Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak én a Subaru Enkei felni szinére fújatom.
Csak én a Subaru Enkei felni szinére fújatom.
Szia!
Én is ilyesmire festetem a felniket jővő héten.
Csak én
neked akkor ezt ajánlom figyelmedbe:

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_turasportgumi_t
eszt
Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni hogy honnan tudnám megszerezni a 2011-es HRC cbr Honda aranyszínű felniének a színkódját?
(A márka kereskedés nekem is eszembe jutott) kérdés hogy megadnák e!
Ma láttam vagy 4 hornete Egy kék S-t, egy csapat elején és valami kamerával a sisakján Pilisvörösváron és még a 10-esen befelé Pestre egy kereklámpás ezüstöt, a tankon valami ragasztóval, meg egy bordó és fehér páros PC 41-est. Olyan koradélután. Szóval lebuktatok
én voltam
:-)
PC34 helyzetjelző izzójának a pontos típusát tudja valaki?

T10-es, esetleg valamilyen bajonett záras? Tavaszi nagyszervizen van a gép és nem tudom megnézni.
Sziasztok!
Ki tud segíteni.
Milyen gyártmányú gumit érdemes venni a Hornetra?
Sokat túrázok 2 személlyel.
Normál tempóval (nem 200-al).
60,000ft körül.
Köszönöm válaszotokat :-)
Jobban jársz ha megmutatod egy szerelőnek, hang alapján nehéz diagnosztizálni.
Ahogy írtam, 4 perctől kell nézni.
És nem a sisakban vana hang, hanem a motorból jön.
A hang olyan, amikor egy autóval tolatot, ott is vonyít a motor.
Mi csinálja azt?
thx
nagymotorokkal teszteltek, ennel biztos hogy tobbet bir horneten

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapa
djon_ra
Ha valakinek volt Horneten ContiSportAttack gumi hány km-t bírt?elől/hátul?
Szerintem pedig nem a motorban süvít, hanem a sisakban hörög valami. Végignéztem. Sajnos! Én úgy gondolom, hogy ezeket a jól sikerült alkotásokat a barátaiddal kellene csak megosztani és velük véleményeztetni.
Ja és ma mentünk kb. 150 km-t szezonnyitó gyanánt. Szép nap volt a mai feleim
Hornetes ott segít ahol tud
VAZZZZZZZEEEEE!
Köszönöm! Éjjel negyed kettőig szereltem, A gyújtáskapcsoló kivételével szétszedtem mindent, amerre valamit sejtettem. A lámpafejet is vagy ötször. Mindenhol minden csatlakozót széthúztam, megnéztem, megspray-ztem, mindent mozgattam birizgáltam. Nem gyógyult meg, így ma mást csináltam, kimaradt a gurulás. Koraesti szundi után beöltöztem, hogy ma megint mindent szétszedek, ha kell a gyújtáskapcsolót is. Hátha holnap is ilyen idő lesz, hát mehessünk. Beülök a géphez, hogy hátha van új ötlet.... és hát volt. Az indító kapcsoló. Az ukáz szerinti, már a hirtelen elengedés segített. Köszönöm!
Fekete pc36, piros-feher borruha, népligetnel most allt a buszom mellett, kozullunk valo rajder volt ?
Most olvasom, ugyanez a gondom volt nekem is pont tegnap. A megoldásom az volt, hogy, amikor bestartoltama gépet, a startoló gomb nem ugrott ki teljesen. De anynira kiugrott hogy már ne stratoljon, de anynira még nem ugrott ki, hogy a lámpát összekapcsolja.
2:20-tól nézzétek ott van a legjobb rész!

Szerintem nagyon nyüszít benne vmi, én ilyen hangot Hornettől még nem hallottam, de majd az okosok megmondják a frankót.
Ne szedj szét semmit. Először próbáld meg azt, hogy indítsd el és határozottan engedd el az indítógombot vagy pöccints rá kicsit ha már jár. Esetleg kontakt spray.
Indításnál elveszi a világítást és ha nem egészen jó a kapcsoló nem adja vissza.
miért akarod szétszedni a gyújtás kapcsolót? A bal kormány kapcsolónál kellene megnézni hogy megérkezik e a +12V azon a kék vezetéken. Viszont ha nem vagy eléggé biztos magadban inkább bízd valakire aki jobban ért hozzá nehogy valami zárlattal megsüss valamit, mert az sokba kerülhet.
Ha lehetséges, 4:00 perctől nézzétek :D
Sziasztok.

http://youtu.be/mTfCh2WRJ3Q

Itt ez a videó, elég ha csak azt megnézitek, ahol épp a videó kezdődik.
A tiétek is ennyire nyivog? Hallani külön a hangot ami a kipufogóbol jön, és a hang ami a motorból jön. Nekem tetszik ez a sugárhajtás hang :D Csak aggódok érte, hogy nem-e hibás-kopott benne valami. A kuplungcsapágy eleve már a végét járja, mert üresbe ha behúzom a kuplungot, akkor a motor elhallgat, szépen jár, de ha kiengedem, szépen morog :D