Tyííí nemtom pontosan, mert több cuccal együtt jött.
motoralkatresz.eu -ról rendeltem. A lánckerekek most asszem kicsit olcsóbbak, mint amikor én vettem, a lánc meg talán 22 volt.
4L eleg lesz, legtelenito csavar nincsen, oldaltamaszon jarassad kicsit feltoltes utan, es toltsd utanna ha szukseges leallitas utan termeszetesen, es ne melegitsd tul melegre mert leforrazhatod magad. Utcai gumiknal elso 2.5 bar, hatso 2.9 ajanlott.
Sziasztok, Üdvözlöm a Hornet tulajokat, remélhetőleg napokon belül én is egy boldog Hornet tulajdonosa leszek.
Szükségem lenne a segítségetekre, mert gépkönyvet meg 1-2 dolgot nem kapok majd a géphez PC36
Olaj mennyiség szűrővel együtt? 4L Motul 5100 10w40 már megvan + Hilfo szűrő
Aki cserélt már hűtőfolyadékot kb hány liter kell bele? 4L Motul hűtőfolyadékot már beszereztem. Van esetleg valamilyen légtelenítő csavarja, vagy csak a hűtőt kell telírakni és a tartályt meg feltölteni min. fölé?
Gumi nyomás? bár tudom ebben biztos megoszlanak a vélemények. Válaszotokat előre is köszönöm!
nehany helyen kulfoldon, ezeket nem is rakhatjak mar fel, gondolom onnan szerzik be bagoert. Ami nem gond, ha tajekoztatnak a vevoket hogy figyelj ezekkel ez van kell vagy nem. Valaki irta hogy rendelt olajat es ilyen 4-5 eves volt. Lehet semmi baja de ha lehet az ember frissebb termeket akar.
Én ezek közül a michelint vettem. Társaságban használtak mind a kettőt, kb ugyanaz mind a két gumi. Teszten is irányíthatóság 1.-2. hely kopásban is hasonló. Szerintem amit jobb áron találsz olyat vegyél.
Corsa3-at hirdetnek 45ért a párat
Pirelli szerintem nagyon jó választás következő szett nekem is az lesz, én még olyan emberrel nem találkoztam aki a pirellire azt mondta volna hogy rossz
Használt már valaki Dunlop Qualifier 2 gumit? Milyen tapasztalatok vannak vele. Egy ismerősöm szeretne ilyet, de bizonytalan. Gondoltam hátha ...
Itt van a tied: http://motoralkatresz.eu/termekek/DID/525ZVMX_GOLD_118_szemu_lanc/
motoralkatresz.eu -ról rendeltem. A lánckerekek most asszem kicsit olcsóbbak, mint amikor én vettem, a lánc meg talán 22 volt.
mennyibe fájt a lánc?
did arany?
én is vettem de szerintem drága volt!
4L eleg lesz, legtelenito csavar nincsen, oldaltamaszon jarassad kicsit feltoltes utan, es toltsd utanna ha szukseges leallitas utan termeszetesen, es ne melegitsd tul melegre mert leforrazhatod magad. Utcai gumiknal elso 2.5 bar, hatso 2.9 ajanlott.
Szükségem lenne a segítségetekre, mert gépkönyvet meg 1-2 dolgot nem kapok majd a géphez PC36
Olaj mennyiség szűrővel együtt? 4L Motul 5100 10w40 már megvan + Hilfo szűrő
Aki cserélt már hűtőfolyadékot kb hány liter kell bele? 4L Motul hűtőfolyadékot már beszereztem. Van esetleg valamilyen légtelenítő csavarja, vagy csak a hűtőt kell telírakni és a tartályt meg feltölteni min. fölé?
Gumi nyomás? bár tudom ebben biztos megoszlanak a vélemények. Válaszotokat előre is köszönöm!
Nem valami friss gumik........
Lehet ezért Ennyi az ára.......
Corsa3-at hirdetnek 45ért a párat
=1