Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni hogy honnan tudnám megszerezni a 2011-es HRC cbr Honda aranyszínű felniének a színkódját?
(A márka kereskedés nekem is eszembe jutott) kérdés hogy megadnák e!
Ma láttam vagy 4 hornete Egy kék S-t, egy csapat elején és valami kamerával a sisakján Pilisvörösváron és még a 10-esen befelé Pestre egy kereklámpás ezüstöt, a tankon valami ragasztóval, meg egy bordó és fehér páros PC 41-est. Olyan koradélután. Szóval lebuktatok
Sziasztok!
Ki tud segíteni.
Milyen gyártmányú gumit érdemes venni a Hornetra?
Sokat túrázok 2 személlyel.
Normál tempóval (nem 200-al).
60,000ft körül.
Köszönöm válaszotokat :-)
Ahogy írtam, 4 perctől kell nézni.
És nem a sisakban vana hang, hanem a motorból jön.
A hang olyan, amikor egy autóval tolatot, ott is vonyít a motor.
Mi csinálja azt?
Szerintem pedig nem a motorban süvít, hanem a sisakban hörög valami. Végignéztem. Sajnos! Én úgy gondolom, hogy ezeket a jól sikerült alkotásokat a barátaiddal kellene csak megosztani és velük véleményeztetni.
VAZZZZZZZEEEEE!
Köszönöm! Éjjel negyed kettőig szereltem, A gyújtáskapcsoló kivételével szétszedtem mindent, amerre valamit sejtettem. A lámpafejet is vagy ötször. Mindenhol minden csatlakozót széthúztam, megnéztem, megspray-ztem, mindent mozgattam birizgáltam. Nem gyógyult meg, így ma mást csináltam, kimaradt a gurulás. Koraesti szundi után beöltöztem, hogy ma megint mindent szétszedek, ha kell a gyújtáskapcsolót is. Hátha holnap is ilyen idő lesz, hát mehessünk. Beülök a géphez, hogy hátha van új ötlet.... és hát volt. Az indító kapcsoló. Az ukáz szerinti, már a hirtelen elengedés segített. Köszönöm!
Most olvasom, ugyanez a gondom volt nekem is pont tegnap. A megoldásom az volt, hogy, amikor bestartoltama gépet, a startoló gomb nem ugrott ki teljesen. De anynira kiugrott hogy már ne stratoljon, de anynira még nem ugrott ki, hogy a lámpát összekapcsolja.
Ne szedj szét semmit. Először próbáld meg azt, hogy indítsd el és határozottan engedd el az indítógombot vagy pöccints rá kicsit ha már jár. Esetleg kontakt spray.
Indításnál elveszi a világítást és ha nem egészen jó a kapcsoló nem adja vissza.
miért akarod szétszedni a gyújtás kapcsolót? A bal kormány kapcsolónál kellene megnézni hogy megérkezik e a +12V azon a kék vezetéken. Viszont ha nem vagy eléggé biztos magadban inkább bízd valakire aki jobban ért hozzá nehogy valami zárlattal megsüss valamit, mert az sokba kerülhet.
Itt ez a videó, elég ha csak azt megnézitek, ahol épp a videó kezdődik.
A tiétek is ennyire nyivog? Hallani külön a hangot ami a kipufogóbol jön, és a hang ami a motorból jön. Nekem tetszik ez a sugárhajtás hang :D Csak aggódok érte, hogy nem-e hibás-kopott benne valami. A kuplungcsapágy eleve már a végét járja, mert üresbe ha behúzom a kuplungot, akkor a motor elhallgat, szépen jár, de ha kiengedem, szépen morog :D
Én is ilyesmire festetem a felniket jővő héten.
Csak én
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_turasportgumi_t
eszt
Valaki tud abban segíteni hogy honnan tudnám megszerezni a 2011-es HRC cbr Honda aranyszínű felniének a színkódját?
(A márka kereskedés nekem is eszembe jutott) kérdés hogy megadnák e!
:-)
T10-es, esetleg valamilyen bajonett záras? Tavaszi nagyszervizen van a gép és nem tudom megnézni.
Ki tud segíteni.
Milyen gyártmányú gumit érdemes venni a Hornetra?
Sokat túrázok 2 személlyel.
Normál tempóval (nem 200-al).
60,000ft körül.
Köszönöm válaszotokat :-)
És nem a sisakban vana hang, hanem a motorból jön.
A hang olyan, amikor egy autóval tolatot, ott is vonyít a motor.
Mi csinálja azt?
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapa
djon_ra
Köszönöm! Éjjel negyed kettőig szereltem, A gyújtáskapcsoló kivételével szétszedtem mindent, amerre valamit sejtettem. A lámpafejet is vagy ötször. Mindenhol minden csatlakozót széthúztam, megnéztem, megspray-ztem, mindent mozgattam birizgáltam. Nem gyógyult meg, így ma mást csináltam, kimaradt a gurulás. Koraesti szundi után beöltöztem, hogy ma megint mindent szétszedek, ha kell a gyújtáskapcsolót is. Hátha holnap is ilyen idő lesz, hát mehessünk. Beülök a géphez, hogy hátha van új ötlet.... és hát volt. Az indító kapcsoló. Az ukáz szerinti, már a hirtelen elengedés segített. Köszönöm!
Szerintem nagyon nyüszít benne vmi, én ilyen hangot Hornettől még nem hallottam, de majd az okosok megmondják a frankót.
Indításnál elveszi a világítást és ha nem egészen jó a kapcsoló nem adja vissza.
http://youtu.be/mTfCh2WRJ3Q
Itt ez a videó, elég ha csak azt megnézitek, ahol épp a videó kezdődik.
A tiétek is ennyire nyivog? Hallani külön a hangot ami a kipufogóbol jön, és a hang ami a motorból jön. Nekem tetszik ez a sugárhajtás hang :D Csak aggódok érte, hogy nem-e hibás-kopott benne valami. A kuplungcsapágy eleve már a végét járja, mert üresbe ha behúzom a kuplungot, akkor a motor elhallgat, szépen jár, de ha kiengedem, szépen morog :D