Tiszteletem!
indexet szeretnék hátul cserélni. sajnos elakadtam, hogy hogyan szedjem le az idomokat, főleg a hátsó lámpa környékén.mellékelek fotót, hogy lássátok. Előre is köszi a segítséget!
HA már plexi a téma: lehet valamivel a plexit alakítani? Gondolkodom, hogy a túrapleximet vissza kéne vágni gyári magasságár, vagy még kisebbre. Fűrész és csiszolás jü lehet?
Nagyon egybe van a gépezet! Lucas Superbike alu. kormány Nagyvas kormány! valami ilyen kormány lehet rajta (75cm)
mert kormány csapágy csere is lesz, és a kormányt is ki akarom cserélni. Csak nehéz látatlanba rendelni.
Ez bizony szep gyári. En nem mernek megeskudni ,hogy az elozo motorjaim nem csaptak volna fel ennyire. Talan a gyari sarvedos ETZ volt az egyetlen kivetel, de azt rovid ido untan elinteztem egy furesszel :-)
Na akkor már látom, ezt el kell fogadni. Normális megoldás nincs. Mint ahogy leírtam, a nejemnek vettem. Olyan szinten beleszerettünk, annyival jobb mint vártam, annyira finom átgondolt, hogy noha egy hónapja van csak meg, ha tehetjük, Őt visszük el sétálni, már harmadszor tankoltam. Viszont ezért a hátunkra zúdított "Niagaráért" beírok az ellenőrzőjébe az ötösök mellé, egy egyest is. Ejnye-bejnye japán mérnökök. Nem korrigáljátok a "dizájner" hibáit?
Na meg videót kérünk arról, hogy mennyire látható az integrált index