Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szétborítottam mindent. Ilyenkor nagy barát a plexi is. Két helyen, elöl egy kisebb, alul egy nagyobbacska köteg megy a gyújtáskapcsolóból a lámpába. A lámpát szedjem megint szét, vagy merjem a gyújtáskapcsolót?
Köszönöm a segítséget, ott folytatom. Elektróbol ismételtem félévet, és még az is egy-két évtizeddel ezelőtt volt, így ez nem az én pályám. Küzdök vele, hátha holnap nem esik.
jobban utána nézve a fénykürt ugyanarról a biztiről kapja a tápot tehát bizti hiba kizárva, test hiba is kizárva mert a fénykürt működik. Szinte biztos vagyok benne hogy a kapcsolóba beérkező vezeték (kék vezeték/fehér csíkkal) nem jut tovább a kapcsolótól. Kapcsolónál kutakodnék.
a 99-es hornet kapcsolási rajzán fekete vezeték piros csíkkal ami a biztitől jön, itt 4 biztosítékot ábrázol abból a második. Szerintem a szín ott is ugyanaz. Ha nincs multimétered akkor vegyél biztosítékot és próbálgasd végig 10A-s biztosíték kell az biztos.
Hopp egy kérdés. Nem tudjátok, hogy hol van a tompított reflektor biztosítéka? Megtaláltam az aksinál az egy főbiztit, vele szemben a túlsó oldalon, egy dobozban vagy 6-7 minibiztit, de többet nem. Szétkaptam a lámpafejet, hátha, de abban sincs. Így mindenem világít és villog. Fénykürt is van, csak a tompított és a refi nincs.
Hello mindenki.2010-es hornetem van.Erdekelne van e valakinek hasonlo evjaratu,Akra vagy Leoval szerelt paripaja?Elöre is köszi
köszi!
Köszi szépen!
én egy ilyet vettem a rögzítése is megegyezik. http://www.robogowebshop.hu/el...

a sípolót természetesen kivágtam belőle.
Kis műszaki érzékkel meg pár saruval össze kötöd a gyári csatlakozóval. A gyárihoz 3 vezeték megy, a zöldet kell kihagyni a 99-es modellnél, szerintem ugyanolyan a tied is. Megy egy Fekete/barna, egy szürke meg az említett zöld.
Üdv, szép a vasad !
üdv mindenkinek! örömmel csatlakozom hozzátok
valaki tudna nekem linkelni olyan relét ami olcsó de kiküszöböli a ledes index gyors villogását?köszi előre is
04 em van kb 50 km... ici picit több
Kedves tipustársak :) egy olyan kérdésem lenne 2006 os modell benzinmutatoja mikor jelzi ki hogy már nagyon nagyon a végén van ? egy csík után tudom hogy el kezd fel le futni a skála csak nem tudom hogy ez az utolsó jelzése vagy van még vagy tapasztalat szerin mennyit lehet még utána menni ? előre is Köszönöm :)
Hát Béláim ez van !
kb 15km es sarga lesz azzal nem tudsz mit csinalni
Köszii!
Remélem nekem is sikerül hasonlóra :)
Az adatlapomon találsz email címet. Megírnád az elképzelésedet ?
Szevasztok eladó egy 2007 utáni üléstakaró a gyárival megegyező 15 e (fényezetlen)
Szia !
Semmivel.. szép lassan majd besárgul,de majd utána megint megpolirozom,csak nem várom meg míg nagyon csúnya lesz....
Egyik ismerősöm PC34-et szeretne venni. Nem tudtok valami jó állapótú darabot 600e Ft környékén?
Még megvan.
Szia
Láttam keresel gyári hornet kormányt!Nekem van eladó írj ha érdekel még :
Dizy05@freemail.hu
Szia
Láttam keresel gyári hornet kormányt!Nekem van eladó írj ha érdekel még :
Dizy05@freemail.hu
Szia
Nagyon szépen felpolíroztad a leömlőket,én is most készülök!
A kérdésem az lenne hogy a végén,mivel ápoltad le,hogy ne mattuljon megint meg?
Köszönöm!
Emlékeim szerint sárga