én biztos nem kísérleteznék, ha világít a lámpa + 2 hátsó + 2 index az is kb 140w összesen te ezt még egy 2/3-al megtolnád nemcsak a fesszabot terhelnéd hanem az akkut is majd +10A-val, a generátorról ne is beszéljünk. A generátor azért 340W, ami gondolom magas fordulaton értendő, hogy a fogyasztás mellett tölteni is tudjon. Lehet bírja gond nélkül, én azt írom le amit villanyszerelői ésszel gondolok.
Üdv emberek!
Olyan témában szeretnék segítséget kérni, hogy mit szólna a fesszabályzó, ha 110w-al megemelném az áramfogyasztást két ködlámpa bekötésével? A generátor elvileg bírja (340w)
Szóval túlélné-e a fesszab, ha bekapcsolnám a ködlámpákat és tartósan használnám is?
Köszi a válaszokat előre is, András
Sajnos eleg gyakran. Van aki szarik ra (mert nincs penze) van aki megjavittatja. Van olyan is aki nem is halotta eddig csorogni a motorjat. 100-bol 1 gyari feszitot vesz. A maradek 99 a manualist.
Üdv! Ha a kormány görbe, akkor érdemes próbálkozni a "visszafeszegetéssel" vagy kapásból cseréljem le? (Egy ködös estén udvarból indulásnál kiszaladt alólam a gonosz. A tank meg a kormány kapott, tankot már Nagykanizsán gyönyörűen kihúzták, meg újra is festettem.) Annyira nem görbe, alig vettem észre.. Kösz előre is!
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy 250-es hornetem, aminek a tankját szeretném teljesen átmatricáztatni (jelenleg is a teljes felület matricás) Tud valaki esetleg ajánlani Budapesten, vagy Pest megye keleti részén szakit? Illetve tudja valaki, hogy kb. mennyibe kerül?
Szükségem lenne továbbá cb250 f (MC31) robbantott ábrára, amelyből ki lehet nézni a blokkban a szimmeringek méretét?
Egyetértek
Ha a szívemre teszem a kezem néha a horni is megviccel.
Ha nem vagy egy állat normál körülmények között 130-190 ig
(Pályán )
Igen jó moci a horni túrázásra fenomenális.
Mondjuk nekem ami mellette szól az a megbízhatóság!
Ár/Értékbe legyőzhetetlen.
Na meg 2 moci egybe :D
6 ezerig egy robogó
6 ezertől 13400 ig meg egy rakéta :D
Nekem tetszik a forma is
Viszont a B-King is igen megbízható túlméretezett motorja igen megbízhatóvá teszi.
bkingnel szerintem az lehet hogy egy nakeden 180 felett mar nem nagy elmeny a motorozas hiaba van benne 181hp, ezek mellett meg az aruk volt az ami szerintem kivegezte oket.
Lehet benne valami és szeretem a V2-t de ezt feleslegesnek tartom.
A Bkingel együtt.
Mint a túlzásba vitt testépítést.
Van hogy túl sok valami.
És lehet benne valami mert se a bking se ez nem lett túl nagy siker.
Ez a kategória talán a hétvégéken jó lehet elmenni a bandás helyre de együtt élni vele.
Olyan témában szeretnék segítséget kérni, hogy mit szólna a fesszabályzó, ha 110w-al megemelném az áramfogyasztást két ködlámpa bekötésével? A generátor elvileg bírja (340w)
Szóval túlélné-e a fesszab, ha bekapcsolnám a ködlámpákat és tartósan használnám is?
Köszi a válaszokat előre is, András
Segítséget szeretnék kérni. Van egy 250-es hornetem, aminek a tankját szeretném teljesen átmatricáztatni (jelenleg is a teljes felület matricás) Tud valaki esetleg ajánlani Budapesten, vagy Pest megye keleti részén szakit? Illetve tudja valaki, hogy kb. mennyibe kerül?
Szükségem lenne továbbá cb250 f (MC31) robbantott ábrára, amelyből ki lehet nézni a blokkban a szimmeringek méretét?
Köszönettel. Sz.
Ember nem ismerek aki megállná.
a gumi kopása a csukló mozdításával egyenesen egyarányos szerintem....
Ha a szívemre teszem a kezem néha a horni is megviccel.
Ha nem vagy egy állat normál körülmények között 130-190 ig
(Pályán )
Igen jó moci a horni túrázásra fenomenális.
Mondjuk nekem ami mellette szól az a megbízhatóság!
Ár/Értékbe legyőzhetetlen.
Na meg 2 moci egybe :D
6 ezerig egy robogó
6 ezertől 13400 ig meg egy rakéta :D
Nekem tetszik a forma is
Viszont a B-King is igen megbízható túlméretezett motorja igen megbízhatóvá teszi.
A Bkingel együtt.
Mint a túlzásba vitt testépítést.
Van hogy túl sok valami.
És lehet benne valami mert se a bking se ez nem lett túl nagy siker.
Ez a kategória talán a hétvégéken jó lehet elmenni a bandás helyre de együtt élni vele.