakabát kedve szerint NKH-hoz küldött, akkor biztosan feljelenteném.
Ugyanezekkel a feltetelekkel hivtam fel, negyed orat meselt, hogy pedig nem veheti el a forgalmimat ha nincs papirom a kipufogohoz. Mondtam hogy akkor ezt az illetekes rendorrel beszelje meg aki mar a barati tarsasagbol tobb motort is nkh-ra kuldte. Azt mondta akkor azt a rendort fel kell jelenteni. Mondtam hogy koszonom szepen. Ettol fuggetlenul nincs tuv papirom de negyedaron vettem dobot igaz pc34-re valot de atalakitottuk.
Annyit elárulhatok, hogy nagyon kedvező árban sikerült szert tennem rá . Mivel gondolkodom az eladásán így ebbe most nem mennék bele, ha nem gond . Igen, összekötő is volt hozzá. Egyedül egy rozsdamentes bilincset kellett vennem hozzá.
Ez nem zárja ki azt, hogy te nem jársz szerencsével. Ha Bp-ről vagy tőle kis távolságról indulsz el, nem akkora érvágás ha nem találsz semmit (nem csak az üzemanyag árára gondoltam, hanem a kidobott időre). Egyébként tényleg sok dobja van sok típushoz. Postázni is szokott, de én inkább megnézem élőben az ilyen dolgokat mielőtt megvenném.
Többször beszéltük telefonon, nekem mire van szükségem: PC36-ra E jelzéses, db killer-el, összekötő csővel. Van minden több dob is nyugodtan mehetek. Nem a szomszédban lakom mondtam neki, így biztos legyen a dolgában! Indulás előtt ismét felhív .... tuti van? tuti van! Na az lett belőle, hogy egy dobot tudott mutatni, azt is db killer nélkül kb 40 perces keresgélés után. Még jó, hogy volt más alternatívám! Így lett egy MIVV ovál carbon összekötőcsővel, db killer-el E jelzéssel és certivel! Ricsi bontójából, jobb áron!
Mi baj volt vele? Komolyan mond el nincs érdekemben ajánlani, ha valami nem okés....csak nehogy én is rosszul járjak. Mert én is szeretnék venni dobot.
tudtok valami jo kesztyut ajanlani, kb 20-25e-ig? Bor legyen, nem kimondottan nyari ilyen atmeneti fele, ne rohadjon bele a kezem. Ilyenem volt de 3 ev alatt megadta magat.
Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob öszekőtőcsővel 48000ft
Ovál polírozott rozsdamentes 57000ft (95 X 125)
Ovál carbon vagy titánium 68000ft
Minden dobra 3 év teljeskörü garancia!
Ha a dobokhoz hivatalos TÜV engedély kell akkor +5000FT
Ez tartalmazza a kiszerelhető hangtompítot és E jelzést a kipufogón! Ez esetben a garancia 5év!