Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TPS szenzon meg a folytó szelep kurvára nem ugyan az szerintem de kövezzetek meg.... a TPS szenzor az a folytó szelep állását érzékeli...de az nem maga a folytószelep ...
tps szenzor = folytoszelep
erről irtam az elöbb.
de ne haragudjon senki rám nem szeretnék többet erről vitázni!
a tps szenzoron kivul semmilyen elektromos alkatresz nincsen a karburator(ban)on. Lehet hogy ezt is okoskodasnak veszed, de attol meg igy van
anno mikor hozzám kerult ez a dobozka, akkor én méregettem műszerrel probáltam kicsengetni a vezetékeket illetve szin szerint összevetettem az elektromos rajzával a hornetnek és arra jutottam hogy a folyto szeleppel biztos hogy csinál valamit!
elméletileg a motor alacsonyabb tartományában jobban reagál!
lényeg én olyan áron jutottam hozzá hogy szerintem itt a forumon bárki belerakta volna a motorjába még az is aki hitetlenkedik kicsit hogy az egész egy placebo hatásra alapszik!
tény hogy 30-40 ezer forintot nem adnék érte!
Évjárat?
Nyitott kipufogó rendszer mennyibe kerül 600 as hornetre, és melyik oldalról lehet rendelni vagy hol lehet venni?
Olvass bele a linkelt topicba, elég szépen leírják hogy csak max a tps szenzorodat veri át ennek a következménye hogy előgyújtást változtathatja. Amitől talán picit jobb lesz a gázreakciód. Mind ez egy szett gumi áráért. Kinek mi éri meg
Engem érdekel amugy irhatnal rola pár szót.
Nándi! tegnap írtam valamit, amire azt írtad, hogy próbálkozol! Nem látom, hogy próbálkoznál Pozitívabban b+
kezdődik úgylátom az okoskodás!
Vegyétek úgy hogy nem írtam a tuningboxot!
Már csak a felirat rossz a ruháján :D
Közkívánatra a kipufogó a helyére került, és a szín is a sajátot tükrözi Ps.: remélem illeszti is képet
hallottatok rola mar? Nem semmi amit csinal...

http://totalbike.hu/magazin/2014/02/04/kerekesszekben_is_a
_motorok_kozott/
Én most vettem egy garnitúra BT016 Pro gumit, 2013.28; 2013.30 heti gyártásúak. Kíváncsi leszek milyen lesz. Sajna az ár dominált most, de állítólag nem fogom megbánni. Jelenleg elöl PP 2CT, hátul Road 2 van. Az első túráig még elgurulok vaelük, aztán csere.
sajnálni fogom lekoptatni sok lesz a túra a pp meg szerintem lekopik míg suliba járok
Idén. Na.
Átnevezték ja. Jövőre még marad a Road szerintem. Vagy nagyon lepályázom...
amúgy már nem gyártják 12ig gyártották az hiszem
09es az elsője azt hiszem de nincs kikeményedve, jó helyen tárolták
Néztem vmikor, csak régebbi szett nem?
nekem van eladó pure szettem
Nekem Road2 van. Ha túrásan nyomod akkor jó, de könnyen meg lehet csúsztatni. Én következőnek biztos Powert vagy Puret veszek.
9000 van benne, de még nem nagyon kopott. Alacsonyabb guminyomással jobban tapad.
Van eladó monster matricám , csupán 35 ezerért adom, észrevehetően megnő tőle a motor teljesítménye, és sokkal nyomatékosabb lesz.