Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is rossz ötlet!
Na most röhögni nem ér, de én a köv.képpen oldottam meg:
A Lucas kormányba beletoltam egy 12-es tiplit (pont mint a belső átmérő), kb 40 Ft. Ebbe sima csavarral belenyomtam a gyári kormányvéget (kb 40Ft ismét). Annyi van, hogy a csavar végét meg kell fújni feketével, illetve kell egy db gumialátét a súlyba, hogy teljes kör legyen (ahol van a bemetszés). Nagyon faszán tart, és semmi gond vele. Ha hosszú csavart és tiplit tolsz bele semmi baj nem lesz. Annyi van, hogy amit tettem bele csavart az nem lencsefejű, hanem lapos, de nem zavaró.
Kicsit sufnituning, de semmi nem látszik belőle a végén és tart és olcsó!

Nekem még annyi volt, hogy a kuplung bowdent át kellett hozni a villaszár és a tank közé, hogy ne feszüljön, meg amit lehetett összehúztam kábelkötegelővel. De így kifogástalan!
azaz, szerintem nem néz ki hülyén picit másabb de nekem tetszik szerintem jobban illik a formába mint a a szögletes
Haló!

Megjött a kormány Lucas superbike + rendeltem hozzá kormányvéget is,ami természetesen nem jó,mert nem megy bele a kormányba (5mm falvastagság miatt),pedig direkt kérdeztem,hogy jó-e alu kormányhoz!

Hol lehet rendelni direkt alu kormányhoz véget? De lehet farigcsálni fogom a gumit.....A gyári kormányvéget,össze lehet hozni az alu kormánnyal?
Benzincsaprol le volt csuszva az egyik cső
Én megkaptam a sógor 2010-es Hornetjéről a tükröket, de valahogy furán áll ha felrakom. Igaz nekem nem gyári a kormány. A tiéd az Levi?
Értem, köszi !
Akkor most gondolkodóba estem...
Maga a keret szerintem elég masszív, könnyű le és felszerelni.
Ami nekem van táskám ahhoz szerintem jó, illetve mindegyik hasonló úgyis. Akkor fura a kinézete amikor jól meg van pakolva a táska. De eddig ne volt baj menet közeb, én sokat használom (-tam) és remélem fogom is majd.
Én a rögzítést nem a táskához kapott rögzítővel (szíjjal) oldottam meg hanem egyszerű kábel kötegelővel a táskán lévő fület a kerethez. Így jó szoros lett a rögzítés, ami a gyári rögzítéssel nem sikerült (meg elég hosszú is a szíj).
Nekem a pc41-é van fent, teljesen tökéletes. A motoroázisosakat láttam nekem nem jött be egyik sem, ami szép volt nem lehetett állítani, ami szép is volt és jó is az meg egy vagyon. Motoromon valami gagyi volt amikor megvettem nem is lehetett állítani és remegett is ez a pc41-é fasza nagyon ezt merem ajánlani de a motoroázisossal nincs tapasztalat, lehet hogy jó, nemtudom
droford : Látom neked olyan táska tartó konzolod van amit már én is nézegetek egy ideje és lehet, hogy be is szerzek majd egyet nyárra. Túrák alkalmával így a textil nyeregtáskával használva mennyire vált be ? Elég masszív stb. ?
Akkor ami a motoroázison van olyan van neked is?!
És remeg vagy elállítodik?!?

Bocs, de nem értettem teljesen...
Még nem rendeltem meg, legkésőbb márciusig (még körülnézek a neten )
Ha meg lesz akkor jelentkezem!
semmit, ugyanaz a menet, simán beletekered. Szerintem jobb minőségibbet venni mert nem remeg meg ha beállítod úgy marad és be is lehet állítani vár csak 1 féle olcsóm volt lehet jók ezek amit linkeltetek
Szia !

És minden passzol,nem kell semmit alakítani?!?
Tegnap nekem is 3 henger járt,utána indult meg fél perc múlva a 4.ik is..gondolom nem tetszik neki a ritka indítás,és akkor is csak rövid ideig járatás..
Megrendelted?!?
Ha igen és felszerelted írd meg légyszíves milyen... én is ilyenen gondolkodom.
Tegnap meg szívattam magam:D
Indítottam és nem ment egy henger......
Mondom mi a gáz:D
akkor ránéztem a benzin csapra el le volt csúszva a vákum kábel :D
Úgy, hogy rá raktam
Hat hogy kerult az oda?:-)
hol van már a tavalyi nyár ejj de jó is volt ezzel veretni..... Nándi! Ott a bőr jakó(m)d
nekem ilyenek vannak fent, nem a gyárija viszont szerintem szebb mint a króm téglalap, teljesen jól látok vele igaz nem vagyok nagydarab
Köszi! Jó az is, bár lehet nekem nem mert ez 07-10-ig jó!
De szerintem maradok ennél:
http://www.motoroazis.hu/terme...ó%20tükör:%20VICMA%20EH-70
3

Esetleg valakinek van otthoni ülés felújítási tapasztalata?
~300km három óra alatt?
Vagy hogy értetted?:D
mennék én is ha belefér ~300km-be az egész, utána már fáj a sejhajom, ez van puha vagyok.