Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről nincs véletlenül több képed ? Tetszik nagyon ez a lámpa

Na meg videót kérünk arról, hogy mennyire látható az integrált index
Nem rossz:)
Rendeltem hatso indexes lámpát 8 ezerbe:P
Van valakinek tapasztalata hogy otthon kicserélhető a darázs termosztátja ? vagy nagyon szét kell hozzá kapni?
ismerős.....
Szia!

Picivel korábban volt ez téma, klpekkel, bontott ábrákkal illusztrálva. Kb 5-10 oldallal (de lehet h több) ezelőtt.
Tiszteletem!
indexet szeretnék hátul cserélni. sajnos elakadtam, hogy hogyan szedjem le az idomokat, főleg a hátsó lámpa környékén.mellékelek fotót, hogy lássátok. Előre is köszi a segítséget!
De, vegyen. NAgyon sokat jelent az a kis semmicske plexi a mienkén
HA már plexi a téma: lehet valamivel a plexit alakítani? Gondolkodom, hogy a túrapleximet vissza kéne vágni gyári magasságár, vagy még kisebbre. Fűrész és csiszolás jü lehet?
Segítek: ne vegyél!
bizontalan vagyok:D
milyet vegyek
Ja:D
csak a plexi
Ez milyen plexi?
A kormányt szerintem megrendelheted, én is ilyet tettem rá decemberben, nagyon jó! 178 cm-res magassággal sokkal jobb lett az üléspozíció!
Nagyon egybe van a gépezet! Lucas Superbike alu. kormány Nagyvas kormány! valami ilyen kormány lehet rajta (75cm)
mert kormány csapágy csere is lesz, és a kormányt is ki akarom cserélni. Csak nehéz látatlanba rendelni.
Küldtem e-mailt.
Nekem van ha gondolod!
basi2(kukac)citromail.hu
Ez bizony szep gyári. En nem mernek megeskudni ,hogy az elozo motorjaim nem csaptak volna fel ennyire. Talan a gyari sarvedos ETZ volt az egyetlen kivetel, de azt rovid ido untan elinteztem egy furesszel :-)
Gyári a hátulja, eredeti a sárvédő.
Na akkor már látom, ezt el kell fogadni. Normális megoldás nincs. Mint ahogy leírtam, a nejemnek vettem. Olyan szinten beleszerettünk, annyival jobb mint vártam, annyira finom átgondolt, hogy noha egy hónapja van csak meg, ha tehetjük, Őt visszük el sétálni, már harmadszor tankoltam. Viszont ezért a hátunkra zúdított "Niagaráért" beírok az ellenőrzőjébe az ötösök mellé, egy egyest is. Ejnye-bejnye japán mérnökök. Nem korrigáljátok a "dizájner" hibáit?
Én így néztem ki egy rendes eső után
Enyém is így néz ki eső után.
Ht igen...nem nekem fogjak eladni:-)
az hagyjan hogy ronda, bar ez izles kerdese, de az ara egy vicc
Lehet kapni "jo" aron rendszamtabla tartot es szerintem orvosolna lent emlitett problemat. Szepnek nem mondanam,de gondolom nem veletlen raknak ilyet tura endurokra.
http://www.ebay.com/itm/HONDA-...