Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !

Nekem Leo Vince van fent db killer nélkül használom. Így sem zavaróan hangos,de szép tónusú hangja van, 8.000 fölött kezd el üvölteni.
Ami hátrány : -szerintem túl hosszú a dob túllóg a motoron,enyémet jővő héten kurtítom meg kb.8-10 centivel..gondolom hangosabb lesz,de az nem gond ! !
Levi !
Pc34-eshez való Leo papírt küldenél nekem, vagy linket !?

Köszi elöre is !
Ma felkerült az új lánc plusz teló olaj és szimering ill fékolaj csere!
Verettem is egy karikát!
Üdv mindenkinek!
Tudna segíteni valaki kipufogó ügyben?Ki melyiket ajánlaná?
Ha valaki megosztaná a tapasztalatait velem,megköszönném!
Szép lett.
Király köszi!
De olyan dobot nem találok mint a tied leo vincehez talalok neten papirt de csak pc34-41hez
Nekem nem volt kifúrva, csak a furat helye volt meg. Elöl arra a csapra kell ráhúzni két oldalról, ahová a farokidom első csavarjai mennek. Ezt ha jól illesztettre fúrod már nagyon stabil. (Nem kell félni a felgyötréstől, nem akar eltörni.) Hátul pedig a zárszerkezetet magába foglaló kereszttartó mögötti két csavar fogja, melyek furatát az enyémen szintén nekem kellett kibökni. Nagyon masszív. Ennyi bőven elég. Én a farokidom két oldalán lévő két-két db. kis illesztőfület nem vágtam bele. Kívül elfér, engem nem zavar. Az ülészárat pedig a képen látható helyre fúrtam.
Segits má nekem koma....
az undertailt hogy rögzitetted?
600-as polír papír. Határeset, maximalistáknak még finomabb. Inox tisztító dörzsivel. 90%-ban kész. Majd egyszer leszedem és befejezem, de most elmegyünk gurulni és így már nem rossz.
Levi én mondtam hogy az enyémhez adtak műbizonylatot
Egészségedre!
Két szilvalé között:D
kicsit spiccesen
Normális!
2003-as 600 hornet. Hátsó fékbetétet cseréltem. Leszedtem a féknyerget, bele a fékbetét és visszatettem a féknyerget. (két csavar tartja) Kotyog egy kicsit a féknyereg. Ez normális? Nem emlékszem, hogy mielőtt leszedtem csinálta-e. Pedig meghúztam a csavarokat kellő óvatossággal.
Ugyanezekkel az adatokkal, de bankkártya méretű. Tehát van.
Nekem ez megvolt. Te válassz inkább ingyen középsztendert.
Nekem kártyám van.
ilyenre gondolok
Van valakinek a motorján (pc36 ! ) bármilyen papíros sportdob ? Sehol sem találok hozzá műbizonylatot 34-41-hez találtam leo vincet de 36hoz természetesen nem
Természetesen, de holnap, mert lefáradtam.
Tavaly előtt vettem, a jó kis téli akciókban.
A motorgumizala, vagy valami hasonló által forgalmazott, de én nem Tőle vettem. Jó stabil, lehet rajta tologatni.
mivel csinaltad? Muti meg!
Zsolti ...:)