szia!
nekem volt 2 éve az egyik hornetemen sport attack!
újonnan vettem, de soha többet continentál!
az eleje kétszer is úgy meg csúszott nagy ivű kanyarban hogy azt hittem meg sem áll!
a hátulja meg 3 ezer km után oda volt a fele!
nem ajánlom senkinek!
a mintája tetszett!
Szia!
Bár nem Hornet de nagy Fazeren és asszony CBR-jén M3 Metzelert használunk. Nagy megelégedéssel. Simán elmegy 10-13km kopásjelzőig. Nagyon jól tapad, pályán is voltam vele lábtartóig lehet a nagyot dönteni vele.
Havernak volt Contija (road attack) szerette de akkor még kezdő volt nem forszírozta a határait. KB ennyi
Egyszerűen elszoknak tőlünk... Mikor először mentem tavasszal, én sem hittem el, de tényleg ez van. És rendszeresen nem jól mérik fel a távolségot, és simán kikanyarodnak eléd....
Ma is megyek majd délután egy kört, de azt hiszem előtte beteszem az új OSRAM Nightbreaker izzókat és a láthatósági kabátom fogom felvenni. Fura ez az egész nekem. Nem rég motorozom és nem hittem el, hogy tényleg elvesztik a látásukat az autósok télen. És de...
Na ma végre elhoztam a cuccokat a fényezőtől. Csak a fejidom van fenn a lakásban, így csak arról van kép. Felpakoltam rá az indexeket meg a plexit is. ilyesmit szerettem volna.
Ha minden jól megy a hét második felében viszem a tankot is meg az első sárvéfdőt is, így hamarosan minden fehér lesz. Majd valami piros kék dekor kéne rá, mint az új CB650-en.
Ma mentem kb. 50km-t és 2x jöttek ki elém a vakegerek. Az egyik vészfékezős volt, ami 10 fok környékén azért még vicces tud lenni. Tényleg észnél kell lenni így szezon elején.
nekem volt 2 éve az egyik hornetemen sport attack!
újonnan vettem, de soha többet continentál!
az eleje kétszer is úgy meg csúszott nagy ivű kanyarban hogy azt hittem meg sem áll!
a hátulja meg 3 ezer km után oda volt a fele!
nem ajánlom senkinek!
a mintája tetszett!
Bár nem Hornet de nagy Fazeren és asszony CBR-jén M3 Metzelert használunk. Nagy megelégedéssel. Simán elmegy 10-13km kopásjelzőig. Nagyon jól tapad, pályán is voltam vele lábtartóig lehet a nagyot dönteni vele.
Havernak volt Contija (road attack) szerette de akkor még kezdő volt nem forszírozta a határait. KB ennyi
Jo a szín:)
Ha minden jól megy a hét második felében viszem a tankot is meg az első sárvéfdőt is, így hamarosan minden fehér lesz. Majd valami piros kék dekor kéne rá, mint az új CB650-en.
A rövidre vágott plexi is jól mutat szerintem.