Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De a tiéd kék dobozos volt nem? Az pedig ZVMX csomagolás.
A DID 525VX lánc az 525V továbbfejlesztett változata, ami már X gyűrűs, megnövelt szakítószilárdságú és 100LE-ig ajánlott.
Nem ZVMX volt? Mert én úgy emléxem x gyűrűs volt, nem O gyűrűs .
reméljük bírja strapát ahogy kell !
Nincs mit, szívesen .

Használt már valaki Dunlop Qualifier 2 gumit? Milyen tapasztalatok vannak vele. Egy ismerősöm szeretne ilyet, de bizonytalan. Gondoltam hátha ...
Bocs VX
Itt van a tied: http://motoralkatresz.eu/termekek/DID/525ZVMX_GOLD_118_szemu_lanc/
Azért mert az ZVMX, én meg ZVM-et raktam fel. Ránéztiből erősebb, mint a gyári. Meglátjuk
nekem a szerelő arany did 100Le feletti 118 szeműt 37 ezerért számolt fel!
Köszi! Egy-két szépséghiba azért akad, de igyekszem eltüntetni őket
Tyííí nemtom pontosan, mert több cuccal együtt jött.
motoralkatresz.eu -ról rendeltem. A lánckerekek most asszem kicsit olcsóbbak, mint amikor én vettem, a lánc meg talán 22 volt.
hali!
mennyibe fájt a lánc?
did arany?
én is vettem de szerintem drága volt!
nem hiszem el hogy ezeket a motorokat hasznaljatok, ugy nez ki mintha most vetted le volna a ponyvat a szalonban.
udv,

4L eleg lesz, legtelenito csavar nincsen, oldaltamaszon jarassad kicsit feltoltes utan, es toltsd utanna ha szukseges leallitas utan termeszetesen, es ne melegitsd tul melegre mert leforrazhatod magad. Utcai gumiknal elso 2.5 bar, hatso 2.9 ajanlott.
Sziasztok, Üdvözlöm a Hornet tulajokat, remélhetőleg napokon belül én is egy boldog Hornet tulajdonosa leszek.
Szükségem lenne a segítségetekre, mert gépkönyvet meg 1-2 dolgot nem kapok majd a géphez PC36
Olaj mennyiség szűrővel együtt? 4L Motul 5100 10w40 már megvan + Hilfo szűrő
Aki cserélt már hűtőfolyadékot kb hány liter kell bele? 4L Motul hűtőfolyadékot már beszereztem. Van esetleg valamilyen légtelenítő csavarja, vagy csak a hűtőt kell telírakni és a tartályt meg feltölteni min. fölé?
Gumi nyomás? bár tudom ebben biztos megoszlanak a vélemények. Válaszotokat előre is köszönöm!
Arra jöttem rá a mai ~70km alatt hogy öregszem, nem bírom a szelet
Természetesen nem a gumi határait akarjuk feszegetni, tudod hogy öregebb a gumi nem úgy mész be a kanyarba mint egy supercorsa-val... Szerintem
El is felejtettem dicsekedni, hogy Sicc kollégának köszönhetően (mégegyszer köszi!) új láncszett feszít a gépen. Belül meg friss olaj kenegeti
nehany helyen kulfoldon, ezeket nem is rakhatjak mar fel, gondolom onnan szerzik be bagoert. Ami nem gond, ha tajekoztatnak a vevoket hogy figyelj ezekkel ez van kell vagy nem. Valaki irta hogy rendelt olajat es ilyen 4-5 eves volt. Lehet semmi baja de ha lehet az ember frissebb termeket akar.
Hát-ő speciel ami a képen van metzeler z6 gumi 2009 gyártású......
Nem valami friss gumik........
Lehet ezért Ennyi az ára.......
Corsa3 itt a pirelli de 17-es
azért ezek jönnek nálam szóba, mert 16-os az első kerék és ezekből van olyan, Michelin-ből nincsen Hol hirdetnek pirellit annyiért?
Én ezek közül a michelint vettem. Társaságban használtak mind a kettőt, kb ugyanaz mind a két gumi. Teszten is irányíthatóság 1.-2. hely kopásban is hasonló. Szerintem amit jobb áron találsz olyat vegyél.
Corsa3-at hirdetnek 45ért a párat
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapadjon_ra?page
=1
mit ad Isten találtam egy tesztet amiben mindhárom típus benne van, de így csak mégjobban összezavart.
Pirelli szerintem nagyon jó választás következő szett nekem is az lesz, én még olyan emberrel nem találkoztam aki a pirellire azt mondta volna hogy rossz